Planiram da kupim telefon jer mi se iphone4 pokvario. Za novije iphone baš i nemam para, niti mi se daje toliko, pa me zanimaju predlozi šta bih najbolje mogao da kupim do 250 evra?
:: Zdravo svima :: :: Planiram da kupim telefon jer mi se iphone4 pokvario :: Za novije iphone baš i nemam para, niti mi se daje toliko, :: pa me zanimaju predlozi šta bih najbolje mogao da kupim do 250 evra :: :: Hvala unapred na savetima ::
:: Zdravo svima :: :: Planiram da kupim telefon jer mi se iphone4 pokvario :: Za novije iphone baš i nemam para, niti mi se daje toliko, :: pa me zanimaju predlozi šta bih najbolje mogao da kupim do 250 evra :: :: Hvala unapred na savetima ::
Po meni najbolje za ulozen novac dobijas sa G3.... jedino sto je on nesto iznad budzeta... polovan moze da se nadje da se uklopi u budzet... Zenpone ako neko moze da ti ga dobaci od preko... kod nas je bezobrazno skup...
Neka Lumia ako nisi gadljiv an zive plocice i nedostaak miliona aplikacija koje neces nikad koristiti...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: Za te pare ima nov G3 na oglasima.. :: :: :: :: Laki sad htedoh da postavim link ka logicu. 240e za nov G2 sa 2 godine garancije sjajna cena :: :: :: :: :: ::
kolika god da je glupost pet puta je bolji od usranog lg g2 koji ima 15 hiljada defekata.
Oće čovek NOV telefon. za te pare nema ništa što mu je ovde ponudjeno, G3 pogotovo ne moze naći nov, moze pa meseci star sa garancijom 24m ali to nije Novo.
S5, mate7, z2, m8 sve su to telefoni skuplji od 300e novi.
Asus izbegavaj, krš je, pa jbt 2016 godina će evo a oni na flagšip telefonu nemaju laminian ekran. (vazduh je izmedju lcd-a i digitajzera) tu tehnologiju ekrana je na primer ajfon imao poslednji put na 3GS-u.
moj ti je savet da uzmeš par meseci star telefon sa VAŽEĆOM garancijom, ne neke dodjem ti fore i ostalo. Galaxy S5 mozeš komotno naći za taj novac i verovatno je telefon koji najviše pruža za taj novac. Pozz
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.