sta god kupis od tih cuda,isto je to sr*nje,neko vece,neko manje....ali opet radice posao.....e sad koliko dugo ce raditi posao ne znam,ali znam da im vek trajanja i nije bas nesto....Ja kad znam da cu morati dopuniti bateriju barem na mobu jednom u toku dana,samo sa sobom ponesem usb kabal za moj fon,i dok je bilo koji kompjuter pri ruci,samo nabodem fon na usb,a usb utaknem u komp i punjenje fona je pocelo....a ako nema neki komp u blizini,uvek je tu moj laptop,neciji laptop,netbuk......bilo sta sa usb-om...dakle,ja nebi davao ni dinara na neki Xwawe koji nece izdrzati dugo.....
Mi powerbank 10400mah i zadovoljan je. Evo 3 meseca obavlja svoj posao. Pre par noci sam sreo neke ljude koji imaju neki powerbank od 3000mah i dobro dodje za prvu pomoc kada nema uticnice ili laptopa u blizini a vazno je biti dostupan ili sta vec.
Meni je buraz doneo iz Nemačke pre 2-3 godine dva Anker modela, kad powerbankova nije ni bilo kod nas, bar ne šira ponuda. Oba rade kao sat. A u Americi sam uzeo usput neko sranje za 7 usd, ne znam ni koja je marka, i to radi.... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.