Planiram da kupim gorepomenuti telefon,pa me zanima da li neko zna one sifre za proveru lifetimera i sl. I ako neko ima taj fon,mogao bi da kaze nesto o njemu,da li je ok,kakav je kvalitet slika,zvuka,koliko traje baterija,mane,prednosti....
Ako je bio flešovan, nećeš videti koliko je razgovarano.
Baterija traje ~24h ako pričaš 10 minuta, pošalješ i primiš po 10 poruka i ``ne daj bože`` slušaš muziku ~30 minuta u jednom danu.
Fotografije, do jaja za ljubitelje mobilnih, a meni je to sve manje ili više jedno te isto sr***e, klasično presipanje iz šupljeg u prazno, za bilo koji digitalni aparat neke poznatije fabrike, pa i najjeftiniji model i sa manje MEGAPIKSELA, telefonsko sokoćalo je smejurija.
Zrače me dugmići, stvarno su kretenski dizajnirani, pa nemam ja prste kao čačkalice.
Čuo sam da ima ziliJon bagova, mada ih nije bilo na ovom koji sam koristio.
Overall: 2+/5
`Ma, ne čudim se ja njima, - što su nam ga zavukli, Nego nama, - što smo im se naguzili ` (mali Mujo)
hvala ti za informacije iz prve ruke,samo mi nije jasno gde da udjem i kada da kucam one sifre za lifetimer,i da li te sifre vaze za sve Sony Ericsson telefone ili samo za ovaj model?
Evo sad sam isprobao na mom starom SE k300i i pojavilo se gomila opcija,a tamo gde pise TRAJANJE POZIVA pojavi se natpis v630! To bas i ne lici na lifetimer ali nebitno. Kazi mi kako da dodjem do lifetimera na k 850 pa kad odem da proverim fon koji mi lik nudi da znam odmah gde da trazim lifetimer...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: To je još iz doba R310, radilo je na svakom E-u i SE-u koji sam probao :: :: Otključaš ga samo i na brzinu iznabadaš ono i pojaviće ti se gomila informacija i testova :: :: :: `Ma, ne čudim se ja njima, - što su nam ga zavukli :: Nego nama, - što smo im se naguzili :: (mali Mujo)
da tu sam usao i tu pise v630... Inace postovali smo skoro u isto vreme pa nisam procitao tvoju prvu poruku Jel i ti imas taj fon? Kako kod tebe drzi baterija?
:: Pa sad sam ti ja rekao,u meniju ti se pojavi Service Tests :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: ::
Imao je moj burazer taj isti telefon, posle 3 meseca su mu otisli oni touch sense tasteri i nisu mogli da se poprave, ako si uzeo dobro ga cuvaj, a ako nisi uzmi N95.
zavisi da li ga je tvoj brat uzeo novog ili polovnog,koliko je pazljiv sa fonom,touch dugmicima i sl.... Ja mislim da ako pazis na fon on bi trebalo da traje duze od 3 meseca Pa nebi dzabe davali garanciju godinu dana?!?!
:: Imao je moj burazer taj isti telefon, posle 3 meseca su mu otisli oni touch sense tasteri i nisu mogli da se poprave, ako si uzeo dobro ga cuvaj, a ako nisi uzmi N95 :: :: Pozdrav :: :: ::
Doco kad se nekom nesto svidja, ljudi mogu da se ubiju od objasnjavanja zasto ne..on ce opet uzeti to isto..tj. uzmi bre taj fon iako ga svi napljuvase .).. uostalom, najbitnije je da si ti zadovoljan. Ajd uzdravlje
:: zavisi da li ga je tvoj brat uzeo novog ili polovnog,koliko je pazljiv sa fonom,touch dugmicima i sl.... Ja mislim da ako pazis na fon on bi trebalo da traje duze od 3 meseca Pa nebi dzabe davali garanciju godinu dana?!? :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Imao je moj burazer taj isti telefon, posle 3 meseca su mu otisli oni touch sense tasteri i nisu mogli da se poprave, ako si uzeo dobro ga cuvaj, a ako nisi uzmi N95 :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
Nov, pre godinu dana 250 evra je platio, a odnosio se malo bahato, znaci krsi lomi itd., ali se tad opametio i sad cuva N95, ali po meni je N95 ipak bolji telefon u svakom pogledu.
Pozdrav!
