Da li u telefonima uzetim od mobilnih provajdera postoji Srbija? Interesuje me postoji li razlika u zavisnosti od koga je kupljen telefon.
Koleginica uzela cerki novi statusni simbol u radnji, ali smo ga na kraju prijavili na USA adresu. Ranije mi je donosila iPad i 5 i tamo odabesres Srbija i vise ne smara sa brojem cipela i koliko puta nedeljno menjas gace.
imaš, a u stvari nemaš ono što si (pre)platio.... cena geopolitike je za ovu zemlju previsoka ( i pitanje je kada će ili dali će ikada pasti)... drago mi je da sam video ovaj post, i nisam zlurad što nemam para da vozim Q7, ali mi je drago što sam svesta toga.... Umesto takvog statusnog simbola , nije li bilo ljudskije donirati razliku u novcu, recimo za Tiršovu ?...i kupiti soludan Android koji ne traži `broj cipela`.... žao mi je ljudi, kojima samo statusni simboli ispunjavaju život, makar samo na taj način kupovali naklonost svoje dece....
Srbija je crna tacka u Evropi.Kad Albanija i Crna Gora cak i Makedonija imaju uslova za njih a mi nemamo zapitaj se. Ja sam uzeo 5S preko telekoma i nalog otvorio na USA lako se to promeni ali nazalost Banana Republic nije jos u planu. Prica se kad izadje novi IOS da ce nas staviti na listu. Mi smo stavljeni za prodaju Apple uredjaja na njihovom sajtu ali sto se naloga tice jos ne. Rrealno ako nas stave neko im je platio.
Uzgred nemas ni Dilera za Lexus pa ga uzimas novog preko Toyote tako da opusti se...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: imaš, a u stvari nemaš ono što si (pre)platio.... cena geopolitike je za ovu zemlju previsoka ( i pitanje je kada će ili dali će ikada pasti)... drago mi je da sam video ovaj post, i nisam zlurad što nemam para da vozim Q7, ali mi je drago što sam svesta toga.... Umesto takvog statusnog simbola , nije li bilo ljudskije donirati razliku u novcu, recimo za Tiršovu ?...i kupiti soludan Android koji ne traži `broj cipela`.... žao mi je ljudi, kojima samo statusni simboli ispunjavaju život, makar samo na taj način kupovali naklonost svoje dece... :: :: :: *************** :: DELL INSPIRON 17R N711 :: :: :: ::
:: imaš, a u stvari nemaš ono što si (pre)platio.... cena geopolitike je za ovu zemlju previsoka ( i pitanje je kada će ili dali će ikada pasti)... drago mi je da sam video ovaj post, i nisam zlurad što nemam para da vozim Q7, ali mi je drago što sam svesta toga.... Umesto takvog statusnog simbola , nije li bilo ljudskije donirati razliku u novcu, recimo za Tiršovu ?...i kupiti soludan Android koji ne traži `broj cipela`.... žao mi je ljudi, kojima samo statusni simboli ispunjavaju život, makar samo na taj način kupovali naklonost svoje dece... :: :: :: *************** :: DELL INSPIRON 17R N711 :: :: :: ::
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Zao mi je ljudi koji misle da apple kupuju ljudi jer misle da je sattusni simbol .-) Zalim takve ljude kao sto si ti... :: :: Intel i5 3570 :: Intel DZ77BH-55 :: 16GB Hyperx @160 :: 120GB SS :: :: :: :: imaš, a u stvari nemaš ono što si (pre)platio.... cena geopolitike je za ovu zemlju previsoka ( i pitanje je kada će ili dali će ikada pasti)... drago mi je da sam video ovaj post, i nisam zlurad što nemam para da vozim Q7, ali mi je drago što sam svesta toga.... Umesto takvog statusnog simbola , nije li bilo ljudskije donirati razliku u novcu, recimo za Tiršovu ?...i kupiti soludan Android koji ne traži `broj cipela`.... žao mi je ljudi, kojima samo statusni simboli ispunjavaju život, makar samo na taj način kupovali naklonost svoje dece... :: :: :: :: :: :: *************** :: :: DELL INSPIRON 17R N711 :: :: :: :: :: :: :: ::
možda sam ja zatrovan pričama o precenjenosti jabuke, ali..
