imam problem sa nokijom n8.telefon moze da radi samo u gsm modu i nikako drugacije. kada ga stavim u 3g nece da se zakaci na mrezu jer je ne vidi.ako ga stavim da rucno izaberem 3g mrezu ne moze da nadje ni jednu jedinu. probao sma reset telefona sa camera+volume down+menu i ni to nije pomoglo. 3g signal sigurno postoji kod mene u gradu. sta moze biti problem?ocigledno je problem do telefona pa me zanima sta mi je ciniti.jeste telefon mator ali meni odradjuje sve sto mi treba(osim 3g).na telefonu je belle refresh 111.040.1511 unapred hvala.
Imam i ja N8 *belle refresh i s3 neo od 3g mreze dobio sam da ne kazem sta... U N.Becej od 3G imas nista !!! Lepo ti uvale ugovor i protok od 41mb a kad je telefon u 3g imam 0,0000....
Proveri na nekom drugom telefonu da li radi 3g, moguce i provajder da zeza odnosno nema pokrivenost
podesavanje i o tome i pricam.kada ga stavim na gsm i skeniram mreze dobijem: telenor srb, mts, vip srb. ali kad stavim na 3g dobijem poruku `no network operator found`. znaci ne nadje mi ni telenor ni vip dok sa drugim telefonom ima signam telekom 3g , telenor 3g. probao sam i hard reset,probao sam i da se vratim na anna i na v11.5 RM 596 Scandinavia a sad sam na delight 6.4 i uvek je isto.jel moguce da je telefon neisparavan,antena ne valja ili ne znam sta vec.
samo me zanima sta moze da bude jer mislim nositi u servis pa da me ne izvaljaju.primetio sam da i gsm prilicno lose radi.na prepaid telenoru sam i uplacujem paketic `dodaj za sve mreze` i speed test mi obicno pokazuje oko 150kb/s sto je prilicno jadno.ping bude preko 100 a nekad i preko 1000ms.
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.