Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Samsung J3 ili Coolpad Modena ?
STRANA 1 OD 1
Mojtezdrma Samsung J3 ili Coolpad Modena ? 05.07.2016. 23:59 T63699

status: user
broj poruka: 291
Zamolio bih ljude koji su imali, ili imaju iskustva sa ova dva telefona, da mi pomognu pri izboru u kupovini, tj uzimanju preko racuna...

Samsung Galaxy J3 2016
Collpad Modena E501

Uglavnom, doplacivao bih Samsung 4000, a Coolpad 1000 din.
Da li je razlika u doplati vredna? (samo imajte u obzir da neko gleda da li kupuje hleb od 36 ili 40 dinara - pametnom dosta).

Prosecan sam korisnik, sa prosecnim zahtevima...
Svidja mi se sto je Modena 5,5` , jer sam uvek do sada imao manje telefone, pa bih sada neku budzu...
A kod J3 mi se svidja to sto je ipak malo bolja baterija, pogotovo u odnosu na ekran (manja diagonala a bolja baterija).
Isto tako J3 ima 512 rama vise, malo bolji procesor (valjda). I verovatno bolje kamere.

Zanima me da li zna neko da li oba telefona imaju led notifikaciono svetlo ?
Eventualno neka iskustva?

I do sada sam koristio Lumiu 630 i ostao bih na WP (jer je sistem daleko brzi i pogodniji za nekoga kome nebitne aplikacije nisu bitne - moje misljenje, ne morate da se slozite sa mnom), samo da ima dobra ponuda uz racun za neku ok Lumiu, ali nema, posto bih morao da doplatim 10 000 za specifikaciju slicnu ovim androidima, sto trenutno nisam u mogucnosti.
I na kraju krajeva, imam ponudu da uzmem neki od ova dva telefona a da dobijem Lumiu 640 XL u zamenu. Tako da mislim da cu to i da odradim, ali posto je devojka u pitanju, voleo bih ipak da joj uzmem bolji od ova dva telefona, za cije misljenje vas pitam. :)

Hvala

Dell Inspiron 3737
Intel Core i7-4500U 1.8GHz
8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz
1TB SATA 5400rpm
AMD Radeon HD 8870M 2GB DDR5
17.3` LED Backlight HD+ 1600x900 (TrueLife)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mojtezdrma napomena 06.07.2016. 00:17 #620561

broj poruka: 291
Na gsmareni, vidim previse kritika na J3 i to mi se nikako ne svidja. :/

Dell Inspiron 3737
Intel Core i7-4500U 1.8GHz
8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz
1TB SATA 5400rpm
AMD Radeon HD 8870M 2GB DDR5
17.3` LED Backlight HD+ 1600x900 (TrueLife)

milos847 .... 06.07.2016. 13:49 #620578

broj poruka: 402

Što se tiče Coolpad Modena, ako nisi zahtevan korisnik, sasvim je zadovoljavajući, ima LED notifikaciju, kamera nije nešto ali je ipak OK, završava posao, ekran je dobar, mislim pristojan za te pare....sve u svemu koliko para toliko i muzike.

Ja sam uz njega dobio silikonsku zaštitu, zaštitno staklo i krpicu za brisanje ekrana....
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs