Ubija me baterija nacisto...sve sam zivo pogasio i opet srcche kao nenormalno. Grdne forume i tutorijale sam pogledao, postupio po uputstvu i nista...ne znam sta cu...zena ce da me ostavi, deca gladna pshte...
Od 7 ujutru do ponoci i ostane mi 20-40% baterije od drugog punjenja. Koristim ga aktivno preko 10 sati u toku dana za posao. Pozivi, SMS, internet, surf, mailovi, skype, GPS... Vikendom mi izdrzi ceo dan. Prvo moras da uradis clean restore, kako je rekao cele, uz prethodni backup preko itunes. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Sempron 3850 MSI AM1I 2GB Kingston 1600MHz 60GB Kingston V300 LC Power 1340MI 75W
..ali ocigledno 2x dnevno punjenje je realnost...mnooogo je bolji od cak i najnovijih androida po brzini i kvalitetu rada, ali moracu da kupim onu masku sa externom baterijom inace mora da secam produzni kabal od par kilometara iz kuce...
Ma nije mi bila namera da se ukljucujem u rat android vs iphone...godinama sam na androidu a iphone sam dobio na poklon i pre nego sto je stigao imao sam nameru da procackam i da ga prodam...medjutim necu...stvarno je dobar
Kako li će tek ovo da te iznervira...taj dual core Apple telefon iz 2011 će biti brži od mnogih Androida koji će tek da se pojave...na stranu gomilu onih koji su sada polovni skuplji od njega 3 godine starog.
nije me ni ono iznerviralo ali avaj, nego imam i ja telefon sa 2 jezgra koji dan danas radi super a iz 2012 je...fucka se meni i za apple i za android, a vala i windows, long live real life!
Zabole i mene, samo njihovi proizvodi MNOGO dobro rade. I ja sam pizdeo sa njihove cene, dok nisam probao i razuverio se. Svaka roba ima kupca i svaki kupac ima potrebe i prioritete. Samo se ne treba raspravljati sa onima koji kritikuju ono što nisu probali.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.