28.07.2015. 19:40
status: user broj poruka: 1121
moj sud je zasnovan na kontaktu sa obe strane i u oba domena ( i računari i telefoni). Imajući demokratsko pravo na svoje mišljenje ( koga se ne bih odrekao ni u najcrnjoj diktaturi ), i dalje čvrsto stojim iza svog mišljenja da je jabuka debelo precenjena u odnosu na ono što nudi, i da je dobar marketing , lepak za one sa previše novca, a premalo znanja. Ne sporim da jedan broj mojih kolega, koristi ovu voćku u profesionalne svrhe, i da imaju jake argumente zašto baš to (a njih je u ovoj zemlj manje od 1%), ali kupovina (navodne) pagani zonde, 16-godišnjem vozaču u brdima Kilimandžara, predstavlja čist idiotizam.
Re: možda sam ja zatrovan pričama o precenjenosti jabuke, ali..
28.07.2015. 19:47
status: user broj poruka: 3730
Vidi ovako telfon placen 500 eura Iphone 4S 4 godine star i dalje dobija update i dobice i IOS 9 .Znaci kupis nesto da ti traje i da te ne boli glava. Sto se znanja tice sto svi kopiraju Apple ? Pritom Apple nije skup toliko koliko mislis da jeste jer u normalnim drzavama sa normalnim platama tehnika se i ne oseti.... Sto se pagani Zonde tice jok nego ce Fiat 500 L da mu da ??? ajde covce izadji u EU ili Aziju vidi sta se radi oseti velicinu trzista Ja mislio VW i Opel top u EU kad ono Kia i Hjundai vladaju uz Mazde i Toyote nemaca nema ni za lek...
:: moj sud je zasnovan na kontaktu sa obe strane i u oba domena ( i računari i telefoni). Imajući demokratsko pravo na svoje mišljenje ( koga se ne bih odrekao ni u najcrnjoj diktaturi ), i dalje čvrsto stojim iza svog mišljenja da je jabuka debelo precenjena u odnosu na ono što nudi, i da je dobar marketing , lepak za one sa previše novca, a premalo znanja. Ne sporim da jedan broj mojih kolega, koristi ovu voćku u profesionalne svrhe, i da imaju jake argumente zašto baš to (a njih je u ovoj zemlj manje od 1%), ali kupovina (navodne) pagani zonde, 16-godišnjem vozaču u brdima Kilimandžara, predstavlja čist idiotizam :: :: :: *************** :: DELL INSPIRON 17R N711 :: :: :: ::
Kupi ortak iPod Touch i da sestricu da igra Subway Surfers kad ono secka, ja gledam ma reko ucinilo mi se, radi tecno ali na svakih recimo 10 sekundi malo zatrokira... shame on you Apple :D Inace moram da priznam da ima jako dobar displej, veoma dobro vidljiv na suncu.
Re: Re: možda sam ja zatrovan pričama o precenjenosti jabuke, ali..
28.07.2015. 20:30
status: user broj poruka: 1121
vidi ovako, ja sam mislio da je Detroit megalopolis automobilske industrije, kad ono... svi priče i statistike o auto-industriji , manje više, znamo (loše ti je poređenje), ko to kopira jabuku, i koga kopira jabuka, su podatci, koje ni ti ni ja nikada nećemo moći argumentovati... industrija marketinga je prejaka sa obe strane da bi dopustila sebi propust koji može videti običan smrtnik kao ti i ja... batalimo prepirku, ja samo kažem : ` kupljeno je nešto što je statusni simbol, plaćeno onoliko koliko košta, ali za tu cenu, u ovoj zemlji nemaš 100% uslugu koju si platio..( ` ali smo ga na kraju prijavili na USA adresu`).... i onda čemu ? dok bude mogla da ga prijavi na Srb., izaći će 7, 8, 9, ..... dati pare za statusni simbol ?... razumeš li me sada ?