:: zavisi da li ga je tvoj brat uzeo novog ili polovnog,koliko je pazljiv sa fonom,touch dugmicima i sl.... Ja mislim da ako pazis na fon on bi trebalo da traje duze od 3 meseca Pa nebi dzabe davali garanciju godinu dana?!? :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Imao je moj burazer taj isti telefon, posle 3 meseca su mu otisli oni touch sense tasteri i nisu mogli da se poprave, ako si uzeo dobro ga cuvaj, a ako nisi uzmi N95 :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
Pa ja nikad ne igram na prvu loptu,naucio sam da onaj ko se kroz zivot vata samo za stvari koje su lepe na oko e taj se cesto za*ebe!!! Zato ja SVE strane ispitam,pa makar odlepio za izgledom fona,necu ga kupiti ako mi 10 ljudi iz iskustva kaze da je fon krsh!!! Za ovaj sam cuo uglavnom pozitivne stvari,i tek poneku kritiku i manu sa kojom bi mogao da se pomirim,tako da ce da padne kupovina cim prodam moj Samsung d880 duos...
@gile-i 95-icu da je lomio i krshio ubio bi je za 3 meseca...
:: Doco kad se nekom nesto svidja, ljudi mogu da se ubiju od objasnjavanja zasto ne..on ce opet uzeti to isto..tj. uzmi bre taj fon iako ga svi napljuvase :: .). :: uostalom, najbitnije je da si ti zadovoljan :: Ajd uzdravlje :: :: :: zavisi da li ga je tvoj brat uzeo novog ili polovnog,koliko je pazljiv sa fonom,touch dugmicima i sl.... Ja mislim da ako pazis na fon on bi trebalo da traje duze od 3 meseca Pa nebi dzabe davali garanciju godinu dana?!? :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: Imao je moj burazer taj isti telefon, posle 3 meseca su mu otisli oni touch sense tasteri i nisu mogli da se poprave, ako si uzeo dobro ga cuvaj, a ako nisi uzmi N95 :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: ::
N73 je izdrzao jednu godinu, bolje da ti ne kazem u kakvom je trenutno stanju. A ako imas novac razmisli i o N95, ne znam za sta ti je potreban telefon. Srecno sa kupovinom.
Pozdrav!
:: Pa ja nikad ne igram na prvu loptu,naucio sam da onaj ko se kroz zivot vata samo za stvari koje su lepe na oko e taj se cesto za*ebe!!! Zato ja SVE strane ispitam,pa makar odlepio za izgledom fona,necu ga kupiti ako mi 10 ljudi iz iskustva kaze da je fon krsh!!! Za ovaj sam cuo uglavnom pozitivne stvari,i tek poneku kritiku i manu sa kojom bi mogao da se pomirim,tako da ce da padne kupovina cim prodam moj Samsung d880 duos.. :: :: @gile-i 95-icu da je lomio i krshio ubio bi je za 3 meseca.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Doco kad se nekom nesto svidja, ljudi mogu da se ubiju od objasnjavanja zasto ne..on ce opet uzeti to isto..tj. uzmi bre taj fon iako ga svi napljuvase :: :: .). :: :: uostalom, najbitnije je da si ti zadovoljan :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: zavisi da li ga je tvoj brat uzeo novog ili polovnog,koliko je pazljiv sa fonom,touch dugmicima i sl.... Ja mislim da ako pazis na fon on bi trebalo da traje duze od 3 meseca Pa nebi dzabe davali garanciju godinu dana?!? :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: Imao je moj burazer taj isti telefon, posle 3 meseca su mu otisli oni touch sense tasteri i nisu mogli da se poprave, ako si uzeo dobro ga cuvaj, a ako nisi uzmi N95 :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja sam imao N73 vise od godinu dana,i prodao sam ga u fabrickom stanju,BEZ ogrebotine!!! To je jedan od najizdrzljivijih telefona koje sam ikada video,a ako je tvoj buraz uspeo da unisti N73,onda mi je sve jasno zasto je K850 UNISTIO ZA 3 MESECA!!!
:: N73 je izdrzao jednu godinu, bolje da ti ne kazem u kakvom je trenutno stanju. A ako imas novac razmisli i o N95, ne znam za sta ti je potreban telefon. Srecno sa kupovinom :: :: Pozdrav :: ::
Bataljen dzojstik, ogrebotina veoma mnogo, ispadao bezbroj puta, ono sto se otvara sa zadnje strane uopste ne moze da se zatvori, e zato se koristi gumica za tegle, a telefon ne moze da se ukljuci.
Pozdrav!
:: Ja sam imao N73 vise od godinu dana,i prodao sam ga u fabrickom stanju,BEZ ogrebotine!!! To je jedan od najizdrzljivijih telefona koje sam ikada video,a ako je tvoj buraz uspeo da unisti N73,onda mi je sve jasno zasto je K850 UNISTIO ZA 3 MESECA!! :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: N73 je izdrzao jednu godinu, bolje da ti ne kazem u kakvom je trenutno stanju. A ako imas novac razmisli i o N95, ne znam za sta ti je potreban telefon. Srecno sa kupovinom :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: ::
Od Nokia ``valja`` samo serija 6 i serija E. Skoro sve ostalo je, kao po nekom pravilu, za one No Comment emisije i decu debile, kao i sve one koji se i dalje osećaju i ponašaju tako kad prerastu detinjstvo. Dakle, da nije tužno, bilo bi smešno.
