Zamenio sam Xperia T za Samsung S3 neo. Nije loša zamena. Ali ima jedna stvar koja me jako živcira! Ista je rezolucija ekrana, ali mi iGo, koji je radio na Sony, ne radi na Samsung... Aplikaciju, kao i sve fajlove, čuvam na sd kartici. Prebacim je u Samsung, instaliram i fon mi prijavi grešku: http://www.dodaj.rs/f/1Q/yw/4Y7l7bEb/screenshot2015-04-26-18-.png
instaliro sam na više telefona, uglavnom da bi radila, i sama instalacija mora da se pokrene sa memorije na kojoj je sadržaj `iGO`, a najviše voli kad je na memoriji telefona, i odatle pokreneš instalaciju. a ako neće isto, samo probaš drugu verziju iGO-a, nekda neće ista verzija na drugi telefon.
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
E to vec ne znam, ali mi je drago da sam makar malo pomogao.
Mozda da, kao sto Lug kaze, da nadjes neku verziju koja ce da trpi mape na sd kartici. Ali meni deluje da je to i do toga sto android 4.4 ne dozvoljava non native aplikacijama da pisu gde hoce po sd kartici, moraju da kreiraju folder na odredjen nacin.
Kako si zadovoljan telefonom? Meni za oko mesec dana koliko ga imam nije stucnuo.
Ne vidim da je na bilo koji način brži od stare Xperia T iako je po specifikacijama za klasu iznad nje. Super Amoled je kao strip u odnosu na Sony panel. Igrice ne igram. Net isto radi, aplikacije rade istom brzinom. Galerija i music player su smešni u odnosu na Sony. Dizajn uređaja, takođe. Razlog zbog kojeg dam morao da zamenim Xperia T je taj što je zvuk sagovornika u slušalici bio jako loš. Zvuk u earphone loš. Baterija osrednja. Kod Samsung, te tri stvari su mnooooogo bolje. Zbog prirode mog posla, strašno me je umarao loš zvuk sagovornika... Tako, moglo bi se reći da sam dobio to što sam tražio i da sam poprilično zadovoljan...nadam se da će tako i ostati
Meni se to isto desilo i kad sam googlao kazu da je to problem sa verzijom androida ...radio mi je na 442 lepo al na 444 prijavljuje ovu gresku...doduse radi mi iGo normalno samo smara sa tom greskom,
Pozdrav, CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.