Na njihovom sajtu pise `unlocked`, e sad koju oni verziju prodaju u Americi, to nigde ne pise. Sta je bitno od ovoga da bi tel.radio na nasoj mrezi? Da li mora da bude WW verzija, ili moze i US?
moondoggie: Reci mi koliko te je izasla carina i pdv? Citao sam da hoce ovi sa aliexpress-a da posalju i verziju za Kinu koja valjda ne podrzava 4G kod nas...
Verovatno cu drug da mi uzme preko asus sajta.
Ako treba da podrzava 900 i 1800MHz znaci da moze TW, WW i US verzija.
Kakav je vas utisak o radu telefona? Kako je odradjeno kuciste?
nisam validan da ti na to odgovorim, jer sam ga uvezao tax free bez carine (olaksice mog poslodavca)
postarina je bila free, a pride sam dobio gomilu `sitnica` u paketu, siliko futrolu, olovcicu, stalak, adaptere za sve struje u EU, itd itd... mogu te proslediti na prodavnicu odakle sam ja uzeo (aliexpress, a link konkretne prodavnice cu ti pustiti na PM ako zelis)
prodavac je ispao vise nego korektan, i bio bas kul za saradnju. Put je trajao oko 3 nedelje kina-austrija.
kuciste mi se cini lepo uradjeno. zadnju masku sam prvi put jedva otvorio, malo je falilo cekic da radi, da bih kliknule zabice pri otvaranju.... fon lepo radi, ja sam prezadovoljan (presao sam sa note 2 na asus zf2), brzo salta, igrice lete, sve u svemu 10/10 would buy again. kamera je lepsa nego na note2, mada se nisam bogzna slikao i igrao, meni doticna sluzi da slikam osobu za caller id :P
ton u slusalici i mikrofon su sjajni, zena me je cula u podzemnoj uz svu buku kao da sam pored nje, a ja sam nju cuo sjajno, lepo i glasno.
inace tel mi je stigao sa root pristupom, sa superSU instaliranim. dodao svoje naloge, i uradio titanium restore, i uzivam.
baterija uz stalni viber (ne skidam se sa istog dnevno), i 1h poziva i 3-4 sms, traje do uvece. 17h je sad i ja imam oko 36%
ako ti treba daska za secenje (gabariti su impozantni, malko je veci od note2) neces pogresiti.
Najvise me je privukla cena pre svega, zatim dobra kamera i rezolucija ekrana.
Trenutno koristim nexus4 koji takodje ima 2GB rama, procesor quad i zadovoljan sam, ali svakako bih zamenio za zenfone2. Znam da necu dobiti nista novo i revolucionarno, ali uz malu doplatu mislim da je isplatilo.
Vidim da je cena za EU za model od 199$ oko 250e, sto i nije mala razlika, tako da svakako ce da padne jedan amerikanac.
:: nisam validan da ti na to odgovorim, jer sam ga uvezao tax free bez carine (olaksice mog poslodavca :: :: postarina je bila free, a pride sam dobio gomilu `sitnica` u paketu, siliko futrolu, olovcicu, stalak, adaptere za sve struje u EU, itd itd.. :: mogu te proslediti na prodavnicu odakle sam ja uzeo (aliexpress, a link konkretne prodavnice cu ti pustiti na PM ako zelis :: :: prodavac je ispao vise nego korektan, i bio bas kul za saradnju. Put je trajao oko 3 nedelje kina-austrija :: :: kuciste mi se cini lepo uradjeno. zadnju masku sam prvi put jedva otvorio, malo je falilo cekic da radi, da bih kliknule zabice pri otvaranju... :: fon lepo radi, ja sam prezadovoljan (presao sam sa note 2 na asus zf2), brzo salta, igrice lete, sve u svemu 10/10 would buy again. :: kamera je lepsa nego na note2, mada se nisam bogzna slikao i igrao, meni doticna sluzi da slikam osobu za caller id : :: :: ton u slusalici i mikrofon su sjajni, zena me je cula u podzemnoj uz svu buku kao da sam pored nje, a ja sam nju cuo sjajno, lepo i glasno :: :: inace tel mi je stigao sa root pristupom, sa superSU instaliranim. dodao svoje naloge, i uradio titanium restore, i uzivam :: :: baterija uz stalni viber (ne skidam se sa istog dnevno), i 1h poziva i 3-4 sms, traje do uvece. 17h je sad i ja imam oko 36 :: :: ako ti treba daska za secenje (gabariti su impozantni, malko je veci od note2) neces pogresiti.
Mislim da cu uzeti 1.8GHz sa 2GB rama, i 16GB rom, 199$ je. Kao ovaj sa linka.
Trenutno svi pale za ameriku, samo da vidim ko ce pre da mi donese ovamo, ali bice uzet sigurno.
Citao sam neke testove i malo sam razocaran kamerom, koja mi je bitna... takodje pisu da los utisak ostavlja kuciste i bocni dugmici.
:: i nek te sluzi 200god kad stigne : :: :: koji si model mislio uzeti ? 2gb ili 4gb rama? 16, 32, ili 64 gb memorije :: imaj na umu i razlike u CPU od modela do modela (za slucaj da nisi opazio :: :: 2gb ram :: 1.6ghz inte :: u verziji od 16 i 3 :: :: 4gb ram :: 32gb 1.8gh :: :: i :: 4gb ram :: 64gb 2.3ghz cp :: :: :: ::
koji bocni dugmici ? posto telefon ima power button na vrhu. koji nisam do sada ni jednom upotrebio, i volume buttons na zadnjoj masci ispod kamere, kao na lg g3, koji rade sjajno i na pravom su mestu kad telefoniras.
videcu za vikend najkasnije da upotrebim kameru pa da ti bacim par slika, da vidis kako radi, ali kao sto rekoh, meni ona nije bitna na telefonu :)
moj savet, ako imas kako (a i kesha) ucipi se za 4gb ram verziju, sa 16 ili 32gb memorije. 4gb je jaaaaaako lepo imati, razbaskario sam se na sistemu kao borg.
Nisam ni ja razumeo, vrv ti dugmici pozadi, ili mozda kao nedostatak su naveli sto nisu sa strane.
Vidi ako mozes posalji par slicica na mejl, ili mi posalji linkove samo.
Videcu, posto trenutno niko mi ne dolazi ovamo, svi su tek otisli, tako da za mesec, dva dana ce da padne sigurno.
Nisam bas pri kesu, mada i 2GB ce da zavrsava posao, posto na nexus4 nisam imao potrebe za vise rama. Ako mi se ne bude svideo tel, ili mi bude isuvise veliki zbog 5.5``, prodacu ga. Za taj novac je vise nego idealna kupovina, jos sam procitao da se ne placa shipping od 30$, tako da izadje 200$.
:: koji bocni dugmici ? :: posto telefon ima power button na vrhu. koji nisam do sada ni jednom upotrebio, i volume buttons na zadnjoj masci ispod kamere, kao na lg g3, koji rade sjajno i na pravom su mestu kad telefoniras :: :: videcu za vikend najkasnije da upotrebim kameru pa da ti bacim par slika, da vidis kako radi, ali kao sto rekoh, meni ona nije bitna na telefonu : :: :: moj savet, ako imas kako (a i kesha) ucipi se za 4gb ram verziju, sa 16 ili 32gb memorije :: 4gb je jaaaaaako lepo imati, razbaskario sam se na sistemu kao borg :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.