Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Iphone 4s wifi problem
STRANA 1 OD 1
tosas Iphone 4s wifi problem 02.10.2015. 14:07 T62156

status: user
broj poruka: 304

Kad uključim wifi skenira mreže i ne pronalazi ih,a ako ih nađe neće da se nakači,kaže failed to join.
Desi se ako probam da ugasim wifi da potpuno zablokira pa mora hard reset.
Inače poslednjih par dana je ispadao sa wifi mreže povremeno pa ugasim wifi i upalim pa proradi. Svi drugi uređaji imaju net.
Bio je IOS 9.0.1 i isti problem,a sad sam update-ovao na 9.0.2 i isti problem.
Dajte servis ako ne pomaže ništa drugo...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC 02.10.2015. 14:55 #604085

broj poruka: 9438
Verovatno ti riknjava Baseband. Ako jos ispada sa GSM mreze i zeza i bluetooth, plasim se da mu nema leka.
Ako pak, GSM radi normalno, kao i 3G data transfer onda bi ti najbolje bilo da jednostavno iskljucis WIFI, jer ne verujem da postoji servis koji ce da ti to resi za neke normalne pare.

EDIT:
Podrazumeva se da si apdejte radio iz DFU moda. Ako ne znas kako se to radi, izguglaj.

El Capitan

tosas Re: 02.10.2015. 15:21 #604087

GSM Radi. Bluetooth radi.
Nisam radio update iz DFU mode. Do danas sam radio preko telefona i wifi,a danas posto zeza uradio sam preko iTunesa. Regularno,pitao me i uradio sam. Telefon nije JB i na icloud-u je(nije zaključan,sve čisto).
A čitao sam neku foru da se stavi u frižider da bi se ohladio pa rekoh da vidim da li je to. I kad se ohladi jedno 5 min on radi normalno. Čim se malo zagreje gotovo.
U ovlašćenom apple servisu traže 120e za popravku i garancija godinu dana. Na drugim mestima 20-25e i garancija 10 dana...

:: Verovatno ti riknjava Baseband. Ako jos ispada sa GSM mreze i zeza i bluetooth, plasim se da mu nema leka
:: Ako pak, GSM radi normalno, kao i 3G data transfer onda bi ti najbolje bilo da jednostavno iskljucis WIFI, jer ne verujem da postoji servis koji ce da ti to resi za neke normalne pare
::
:: EDIT
:: Podrazumeva se da si apdejte radio iz DFU moda. Ako ne znas kako se to radi, izguglaj
:: El Capita
VMARC Re: Re: 02.10.2015. 19:33 #604099

broj poruka: 9438
Crko je. Uradi to za 20-25€.

El Capitan

:: GSM Radi. Bluetooth radi
:: Nisam radio update iz DFU mode. Do danas sam radio preko telefona i wifi,a danas posto zeza uradio sam preko iTunesa. Regularno,pitao me i uradio sam. Telefon nije JB i na icloud-u je(nije zaključan,sve čisto)
:: A čitao sam neku foru da se stavi u frižider da bi se ohladio pa rekoh da vidim da li je to. I kad se ohladi jedno 5 min on radi normalno. Čim se malo zagreje gotovo
:: U ovlašćenom apple servisu traže 120e za popravku i garancija godinu dana. Na drugim mestima 20-25e i garancija 10 dana..
:: :: Verovatno ti riknjava Baseband. Ako jos ispada sa GSM mreze i zeza i bluetooth, plasim se da mu nema leka
:: :: Ako pak, GSM radi normalno, kao i 3G data transfer onda bi ti najbolje bilo da jednostavno iskljucis WIFI, jer ne verujem da postoji servis koji ce da ti to resi za neke normalne pare
:: ::
:: :: EDIT
:: :: Podrazumeva se da si apdejte radio iz DFU moda. Ako ne znas kako se to radi, izguglaj
:: :: El Capita
duqp .... 06.10.2015. 16:34 #604328

broj poruka: 3466

A uradis to za toliko para i posle 10 dana kad se opet otopi jer se greje cip opet ces da ides u krug.

Na nbg imas par majstora koji to urade za 15e i isto tako 10ak dana
neXus2000 .... 06.10.2015. 17:05 #604330

broj poruka: 3351
Trebalo bi da se nalazi ovde:

Settings - General - Reset - Network settings. Probaj pa javi. Mozda je softverske prirode.
Desava se i na iP5 da tripuje sa WiFi.

P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO

tosas Re: duqp 06.10.2015. 17:08 #604331

Šta predlažeš?
Milsiš da nema leka? Čudi me to što blokira kad gasim wifi. Ali blokira samo ako prestaje da radi pa ga ja ugasim.
Inače kad je hladan i kad je mali protok,porukice,sličica... on radi- ALi čim nešto u pozadini povuče on se izgubi...

:: A uradis to za toliko para i posle 10 dana kad se opet otopi jer se greje cip opet ces da ides u krug.
:: Na nbg imas par majstora koji to urade za 15e i isto tako 10ak dana
tosas Re: neXus 2000 06.10.2015. 17:12 #604332

Probao. I resetovao sam ga pa vraćao backup. A u međuvremenu je došao i 9.0.2 pa sam ga ubacio preko itunes(mislio sam da možda donisi rešenje) ali ništa.
Kad se setim Nokie e52 koju sam koristio(isto kupljenu polovnu) 5 godina,a i dalje radi...

:: Trebalo bi da se nalazi ovde
:: Settings - General - Reset - Network settings. Probaj pa javi. Mozda je softverske prirode
:: Desava se i na iP5 da tripuje sa WiFi
:: ____________________________
:: P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
duqp Javi kad budes hteo da ti se stavi novi cip 06.10.2015. 17:22 #604334

broj poruka: 3466

40 eura. Radice kao na pocetku.

Novi beograd

tosas Re: Javi kad budes hteo da ti se stavi novi cip 06.10.2015. 18:47 #604340

Poslao sam ti PP(mail).

Daješ garanciju? Siguran si da je to?

:: 40 eura. Radice kao na pocetku.
:: Novi beogra
miki069 Funkcije 06.10.2015. 23:30 #604372

broj poruka: 1234
Osnovne : kalkulator, kalendar, štoperica, alarm, konverter,

Napredne : komandovanje glasom, pozivanje glasom, snimanje glasa,

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs