Posto sam skoro kupio iPhone 6+ pa sam video da ima nekih zastitnih folija u raznim bojama, gde je to najbolje kupiti i gde je najveci izbor na Novom Beogradu ili u Zemunu?
I7 4790k @ Noctua nh-d15 @ 5ghz (operisan) ASROCK Z97 Extreme4 KINGSTON 4x4GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis Gray Asus R9 280X Dc2T CrossFire THERMALTAKE Toughpower Grand TPG-1050 Antec LanBoy Open Air WD BLACK SERIES WD3003FZEX 3TB + SS
Sta ce ti folija, eno moja rodjena sestra razorila ekran noktima krvavo zaradjenog iPhone-a 6 ... jedino ja blentavac cuvam svoj fon ko da je od titanijuma i platine, a ne od plastike i hroma, a ako ces da pucas foliju, pukni obican sticker, to ti je 200-300 RSD svuda po svim radnjama, isti materijal za sve aparate, samo naravno - NIJE PODLOZAN NEUNISTENJU, a ako hoces da budes 100% siguran, pukni staklo... Sarajevska 40, necu da imenujem lokal ali radi tako mocna plavusa u njemu da mi nije zao sto mi je nalepila pola prasine na fon izmedju stakla i staklene `folije` :D
Al zato mi fon gazi 80 GB :) buahahahahahaha , cena po kojoj kupis iPhone 6 PLUS sa 64 GB je ko tri cene mog fona danas, ili kao 4 :D hahaah
:: Posto sam skoro kupio iPhone 6+ pa sam video da ima nekih zastitnih folija u raznim bojama, gde je to najbolje kupiti i gde je najveci izbor na Novom Beogradu ili u Zemunu :: :: I7 4790k @ Noctua nh-d15 @ 5ghz (operisan :: ASROCK Z97 Extreme :: KINGSTON 4x4GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis Gra :: Asus R9 280X Dc2T CrossFir :: THERMALTAKE Toughpower Grand TPG-105 :: Antec LanBoy Open Ai :: WD BLACK SERIES WD3003FZEX 3TB + SS
Matori nemas potrebe za folijom, ali mozes da je stavis ako zelis.. Uzmi bilo koju kod ovih nasih sto prodaju Apple proizovode i to je to. Ja sam uzeo Artwizz..
:: Zar pored S6 EDGE PLUSa da RODOSKRNAVIS : :: :: Sta ce ti folija, eno moja rodjena sestra razorila ekran noktima krvavo zaradjenog iPhone-a 6 ... jedino ja blentavac cuvam svoj fon ko da je od titanijuma i platine, a ne od plastike i hroma, a ako ces da pucas foliju, pukni obican sticker, to ti je 200-300 RSD svuda po svim radnjama, isti materijal za sve aparate, samo naravno - NIJE PODLOZAN NEUNISTENJU, a ako hoces da budes 100% siguran, pukni staklo... Sarajevska 40, necu da imenujem lokal ali radi tako mocna plavusa u njemu da mi nije zao sto mi je nalepila pola prasine na fon izmedju stakla i staklene `folije` : :: :: Al zato mi fon gazi 80 GB :) buahahahahahaha , cena po kojoj kupis iPhone 6 PLUS sa 64 GB je ko tri cene mog fona danas, ili kao 4 :D hahaa :: :: :: :: Posto sam skoro kupio iPhone 6+ pa sam video da ima nekih zastitnih folija u raznim bojama, gde je to najbolje kupiti i gde je najveci izbor na Novom Beogradu ili u Zemunu :: :: :: :: I7 4790k @ Noctua nh-d15 @ 5ghz (operisan :: :: ASROCK Z97 Extreme :: :: KINGSTON 4x4GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis Gra :: :: Asus R9 280X Dc2T CrossFir :: :: THERMALTAKE Toughpower Grand TPG-105 :: :: Antec LanBoy Open Ai :: :: WD BLACK SERIES WD3003FZEX 3TB + SS
preko puta Sava centra, tj. preko autoputa, iFix radnju servis i prodaja opreme za iphone super izbor, broj imas na KP jedino sto ne rade do 11.01. zbog praznika.
Ne trebaju ti 2, 3 komada ako ne staviš kako treba ili imaš prašinu. Pošto je to tanki sloj gela koji se lepi na ekran dovoljno je da ga opereš pod vodom...
Ne radi se o prasini izmedju ekrana i stakla nego kad promasis i ne zalepis ravno, ako uzmes da skidas ponovo staklo moze lako da pukne...
Skyfire: ...frekfencija...
:: Ne trebaju ti 2, 3 komada ako ne staviš kako treba ili imaš prašinu. Pošto je to tanki sloj gela koji se lepi na ekran dovoljno je da ga opereš pod vodom.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.