:: Brat uzima, vase preporuke (android, nista drugo) :: Nasao sam od ljudi sto prodaju iz paketa LG spirit, on mi deluje oko, 13k sa 2 godine garancije :: :: :: :: :: :: :: Dete Partizana ::
:: @saxij :: Jel imaš neki drugi prijedlog? Probao bih i sa telefonima koji su donji rang po kvalitetu, samo da si od te osobe uzimao robu ti lično :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: ::
Msm android u tom cenovnom rangu, znam i sam sta mogu da ocekujem, ali eto klinac hoce android i kraj price. Kako si zadovoljan samim radom telefona, kvalitet prikaza ekrana i baterija?
Ili da kupi jednu jabuku u Maksiju i da kaze da ima jabuku! (apple)
:: Android za te pare, tesko. Dodaj jos 8din i kupi siemens c35. Moja preporuka. Fabricki OS ima, slican je Androidu, samo sto nema ikonice u boji ... :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Dete Partizana :: ::
Pre nove godine uzeh zeni jedan Lenovo S60... Na ugovor uzet za 16K, jeste +3k u odnosu na tvoju ccifru ali vredi... Solidan chipset, solidna kolicina RAM-a, soldina baterija, pristojan ekran, pristojna brzina samog telefona... Losa plastika, los interfejs, odvratno ubacivanje memorije i kartica, slaba ponuda opreme za telefon ono zastitna stakla i silikonske obloge...
Kolega je uzeo neki AlkatraZ Idol 3, isti chipset, slican ekran, 25% manje memorije lepsi na ugovor u VIP-u (nova 2 sa telefonom 1090 dinara) kosta 13.5K...
Kolega kmeci da ima blota ko shashe... tako da se njegova osnovna memorija za skladistenje programa prepuni dok kazes keks...
Inace slicno je i sa S60 samo sto moja zena nije zahtevni korisnik buduci da za net ima tablet na kome se fjesbuci, igra itd...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
Uspeo sam da sredim LG Spirit iz Vipa, nov, neotpakovan, 2 godine garancije sim free za ovih 13k, verujem da je ok. Magna je mozda bio bolji, zbog veceg ekrana ali ispod 15k nista, najgore kad dobijes pare na ruke, pa resavaj. @MaliAbner Lenovo S60 mi je odmah pao na pamet, gledao sam calu i njegovom kolegi, kad sam dobio pare, ali 15k je najmanje sto sam nasao, a kao sto rekoh dobih 13k na ruke, uz reci resavaj. Ja da dodajem, stvarno bi bilo previse, ne zbog novca, naravno, nego zbog celokupne situacije (jurnjave). Hvala svima u svakom slucaju.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.