:: Gde mogu da nadjem original bateriju za Samsung Galaxy S2? :: Gde god sam gledao imaju neke druge i sve su one slabije, ni jedna nema sa 1650 Mah :: :: ::
Toliko je losa da ne mogu vise da upalim tel. Ili upalim pa ga odmah ugasi. Sto se tice komentara svaka cast. Kada vidim da su ljudi spremni nesebicno da pomognu stvarno me to odusevi. To mi uliva nadu da za nas srpski narod jos uvek ima sanse.
No, radije bih kupio novu ili ako bi vec uzimao tvoju da ti dam neki kes, nema smisla da mi to poklanjas.
Hvala tebi za slidzu, a ako hoces da ti saljem ti posalji sms za neko dete, sms kosta 100rsd i vise znaci njemu nego meni, a na mail mi pusti adresu na koju da posaljem ako zelis, pozdrav!
:: Toliko je losa da ne mogu vise da upalim tel. Ili upalim pa ga odmah ugasi :: Sto se tice komentara svaka cast. Kada vidim da su ljudi spremni nesebicno da pomognu stvarno me to odusevi. To mi uliva nadu da za nas srpski narod jos uvek ima sanse :: :: No, radije bih kupio novu ili ako bi vec uzimao tvoju da ti dam neki kes, nema smisla da mi to poklanjas :: :: Pozdrav i sve najbolje. Srecna Nova Godina : :: :: http://newflowerwallpaper.com/download/beautiful-floral-flowers-wallpapers/beautiful-floral-flowers-wallpapers-17.jp :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.