Po mom misljenu najbolji telefon od tri navedena modela je Galaxy s3 neo, ima vise rama od druga dva navedena telefona 1,5gb naspram 1gb, ima mocniji displey sa dosta boljom rezolucijom i matricom, prednja kamera mu je dosta bolja od navedenih modela 1.9 mp naspram vga i 1.3, a verovatno i zadnja i ako imaju isti broj piksela. Jedino izgled moze da presudi u korist druga dva telefona a to zavisi od tebe. E da sony je vodootporan. Pozdrav.
:: Telefon se uzima preko VIP-a, tarifni paket je u rangu smart 1000 a doplata max oko 50e :: :: AMD phenom II x4 955BE @ 3.7GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor ATI 4870 1GB / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Logitech g230 / Samsung T220 x2.
Ja imam S3 neo i nemam neke zamerke ali bih odmah uzeo lumia 735 .Onda kada je meni trebao telefon nije mogao da se nabavi u slobodnoj prodaji.Pixeli koje samsung stavlja u svoje premijum telefone su običan marketing.Moja ćera ima galaxy trend plus sa kamerom od 5 mp ali ima bolji focus i mogu da se prave lepše slike nego sa S3 i 8 mp.Lumia 735 ima carl zeis optiku.Nijedan android ne može da primiriše fluidnom windows phoneu.Mislim nije S3 neo loš telefon,ali pre toga sam imao HTC one X.Samsung je nažalost samo plastika i to i dalje mislim osim prelepog super amoled ekrana ostalo mislim da nije tako dobro.
Lumia je ok, imao sam pre oko god. dana lumia 920 i telefon je bas dobro uradjen sve mi je bilo extra, solidan ekran, jako dobra zavrsna izrada kucista telefona, dobra kamera i naravno fluidnost u radu, ali mi win jednostavno nije dovoljno zanimljiv kao sistem. Sa androidom se druzim od HTC Hero telefona tako da mi je mnogo poznatiji i nekako drazi.
AMD phenom II x4 955BE @ 3.7GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor ATI 4870 1GB / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Logitech g230 / Samsung T220 x2.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.