Jel ima neko iskustva sa ovom novom ponudom? Dugogodisnji sam korisnik njihovog net-a, i sad od skora imaju u ponudi fiksnu telefoniju. Paket je 390din u sta spada 100min ka fiksnim mrezama, i 100min, I. grupi rominga zemlje kao sto su Austrija, Madjarska, Slovacka(meni licno ove zemlje su korisne) i mnoge druge. Plus razgovori izmedju korisnika ove linije su besplatni. Za svaki minut u mobilnu mrezu(domacu) naplacuje se 8din. a za roming mobilne pozive 15din. min. Broj ostaje isti, oni odrade umesto Vas sve.
Da se razumemo, niije ovo prvi operater koji konkurise MTS-u ali me posebno raduje jer sam njihov korisnik godinama, tj. od kad su dosli na moje podrucje.
MTS dere sa ~700din, pretplatom, zvao ti ili ne. Dugo sam cekao ovu konkurenciju, posto sam nacuo prosle godine da ce biti kod SatTrakta u ponudi ovo.
I pre par dana sam batalio mrtvi Lelekom i njihovu 700 din pretplatu koju sam placao a da nisam fixni ni koristio i presao na SBB paket koji ukljucuje i telefonsku liniju.
Sve je bolje od derikoza iz Lelekoma. .-)
Ako si zadovoljan netom kod provajdera, nema razloga da bude nesto drugacije za telefoniju, cak se i fixni kaci na postojeci modem za net kako bi imao liniju.
samo pazi da nije preko wi-fi neta u orionu ne radi ni net ni aptv ni fiksni preko wi fija raspitaj se malo kod korisnika koji su vec uzeli pa vidi sta kazu
Uh pa nije sve tako sjajno ni kod SBB-a... Dok sam imao samo HD i NET sve je radilo skoro ko zmaj... Od kad imam onaj paket od 4000+ dinara mesecno u kome je HD, NET i TEL nista nije kao pre... Zna da zabode, ne samo NET nego i TEL... jednostavno nestane ga na par sekundi... Verovatno je sam Cisco ruter ali me za sad mrzi da ga reklamiram...
Ali sve onako generalno govoreci sam zadovoljan onim sto dobijam za tih 4K+ dinara mesecno...
Citat: `Понекад просто не могу да поверујем да српска власт и `политички крем` који, ево већ деценијама, систематски уништава Свако добро у сопственој земљи, има било какве везе са својим прецима, тим храбрим, поносним, правдољубивим Ср
:: I pre par dana sam batalio mrtvi Lelekom i njihovu 700 din pretplatu koju sam placao a da nisam fixni ni koristio i presao na SBB paket koji ukljucuje i telefonsku liniju :: :: Sve je bolje od derikoza iz Lelekoma. .- :: :: Ako si zadovoljan netom kod provajdera, nema razloga da bude nesto drugacije za telefoniju, cak se i fixni kaci na postojeci modem za net kako bi imao liniju.
E pa to stoji da je sve bolje od onih lopina. Net-om sam generalno zadovoljan, desava se ponekad prekid ali tehnicka podrska i serviseri su im dobri, skolski radi kod njih i uvek mi izadju u susret.
Masovno su se ljudi popalili na ovo kod mene, tako da cu promeniti pa sta bude. Meni se isplati samo zbog toga sto ce i moji to da uvedu, a pola racuna mi ode samo na razgovor izmedju dve kuce u porodici. :)
Verovatno cu uzeti onda i digitalnu sve u paketu, pa nek ide zivot. Sta kazete za ovaj paket TRIO PREMIUM? http://www.stcable.rs/package
Nije sjajno, nisam rekao da jeste, ali je svakako bolje od bacanja 700 din u vazduh.
30.12 je dosao lik iz SBB da donese i poveze, risiver i modem posto sam uzeo Trio gold paket. Momak je povezao i u startu pri ukljucenju nisam imao pola digitalnih kanala da bi nakon nekoliko minuta izgubio sve digitalne kanale, lik je jos uvek bio tu. Meni ti kanali nisu toliko bitni koliko mi je bitan net na sta je on rekao `bice za nekih sat vremena` i ja rekoh ok, na sta je on rekao kako ce prijaviti da risiver ne radi. Kako je on sve to povezao, nisam ni imao vise postojeci net al` reko ajd`, bice za sat vremena. Proslo je 4h i na kraju sam resio da zovem podrsku i da kazem sta je bilo, dosao decko povezao i nista ne radi, na sta mi operater kaze sledece:
`Da, imamo otvoren nalog u kojem pise da imate `sneg` na analognim kanalima...`
Na sta sam ja rekao:
`Taj problem postoji odavno i nije ni to meni neki problem jer TV gledam kada je neka utakmica samo, a uglavnom nema ni prenosa tih utakmica pa gledam preko neta, problem je sto je momak bio, sve povezao i nista ne radi, na sta je on dosao do zakljucka da risiver ne radi kako treba, sto smo se slozili obojica, ali problem je sto ja nemam ni internet vise, a trebao je da `dodje` za sat vremena po recima vaseg radnika.`
Operater je bio iznenadjen, proverio je za net i video da stvarno nemam nikakav protok pa me je pitao za digitalne kanale na sta sam ja rekao da nemam ni njih jer risiver ne dobija nikakav signal sto jasno pokazuje poruka na TV-u, cak se sam iskljucuje i ukljucuje kako njemu dune cak i dok listam opcije u meniju.