**************** DELL INSPIRON 17R N7110
:: Vidi ovako telfon placen 500 eura Iphone 4S 4 godine star i dalje dobija update i dobice i IOS 9 .Znaci kupis nesto da ti traje i da te ne boli glava :: Sto se znanja tice sto svi kopiraju Apple ? Pritom Apple nije skup toliko koliko mislis da jeste jer u normalnim drzavama sa normalnim platama tehnika se i ne oseti... :: Sto se pagani Zonde tice jok nego ce Fiat 500 L da mu da ??? ajde covce izadji u EU ili Aziju vidi sta se radi oseti velicinu trzista :: Ja mislio VW i Opel top u EU kad ono Kia i Hjundai vladaju uz Mazde i Toyote nemaca nema ni za lek.. :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: moj sud je zasnovan na kontaktu sa obe strane i u oba domena ( i računari i telefoni). Imajući demokratsko pravo na svoje mišljenje ( koga se ne bih odrekao ni u najcrnjoj diktaturi ), i dalje čvrsto stojim iza svog mišljenja da je jabuka debelo precenjena u odnosu na ono što nudi, i da je dobar marketing , lepak za one sa previše novca, a premalo znanja. Ne sporim da jedan broj mojih kolega, koristi ovu voćku u profesionalne svrhe, i da imaju jake argumente zašto baš to (a njih je u ovoj zemlj manje od 1%), ali kupovina (navodne) pagani zonde, 16-godišnjem vozaču u brdima Kilimandžara, predstavlja čist idiotizam :: :: :: :: :: :: *************** :: :: DELL INSPIRON 17R N711 :: :: :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: možda sam ja zatrovan pričama o precenjenosti jabuke, ali..
28.07.2015. 20:43
status: user broj poruka: 3730
Kapiram ja tebe sta pricas ali moras i ti nesto da skapiras da Apple nije statusni simbol barem u svetu ovde u Banana Republic jeste.Kad se sedne u kafic kljucevi od kola i telefon na sto dok u Austriji ,Holandiji,itd ne.Tamo ljudi hoce kvalitet i da im sluzi koji god brend bio. Ja sam uzeo Iphone jer sam imao pre njega 3GS i 4S pa se zajebo i uzeo Samsung Galaxy s3 i sad se vratio u mirnu luku... To sto ne moze da se iskoristi 30% u Srbiji zahvali se Drzavnim organima . Ja uzmem Itunes karticu od 50 dolara i pevam. Iskren da budem i kad zazivi apple store i totalna podrska ne bih placao u dinarima nesto 3 puta skuplje nego u usd sto mu je realna cena. Dakle rasprave nema samo cinjenice
Inace zapitaj se sto Pay Pal nije mogo ranije da zazivi kod nas :)
:: vidi ovako, ja sam mislio da je Detroit megalopolis automobilske industrije, kad ono... svi priče i statistike o auto-industriji , manje više, znamo (loše ti je poređenje), ko to kopira jabuku, i koga kopira jabuka, su podatci, koje ni ti ni ja nikada nećemo moći argumentovati... industrija marketinga je prejaka sa obe strane da bi dopustila sebi propust koji može videti običan smrtnik kao ti i ja... batalimo prepirku, ja samo kažem : ` kupljeno je nešto što je statusni simbol, plaćeno onoliko koliko košta, ali za tu cenu, u ovoj zemlji nemaš 100% uslugu koju si platio..( ` ali smo ga na kraju prijavili na USA adresu`).... i onda čemu ? dok bude mogla da ga prijavi na Srb., izaći će 7, 8, 9, ..... dati pare za statusni simbol ?... razumeš li me sada :: :: :: *************** :: DELL INSPIRON 17R N711 :: :: :: :: :: Vidi ovako telfon placen 500 eura Iphone 4S 4 godine star i dalje dobija update i dobice i IOS 9 .Znaci kupis nesto da ti traje i da te ne boli glava :: :: Sto se znanja tice sto svi kopiraju Apple ? Pritom Apple nije skup toliko koliko mislis da jeste jer u normalnim drzavama sa normalnim platama tehnika se i ne