Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
S4 mini duos
STRANA 1 OD 1
casper S4 mini duos 16.07.2015. 11:19 T61723

status: user
broj poruka: 236

Uzeo sam ovaj telefon koji je oko 15-tak dana koriscen, uradjen je F. reset, telefon radi normalno ali kada mu se doda micro SD (Kingston 16GB) on se posle nekih 5 minuta pocne restartovati i po nekoliko puta zaredom sam pa se opet primiri i tako u krug.
Uzeo sam novu Transcend (16GB) i ubacio je, mirovao je 10-tak minuta i onda poce ponovo nekoliko puta zaredom restar, pa evo posle toga 30 tak minuta radi (ne restartuje se).
Osnovni softver i aplikacije su samo instalirane na njemu (Viber, Skype, SMS Backup i one koje dodju u originalnom softveru).
Da li je ovde problem softver telefona, kartice, hardverski kvar ili `gremlini`.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 16.07.2015. 11:49 #599180

broj poruka: 9459
Prednost bih dao HW kvaru. Narocito treba da se pogleda sam slot i pinovi, mozda je neki iskrivljen i dolazi do kratkog spoja.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

casper re 16.07.2015. 19:39 #599206

broj poruka: 236
Nije problem u pinovima, radio nekoliko sati bez restarta pa se posle toga restartovao i bez memorijske kartice posle samog paljenja `bacio` jos jedan restart naknadno.

miki069 Android 16.07.2015. 21:27 #599215

broj poruka: 1234
Je nestabilan OS i hoće da se resetuje.

Instaliraj Windows Phone 8 ili 8.1 i radiće telefon bez greške.

Error Nosi to u ProMobi 17.07.2015. 01:51 #599226

broj poruka: 133
Pozeska, kod okretnice tramvaja, ako je pod garancijom a i ako nije, najbolji su servis u gradu, ko zna sta je sa tim telefonom, imao sam obican S4 mini GT I9195 i tripovao se sa 16 GB karticama, dok recimo drugi nije, tako da ... uglavnom sranje je to od telefona, greje se ko rerna, i jedina prednost mu je sto je mali, ima dobru rezoluciju ekrana, 1.5 gb rama, solidan prostor za aplikacije... sta znam, ipak teraj u servis, jos ako je pod garancijom tek onda te bole uvo

nikolajev Battery fixes 17.07.2015. 09:32 #599236

broj poruka: 284
Ja sam imao problem sa telefonom Samsung S3 Neo- čest. rsstartovanje bez pravila. Program Baterry fixes je rešio problem.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs