Futrola za vise sim i memorijskih karitca - SIM card holder u srbiji
STRANA 1 OD 1
leruman
Futrola za vise sim i memorijskih karitca - SIM card holder u srbiji
22.08.2016. 17:52
T63874
status: user broj poruka: 145
Moze jena pomoc . Ne moguda nadjem nigde gde ima ova futrola za sim kartice? Nije mi frka da nadjem na netu i van srbije al ne bih da cekam toliko da stigne. Problem je isto ne znam kako to nasi prevode.
Da li neko zna neki link gde moze da se kupi, KP ili neka radnja.
Re: Futrola za vise sim i memorijskih karitca - SIM card holder u srbiji
24.08.2016. 02:06
status: user broj poruka: 19081
Ja iz godine u godinu uzmem novu SD karticu, uz neke visoke klase dobijes lepe kvalitetne kutijice, koje su bas pogodne za sim kartice, pogotovo za nano/micro sim. Licno mislim da treba da imas max. 2 kartice i jedan telefon sa 2 slota i to je to, ipak 6eu dati za to je pljacka.
btw, imas u Conradu kod brace Hrvata, samo 45kn: goo.gl/gxxNqM ima i kod brace Nemaca za 6eu: goo.gl/V40GvX
Kao sto se vidi iz prilozenog, naziv je `SIM Card Case`.
:: Moze jena pomoc . Ne moguda nadjem nigde gde ima ova futrola za sim kartice? Nije mi frka da nadjem na netu i van srbije al ne bih da cekam toliko da stigne. Problem je isto ne znam kako to nasi prevode :: :: Da li neko zna neki link gde moze da se kupi, KP ili neka radnja :: :: Unapred zahvalan ::
@mmarkovic , kod mene nije tako jendostavno, vec ima telefon sa 2 slota ali dosta putujem, pa mi trebaju sve te kartice. Sad vec iam 4 dodatne koje moram da nosim, a verovatno ce ih biit jos.
Moace defintivno iz inostranstava. Glupa stvar a tesko je naci.
:: Hvala svima koji su se cimali oko ovoga da traz :: :: @mmarkovic , kod mene nije tako jendostavno, vec ima telefon sa 2 slota ali dosta putujem, pa mi trebaju sve te kartice. Sad vec iam 4 dodatne koje moram da nosim, a verovatno ce ih biit jos :: :: Moace defintivno iz inostranstava. Glupa stvar a tesko je naci :: :: ::
Ja se ne sjećam kada je Željko vršio zadnji put izmjene. A ovo za kartice je odlično. Ja sam koristio PVC foliju, pa sa aparatom za zavarivanje kesica napravio sebi slotove. Ne izgleda nešto naročito, ali je u svakom slučaju korisno. Tako držim i gomilu micro kartica i nosim 2 čitača na USB micro katice. Praktično, a ne treba ti ni 5 minuta da to sam sebi napraviš. Sigurno ti keva ima aparat za varenje. Prednost je što možeš da vidiš sim kartice i sa druge strane, a za razliku od ovoga što je naveo imarkovic teže ispadaju napolje.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Uvek je prakticno i najbolje ono sto mozes sebi sam da napravis i da to bude funkionalno za tebe.
Tacno, nije radio izmene poslednjih 15god., ali uvek je tu da priupita `kako, gde, nisam video/primetio`?
:: Ja se ne sjećam kada je Željko vršio zadnji put izmjene :: A ovo za kartice je odlično. Ja sam koristio PVC foliju, pa sa aparatom za zavarivanje kesica napravio sebi slotove. Ne izgleda nešto naročito, ali je u svakom slučaju korisno. Tako držim i gomilu micro kartica i nosim 2 čitača na USB micro katice. Praktično, a ne treba ti ni 5 minuta da to sam sebi napraviš. Sigurno ti keva ima aparat za varenje. Prednost je što možeš da vidiš sim kartice i sa druge strane, a za razliku od ovoga što je naveo imarkovic teže ispadaju napolje :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.