oseti... :: :: Sto se pagani Zonde tice jok nego ce Fiat 500 L da mu da ??? ajde covce izadji u EU ili Aziju vidi sta se radi oseti velicinu trzista :: :: Ja mislio VW i Opel top u EU kad ono Kia i Hjundai vladaju uz Mazde i Toyote nemaca nema ni za lek.. :: :: :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: moj sud je zasnovan na kontaktu sa obe strane i u oba domena ( i računari i telefoni). Imajući demokratsko pravo na svoje mišljenje ( koga se ne bih odrekao ni u najcrnjoj diktaturi ), i dalje čvrsto stojim iza svog mišljenja da je jabuka debelo precenjena u odnosu na ono što nudi, i da je dobar marketing , lepak za one sa previše novca, a premalo znanja. Ne sporim da jedan broj mojih kolega, koristi ovu voćku u profesionalne svrhe, i da imaju jake argumente zašto baš to (a njih je u ovoj zemlj manje od 1%), ali kupovina (navodne) pagani zonde, 16-godišnjem vozaču u brdima Kilimandžara, predstavlja čist idiotizam :: :: :: :: :: :: :: :: :: *************** :: :: :: DELL INSPIRON 17R N711 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
savatije druze .. lakse je popa preobratiti u ateistu nego ...
sve sto zboris je 1000% tacno , za mobilne telefone i tablete
lapici i desktopovi su ipak malo bolja stavka kod jabuke , jeste uduvana cena i kod njih ali barem u 100% slucajeva dobijas odlican ekran, ssd disk i prejaku li polimer baterju.
sve ostalo je marketing i lepak za
ja obozavam svoj htc one kao boga , toliko da sam 5s koji sam dobio na poklon dao bratu da se jebe njim
i ona floskula , ios je free :) :) :) .. debelo uracunato u cenu uredjaja , kod amera ni kurac nema free
Sta smaraju koji moj? Zato sto ih koriste retardi koji vole da daju pare pa da znaju gde da salju flajere?
Za koji djavo su uopste davali nasim operaterima kad ih zabole da dodaju ovu tugu od drzave na spisak...
Ili su ovi molili da im daju kako bi pacenici mogli da se kurce sa skupom gomilom peska... Videli u rijalitiju da ona curka im nadimak ajfon pa bi i oni... da se nadmu...
Molgli su makar onaj appleid da daju mail kod sebe, a ne da moras neciji drugi da koristi. I kako moze appeid da bude moja email adresa? TO je EMAIL adresa a ne appleov prcija... I na hebenom GOOGLETU je... Neka napisu your email, a ne your apple id... Ma pun mi q..
Sledeci koji mi dodje sa tim sranjem, ja njega lepo na pcberzu pa mu objasnjavajte do mile volje sta da radi...
Re: možda sam ja zatrovan pričama o precenjenosti jabuke, ali..
29.07.2015. 13:19
status: user broj poruka: 509
Ja mogu da navedem zasto apple koristim dugi niz godina u nazad i zasto ne zelim djubre od djubroida... mislim da ptice na grani znaju kako radi android i kako radi iOS. Kolika je podrska ios uredjaja kolika shidrodida (ne govorim o romovima jer me to ne znanima, nisu oficiajni. ako cemo tako white00r azurira iphone 2 (1th gen) pa? Svako ko zeli POUZDAN, KVALITETAN, pre svega bezbedan telefon kupice iPhone. ko zeli da se igra sa igrackama u krs kucistima kupice shitdoid za 200evra i nek se igra... dok zaboravljas da i shidroida imas skupljih nego sto je ip .-) ali ajde zalepio si se na jabuku pa to ti je... to je druze moj mrznja prema jabuci i drugo ne vidis ... kupi jabuku ip5 za 170-180evra vidi kako radi mecava na ios 9 PB2 leprsa telefon... nadji mi uredjaj star skoro 4 godine da tako radi koji je na andoidu i azuriran do KRAJA 2016 pa mozda i 17 videcemo... razmisli druze pre nego sto pocnes da podcenjujes druge...
