Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Futrola za vise sim i memorijskih karitca - SIM card holder u srbiji
STRANA 1 OD 1
leruman Futrola za vise sim i memorijskih karitca - SIM card holder u srbiji 22.08.2016. 17:52 T63874

status: user
broj poruka: 145
Moze jena pomoc . Ne moguda nadjem nigde gde ima ova futrola za sim kartice? Nije mi frka da nadjem na netu i van srbije al ne bih da cekam toliko da stigne. Problem je isto ne znam kako to nasi prevode.

Da li neko zna neki link gde moze da se kupi, KP ili neka radnja.

Unapred zahvalan.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Srdjanc ... 22.08.2016. 20:29 #622553

broj poruka: 3106

Ma daj bre napravi to od kartona.
tortojed Najjednostavnije resenje je savremeni `slim` novcanik, koji ima 24.08.2016. 00:42 #622648

broj poruka: 11012
pregrade za dokumenta, vizit karte, kreditne karte itd.

http://goo.gl/rZfnk4
https://goo.gl/oxbkBn

imarkovic Re: Futrola za vise sim i memorijskih karitca - SIM card holder u srbiji 24.08.2016. 02:06 #622653

broj poruka: 19081
Ja iz godine u godinu uzmem novu SD karticu, uz neke visoke klase dobijes lepe kvalitetne kutijice, koje su bas pogodne za sim kartice, pogotovo za nano/micro sim.
Licno mislim da treba da imas max. 2 kartice i jedan telefon sa 2 slota i to je to, ipak 6eu dati za to je pljacka.

btw, imas u Conradu kod brace Hrvata, samo 45kn: goo.gl/gxxNqM
ima i kod brace Nemaca za 6eu: goo.gl/V40GvX

Kao sto se vidi iz prilozenog, naziv je `SIM Card Case`.

:: Moze jena pomoc . Ne moguda nadjem nigde gde ima ova futrola za sim kartice? Nije mi frka da nadjem na netu i van srbije al ne bih da cekam toliko da stigne. Problem je isto ne znam kako to nasi prevode
::
:: Da li neko zna neki link gde moze da se kupi, KP ili neka radnja
:: Unapred zahvalan
leruman re 24.08.2016. 09:52 #622661

broj poruka: 145
Hvala svima koji su se cimali oko ovoga da traze

@mmarkovic , kod mene nije tako jendostavno, vec ima telefon sa 2 slota ali dosta putujem, pa mi trebaju sve te kartice. Sad vec iam 4 dodatne koje moram da nosim, a verovatno ce ih biit jos.

Moace defintivno iz inostranstava. Glupa stvar a tesko je naci.

imarkovic Re: re 24.08.2016. 11:37 #622666

hm, ne znam zasto na pcberzi ne radi click-link od goo.gl-a, ako je tu admin, mogao bi i da uslisi moje molitve vezano za post #617132 u temi: http://pcberza.rs/forum/topic.php?pg=2&topid=62092&forid=18&katid=2

:: Hvala svima koji su se cimali oko ovoga da traz
:: @mmarkovic , kod mene nije tako jendostavno, vec ima telefon sa 2 slota ali dosta putujem, pa mi trebaju sve te kartice. Sad vec iam 4 dodatne koje moram da nosim, a verovatno ce ih biit jos
:: Moace defintivno iz inostranstava. Glupa stvar a tesko je naci
operator re 24.08.2016. 12:06 #622669

broj poruka: 4291
Ja se ne sjećam kada je Željko vršio zadnji put izmjene.
A ovo za kartice je odlično. Ja sam koristio PVC foliju, pa sa aparatom za zavarivanje kesica napravio sebi slotove. Ne izgleda nešto naročito, ali je u svakom slučaju korisno. Tako držim i gomilu micro kartica i nosim 2 čitača na USB micro katice. Praktično, a ne treba ti ni 5 minuta da to sam sebi napraviš. Sigurno ti keva ima aparat za varenje. Prednost je što možeš da vidiš sim kartice i sa druge strane, a za razliku od ovoga što je naveo imarkovic teže ispadaju napolje.

Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.

imarkovic Re: re 24.08.2016. 13:50 #622675

Uvek je prakticno i najbolje ono sto mozes sebi sam da napravis i da to bude funkionalno za tebe.

Tacno, nije radio izmene poslednjih 15god., ali uvek je tu da priupita `kako, gde, nisam video/primetio`?

:: Ja se ne sjećam kada je Željko vršio zadnji put izmjene
:: A ovo za kartice je odlično. Ja sam koristio PVC foliju, pa sa aparatom za zavarivanje kesica napravio sebi slotove. Ne izgleda nešto naročito, ali je u svakom slučaju korisno. Tako držim i gomilu micro kartica i nosim 2 čitača na USB micro katice. Praktično, a ne treba ti ni 5 minuta da to sam sebi napraviš. Sigurno ti keva ima aparat za varenje. Prednost je što možeš da vidiš sim kartice i sa druge strane, a za razliku od ovoga što je naveo imarkovic teže ispadaju napolje
:: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs