Ja sam iz inostranstva dobio mali hardverski"magic simm" deo koji se stavi na mesto simm kartice ali se u njega ubace obe kartice .Zavisno od modela telefona malo je teze nabudziti ovu stvar ali u principu radi.Sa mreze na mrezu se prebacujes gasenjem i paljenjem telefona ili u novoj verziji kroz meni u telefonu.Naravno obe mreze ne mogu istovremeno raditi.Ne znam da li kod nas ima negde da se kupi
Skoro sam cuo da postoji mogucnost da se na jednu karticu memorise do 10 brojeva (dobijas novu karticu sa svim brojevima) i prilikom paljenja telefona biras koji ces broj. Mislim da ne moze da bude aktivno vise brojeva odjednom. Doduse ovo radi jedan lik u Trsteniku pa ne znam koliko ti je zgodno, a verovatno ima i u BGu samo se treba raspitati. Ovaj u TSu naplacuje cini mi se 20 evrica. Ako te zanim raspitacu se detaljnije. Pozdrav.
Mislim da nokia 9300i, onaj sto moze da se otvori kao laptop, ili neki od tih nokijinih modela ima slot za dve kartice... Pogledaj na netu, posto nisam siguran...
citao sam na netu jos pre pola godine,godinu da ce novi telefoni koji dolaze (neki u Japanu vec mogu) da koriste 2 kartice u isto vreme ,(2 slota sa strane), mogu se vaditi bez gasenja fona
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.