Hm...imam k770i i odlican je telefon. Sto se izgleda tice, sto je subjektivna stvar, meni je k770 mnogo lepsi od k810...ali ne bih uzimao ni jednog od ta dva nego neku nokiju ciji softver ne moze da se uporedi ni sa jednim drugim...pozz
nemoj da uzimas eriksona ni u ludilu kad za iste i manje para imas daleko kvalitetniji telefon moja preporuka ti je 6233nokia a 6120 nije los mada 6233 je trenutno best bay definitivno. ako oces skupji onda skupi lovu za 6500slide
:: nemoj da uzimas eriksona ni u ludilu kad za iste i manje para imas daleko kvalitetniji telefo :: moja preporuka ti je 6233nokia a 6120 nije los mada 6233 je trenutno best bay definitivno :: ako oces skupji onda skupi lovu za 6500slid
Slazem se da je 6233 odlicna kupovina.. ali nemoj ni u jednom slucaju da kupujes 6500 slide, zato sto ima software-skih problema.. zna da se zakuca i sl. Jeste da mu je odlicno odradjeno kuciste, ali ipak ti moras i software da koristis, a on nije nesto kvalitetan na njemu..pozz
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647728. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.