E ovako,imam jedan zanimljiv problem,ne uspevam u podesavanjima da nadjem kako da iskljucim vibraciju pri dodiru na ekran kad crtam obrazac za otljucavanje...evo snimka na kakav obrazac mislim https://www.youtube.com/watch?v=SqBYOaGkizo
Dok prevlacim prstom po ekranu praveci svoj oblik-obrazak (kako to zovu) vibracija radi
Settings/sound/vibrate on touch odstikliraj-iskljuci Ne postoji posebna stavka da ugasis vibraciju na pattern lock a da ti npr vibrira u ostalim situacijama. javi jel si uspeo :)
Mislim da sam procitao da su na tom modelu na 4.2.2 updateu izgubili haptic feedback ili da je nesto sakriven. Nisam bas siguran. Elem instaliraj sa Google Play-a `HapticSwitch` Jedan od komentara : This is what I wanted. My galaxy grand used vibrate in lock screen pattern. I searched entire google how to disable this annoying trying with different setting options without any results. Finally this fixed the issue.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.