S obzirom u kakvom su stanju oni na oglasima i koliko traze za njih, ako ti se ne zuri stavi opusteno 200e, mislim da ljudi i dalje dosta traze taj model samo ga je tesko naci neizudaranog pa verujem da bi otisao za te pare.
Jeste NFC varijanta, otključan, garancija za prošli model koji se pokvario je bila do 10.01.2016. ali su na garantom listu upisali jučerašnji datum pa sad ne znam da li garancija važi još 2 godine ili do 10.01.
Staviću 200 na oglasima, ne žuri mi se, pa ako se ne javi niko, zadržaću ga za sebe.
:: Jeste NFC varijanta, otključan, garancija za prošli model koji se pokvario je bila do 10.01.2016. ali su na garantom listu upisali jučerašnji datum pa sad ne znam da li garancija važi još 2 godine ili do 10.01 :: :: Staviću 200 na oglasima, ne žuri mi se, pa ako se ne javi niko, zadržaću ga za sebe :: :: Hvala svima!
Taj model ima problem sa pink kamerom koji je neizbezan, pre ili kasnije. Prodaj ga sto pre mozes. Cudi me da su nasli da ti daju m7, obicno ljudima zamene za m8. (u zvanicnom servisu) Inace sjajan telefon ako se oduzme kamera.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.