:: moj sud je zasnovan na kontaktu sa obe strane i u oba domena ( i računari i telefoni). Imajući demokratsko pravo na svoje mišljenje ( koga se ne bih odrekao ni u najcrnjoj diktaturi ), i dalje čvrsto stojim iza svog mišljenja da je jabuka debelo precenjena u odnosu na ono što nudi, i da je dobar marketing , lepak za one sa previše novca, a premalo znanja. Ne sporim da jedan broj mojih kolega, koristi ovu voćku u profesionalne svrhe, i da imaju jake argumente zašto baš to (a njih je u ovoj zemlj manje od 1%), ali kupovina (navodne) pagani zonde, 16-godišnjem vozaču u brdima Kilimandžara, predstavlja čist idiotizam :: :: :: *************** :: DELL INSPIRON 17R N711 :: :: :: ::
Re: Re: možda sam ja zatrovan pričama o precenjenosti jabuke, ali..
29.07.2015. 15:08
status: user broj poruka: 1411
MA ne ja nisam majmun sto sam dao tolike pare. Ja sam u pravu. Da i android ima skupe telefone, i skuplje, a i bolje od 6ice... Pa nisu ni oni majmuni, dodam par dolara za staklo umesto plastike za kameru, par dolara za bolji senzor kamere, desetak dolara za bolji cip i malo lima za kuciste (nisam jos cuo da se neki android iskrivi) i dodam malo reklame i majmuni koji nadju pare da mi daju za to su to sto i jesu...
Za regularnog korisnika je tel 100-150e, za one koji znaju sta ce sa istim za posao i 300e je puna kapa. Sve ostalo je cifra za lecenje kompleksa.
I da probao sam 5s. Radi lepo i ogavan mi je. Prilagodjavanje tezi 0 - to ti je sto ti je. Proizvod za tupave ljude. Neces nista pokvariti jer to i ne mozes...
Sto se update tice, preskupo parce elektronike postoji u konacnom broju varijanti i definisano je od strane applea i samo applea tako da im je cickin dim da urade upgrade i za starije verzije. To sto i stari telefon radi sa tim iosom znaci da se sem sminke i nekih dodataka malo sta i menja osim brojke.
I ja znam zasto koristim android godinama unazad, i nikad mi se nije zatupeo. Telefon mi je sada vec po standardima krs, a i po ceni. I radice mi dok mu baterija ne popusti pa moram da je punim svaki dan umesto na par dana. A tada cu da kupim ovo sto trenutno kosta jednu 0 vise bez te dodatne 0. I da, android jeste djubre, zato sto je java djubre koje zdere resurse. Linux bi verovatno pocistio i android i ios sa performansama kada bi neko tipa Samsung ili HTC ulozio kintu u razvoj.
I da, ma u pravu si. Ne mozes da pogresis kad das 600e za telefon. To je nemoguca misija. Ti zans sta si platio. Bolje da si kupio akcije od applea, imao bi i koristi kad kupis novi telefon... Ma znam, jasni mi je. Ti puno radis i svaki trenutak ti je bitan i ne smes sebi da dozvolis da te koci telefon... Milisekunde su u pitanju, buducnost covacanstva, i zato nije puno dati dve prosecene plate za parce lima punjenog peskom... A i deci svojoj treba kupiti, kako bi ostali ciji roditelji nisu nasi tako bitan posao i koji zive samo od prosecne plate, podigli kredit da kupe detetu ono sto `sva deca imaju`... U moje doba to su bile nike patike, pa sad bio i neki broj. Nisam pratio, ja sam nosio adidas...
