Stize mi sutra 15-20 BlackBerry Bold 9700 i jos nekih slicnih modela..A svi su zakljucani u VIP mrezi..Da li postoji mogucnost free dekodiranja ili neku najeftiniju varijantu>?
:: Stize mi sutra 15-20 BlackBerry Bold 9700 i jos nekih slicnih modela..A svi su zakljucani u VIP mrezi..Da li postoji mogucnost free dekodiranja ili neku najeftiniju varijantu> ::
:: :: :: Ako si iz Beograda javi se da se dogovorimo, mogu da ti dam cenu 5e po komadu i da se to lepo otkljuca. Evo imam 7 blekberija u fioci svi simfree. ::
Mislim da lik ima sevis, ili neko od njegovih ortaka, a i sam servisira, tako da nije cudno sto ima nekolio tih telefona po ladicama...Nista cudno.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: :: ma 7 :: :: :: :: :: :: :: Ako si iz Beograda javi se da se dogovorimo, mogu da ti dam cenu 5e po komadu i da se to lepo otkljuca. Evo imam 7 blekberija u fioci svi simfree. :: ::
Ovaj error tj dbqp je leceni sizofrenicar i sad izigrava majmuncinu ovako jer se verovatno nadrogirao a sutra ce da salje meni i drugarima srceparajuce smsove uz molbe za oprostaj i tako to. Klasican debil jebem ga u usta ja.
:: :: Ovaj error tj dbqp je leceni sizofrenicar i sad izigrava majmuncinu ovako jer se verovatno nadrogirao a sutra ce da salje meni i drugarima srceparajuce smsove uz molbe za oprostaj i tako to. Klasican debil jebem ga u usta ja. :: :: Nije ni vazno. :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.