A saznao sam od doticnog `majstora` da ga placaju po ugradjenom risiveru sto znaci da mu se apsolutno *ebe da li to radi kada on poveze ili ne, lik uzeo dnevnicu, prodao pricu i otisao.
Posto sam sutradan bio iznerviran celom tom situacijom, raskacio sam sve, nisam povezao risiver koji ocigledno ne radi, vec spojio modem sa racunarom i telefonom (doticni se nije ni potrudio telefon da poveze, niti da kaze koja je sifra za WIFI itd) i od tad radi sve normalno bez prikljucenog risivera. Da sam totalni anonimus sto se tice tih stvari kao moja majka npr, ni sad ne bih imao ni net, ni telefon itd.
Kada sam sve povezao, proverio sam brzinu i to je bilo to, ljudi su mi jos ko zna kad pustili taj paket, a ocigledno im idioti rade kao `serviseri` ili sta vec.
Ja nisam imao nekih vecih problema sto se tice njihove usluge, ali iskreno, podrska im je dno dna, bar ova terenska.
31.12 je moja majka zvala da ih napusi bukvalno na sta joj je operater rekao `znate gospodjo, imamo dosta reklamacija bla bla` mislim se, da rade svoj posao kako treba, ne bi ni imali reklamacije.
Sto se mene tice, ja jedino imam zamerku na njihove `terence`, problem sa netom itd nisam imao. Od tad imam i njihov telefon ali iskreno za fiksni se nikad ni ne hvatam jer ne mogu ni minute iz Telenora da potrosim, pa prakticno koristim mobilni za sve pozive.
I evo jos uvek cekam da neko dodje od `majstora` da `utvrdi` kako rece operater u cemu je problem i ako sam mu kristalno objasnio sta se desava i do cega je problem.
:: Uh pa nije sve tako sjajno ni kod SBB-a.. :: Dok sam imao samo HD i NET sve je radilo skoro ko zmaj.. :: Od kad imam onaj paket od 4000+ dinara mesecno u kome je HD, NET i TEL nista nije kao pre.. :: Zna da zabode, ne samo NET nego i TEL... jednostavno nestane ga na par sekundi.. :: Verovatno je sam Cisco ruter ali me za sad mrzi da ga reklamiram.. :: :: Ali sve onako generalno govoreci sam zadovoljan onim sto dobijam za tih 4K+ dinara mesecno.. :: :: Citat: :: `Понекад просто не могу да поверујем да српска власт и `политички крем` који, ево већ деценијама, систематски уништава Свако добро у сопственој земљи, има било какве везе са својим прецима, тим храбрим, поносним, правдољубивим С :: :: :: I pre par dana sam batalio mrtvi Lelekom i njihovu 700 din pretplatu koju sam placao a da nisam fixni ni koristio i presao na SBB paket koji ukljucuje i telefonsku liniju :: :: :: :: Sve je bolje od derikoza iz Lelekoma. .- :: :: :: :: Ako si zadovoljan netom kod provajdera, nema razloga da bude nesto drugacije za telefoniju, cak se i fixni kaci na postojeci modem za net kako bi imao liniju.
Pozdrav ljudi pitanje jedno.. dobio sam ciscov modem od SatTrakt-STCable .. i trebalo bi da se ulogujem u njega da vidim nesto vezano za port forwarding .. imam modem EPC3208G .. ali ne mogu da se ulogujem u njega.. kod SBB-a mislim da oni ostave prazna polja.. i mozes da se ulogujes ali ovde nije slucaj.. probao sam svasta, admin, passwort, atlanta, ciscno, Cisco.. i svasta jos po nesto ali dzaba :) jel znate mozda kako oni postavljaju username i password.. verovatno imaju neku taktiku :) tipa korisnicko ime + jos nesto :)
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.