Ma dobro, dao si previse para i ti si srecan sa tim. Ja to nisam u stanju da shvatim i ne bi trebalo da ti kvarim dozivljaj...
:: Ja mogu da navedem zasto apple koristim dugi niz godina u nazad i zasto ne zelim djubre od djubroida... mislim da ptice na grani znaju kako radi android i kako radi iOS. Kolika je podrska ios uredjaja kolika shidrodida (ne govorim o romovima jer me to ne znanima, nisu oficiajni. ako cemo tako white00r azurira iphone 2 (1th gen) pa? Svako ko zeli POUZDAN, KVALITETAN, pre svega bezbedan telefon kupice iPhone. ko zeli da se igra sa igrackama u krs kucistima kupice shitdoid za 200evra i nek se igra... dok zaboravljas da i shidroida imas skupljih nego sto je ip .-) ali ajde zalepio si se na jabuku pa to ti je... to je druze moj mrznja prema jabuci i drugo ne vidis ... kupi jabuku ip5 za 170-180evra vidi kako radi mecava na ios 9 PB2 leprsa telefon... nadji mi uredjaj star skoro 4 godine da tako radi koji je na andoidu i azuriran do KRAJA 2016 pa mozda i 17 videcemo... razmisli druze pre nego sto pocnes da podcenjujes druge... :: :: Intel i5 3570 :: Intel DZ77BH-55 :: 16GB Hyperx @160 :: 120GB SS :: :: :: :: moj sud je zasnovan na kontaktu sa obe strane i u oba domena ( i računari i telefoni). Imajući demokratsko pravo na svoje mišljenje ( koga se ne bih odrekao ni u najcrnjoj diktaturi ), i dalje čvrsto stojim iza svog mišljenja da je jabuka debelo precenjena u odnosu na ono što nudi, i da je dobar marketing , lepak za one sa previše novca, a premalo znanja. Ne sporim da jedan broj mojih kolega, koristi ovu voćku u profesionalne svrhe, i da imaju jake argumente zašto baš to (a njih je u ovoj zemlj manje od 1%), ali kupovina (navodne) pagani zonde, 16-godišnjem vozaču u brdima Kilimandžara, predstavlja čist idiotizam :: :: :: :: :: :: *************** :: :: DELL INSPIRON 17R N711 :: :: :: :: :: :: :: ::
Shodno tome da je tema otisla u penis, iskoristio bih trenutak da ostavim ovde nesto na sta sam naisao pre dugo vremena.
Epl fanboj: 2+2=5 Zdrav razum: 2 i 2 su 4 Epl fanboj: To bi ti voleo, zar ne? Zdrav razum: Šta ja imam da volim, to je tako? Epl fanboj: Tako ti je zato što nemaš para... Zdrav razum: Ama covece, znaš li ti algebru? Uzmi pa broj na prste! 2 i 2 su 4!!! Epl fanboj: A zašto onda na ruci imamo 5 prstiju? Zdrav razum: Kakve veze ima kol`ko prstiju imaš na ruci?!?!? Imaš li ti nekakav dokaz za svoju tvrdnju? Epl fanboj: Pa tebi ni ne vredi objašnjavati. Ti ako ne vidiš da je iPhone najbolji na svetu ja ti ne mogu pomoci... Zdrav razum: Ama cekaj, na osnovu cega ti tvrdiš da je 2 + 2 = 5? Kako to dokazuješ? Epl fanboj: Pa i veš mašine prave za 5kg veša... Zdrav razum: Ti bre nisi normalan! Epl fanboj: Pa da, kad` ostaneš bez argumenata, odmah vredaš. Zdrav razum:....
Takodje, poznata odlika `zdravog razuma` je drzanje predavanja drugima kako treba da trose sopstveni novac, kao i projektovanje sopstvene lose finansijske situacije na ceo svet.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Re: Re: Re: možda sam ja zatrovan pričama o precenjenosti jabuke, ali..
30.07.2015. 11:43
status: user broj poruka: 509
Pa ? dao sam i preko 1000evra za 8800 siroco u svoje vreme pa? Hocu kvalitetan urejdjaj i tacka. dao sam 1500 maraka za 8850 pa? sta je problem, zasto ne bih dao ne 600 dao sam 800 za iphone 6 64GB pa? Dao sam 50evra za koznu futrolu takodje? Moze mi se zasta radim ako ne mogu sebi da udovoljim najboljim urejdjajem na trzistu? ovo sto se laprda ovde turbo folk itd samo maloumno i samo napred... isprani mozgovi... znam dosta ljudi koji su pljuvali apple kao vi dok nije dosao kod operatera i brze bolje uzeli iPhone... e to je za mene sabanizam jer kukaju kada nemaju para, posle kupe i kazu WOW... Sto se iOS-a tice doktor sam za isti, s toga ne dozvoljava da neko pljuje i vredja inteligenciju osoba koje koriste apple, a ovde na forumu ih znam dosta koji znaju sta koriste (ne koriste zbog imena) pre bih rekao da se seta Shamesung S6 zbog imena, jer samo to i ima da ponudi, sto ti kazes broje druge a isto snje... .-)
:: MA ne ja nisam majmun sto sam dao tolike pare. Ja sam u pravu :: Da i android ima skupe telefone, i skuplje, a i bolje od 6ice.. :: Pa nisu ni oni majmuni, dodam par dolara za staklo umesto plastike za kameru, par dolara za bolji senzor kamere, desetak dolara za bolji cip i malo lima za kuciste (nisam jos cuo da se neki android iskrivi) i dodam malo reklame i majmuni koji nadju pare da mi daju za to su to sto i jesu.. :: :: Za regularnog korisnika je tel 100-150e, za one koji znaju sta ce sa istim za posao i 300e je puna kapa. Sve ostalo je cifra za lecenje kompleksa :: :: I da probao sam 5s. Radi lepo i ogavan mi je. Prilagodjavanje tezi 0 - to ti je sto ti je :: Proizvod za tupave ljude. Neces nista pokvariti jer to i ne mozes.. :: :: Sto se update tice, preskupo parce elektronike postoji u konacnom broju varijanti i definisano je od strane applea i samo applea tako da im je cickin dim da urade upgrade i za starije verzije. To sto i stari telefon radi sa tim iosom znaci da se sem sminke i nekih dodataka malo sta i menja osim brojke :: :: I ja znam zasto koristim android godinama unazad, i nikad mi se nije zatupeo. Telefon mi je sada vec po standardima krs, a i po ceni. I radice mi dok mu baterija ne popusti pa moram da je punim svaki dan umesto na par dana. A tada cu da kupim ovo sto trenutno kosta jednu 0 vise bez te dodatne 0. I da, android jeste djubre, zato sto je java djubre koje zdere resurse. Linux bi verovatno pocistio i android i ios sa performansama kada bi neko tipa Samsung ili HTC ulozio kintu u razvoj. :: :: I da, ma u pravu si. Ne mozes da pogresis kad das 600e za telefon. To je nemoguca misija. Ti zans sta si platio. Bolje da si kupio akcije od applea, imao bi i koristi kad kupis novi telefon... Ma znam, jasni mi je. Ti puno radis i svaki trenutak ti je bitan i ne smes sebi da dozvolis da te koci telefon... Milisekunde su u pitanju, buducnost covacanstva, i zato nije puno dati dve prosecene plate za parce lima punjenog peskom... A i deci svojoj treba kupiti, kako bi ostali ciji roditelji nisu nasi tako bitan posao i koji zive samo od prosecne plate, podigli kredit da kupe detetu ono sto `sva deca imaju`... U moje doba to su bile nike patike, pa sad bio i neki broj. Nisam pratio, ja sam nosio adidas.. :: :: Ma dobro, dao si previse para i ti si srecan sa tim. Ja to nisam u stanju da shvatim i ne bi trebalo da ti kvarim dozivljaj.. ::
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.