`Ma, ne čudim se ja njima, - što su nam ga zavukli, Nego nama, - što smo im se naguzili ` (mali Mujo)
Uporedim N95 vs K850i..Kako gile rece u svakom pogledu ali bolji je Sony Ericsson.Pocev od kamere koja upada u oci zbog kvaliteta slika a zvuk da ne pominjem mada i 95-ica ima nesto poput Sony-ja,prvi put da sam cuo takav zvuk kod Nokie!Svaka spravica prema kojoj se lepo ophodis ce da traje shodno tome.To su gluposti,crklo ovo,ono.Desava se i to,ne kazem ja ali sve zavisi od elemenata koji su ukljuceni u celu tu pricu.Od telefona jedino konzumiram Sony jer moj ukus ne moze nista drugo da zadovolji a gledam bukvalno proizvod celokupnog kvaliteta.Mislim ipak da je Sony tu nenadmasiv!Sad vozim staru kantu K750i (nekad je bio nov )i cekam da vidim koliko ce biti ova nova zver kad se pojavi kod nas : http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_teases_with_12_mp_idou_hikaru_turns_into_w995-news-794.php pa da se i ja ponovim ako budem u mogucnosti.. Doco,sa K850i neces pogresiti,ja sam hteo nekoliko puta da ga uzmem ali sam odustao,trazim nesto egzoticnije i novije..
Glavna mana SonyEricsson telefonima je njihov OS koji je veoma los veoma malo aplikacija ga podrzava u Nokia-jin Symbian je mnogo bolji.
Pozdrav!
:: Uporedim N95 vs K850i..Kako gile rece u svakom pogledu ali bolji je Sony Ericsson.Pocev od kamere koja upada u oci zbog kvaliteta slika a zvuk da ne pominjem mada i 95-ica ima nesto poput Sony-ja,prvi put da sam cuo takav zvuk kod Nokie!Svaka spravica prema kojoj se lepo ophodis ce da traje shodno tome.To su gluposti,crklo ovo,ono.Desava se i to,ne kazem ja ali sve zavisi od elemenata koji su ukljuceni u celu tu pricu.Od telefona jedino konzumiram Sony jer moj ukus ne moze nista drugo da zadovolji a gledam bukvalno proizvod celokupnog kvaliteta.Mislim ipak da je Sony tu nenadmasiv!Sad vozim staru kantu K750i (nekad je bio nov )i cekam da vidim koliko ce biti ova nova zver kad se pojavi kod nas :: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_teases_with_12_mp_idou_hikaru_turns_into_w995-news-794.ph :: pa da se i ja ponovim ako budem u mogucnosti. :: Doco,sa K850i neces pogresiti,ja sam hteo nekoliko puta da ga uzmem ali sam odustao,trazim nesto egzoticnije i novije. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: ::
nekupuj to njesra od telefona.... softver je ubi boze....a znaj da ti senzori na ekranu nece izdrazti ni puna 2 meseca... evo ja ih trenutno na servisu imam 6 komada sto je pored e250 i n95 najbrojniji telefon koji se kvari.. a taj k850 nema sta da trazi pored n95....ova ga odvaljuje u svakom pogledu...simbian,navigacija,wifi...blablabla mada je e71 za sve telefone majka
Skar druze,posle duzeg razmisljanja sam odlucio da kupim k850,ali cu kupiti NOV telefon,bas zbog tog problema sa senzorima,jer ako kupim polovan ne mogu znati kako je neko pre mene rukovao sa tim senzorima,a ako kupim nov fon znacu da ga niko pre mene nije unistavao,a znajuce sebe i sa koliko paznje se ja odnosim prema tehnickoj robi,siguran sam da ce mi trajati veoma dugo(kao i SVAKI telefon koji sam imao do sad). Mislim,ako se daje godinu dana garancije na nov fon... Pa izdrzace toliko valjda....I ovako ja fon kupim pa kad me smori posle 5-6 meseci ja ga prodam i kupim neki drugi koji mi se u medjuvremenu svidi....
:: nekupuj to njesra od telefona... :: softver je ubi boze....a znaj da ti senzori na ekranu nece izdrazti ni puna 2 meseca.. :: evo ja ih trenutno na servisu imam 6 komada sto je pored e250 i n95 najbrojniji telefon koji se kvari. :: a taj k850 nema sta da trazi pored n95....ova ga odvaljuje u svakom pogledu...simbian,navigacija,wifi...blablabla mada je e71 za sve telefone majk :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: ::
E71 nije neki super telefon, nije Symbian za smart phone, bolje dodati na tih 350 evra jos 150 evra za Iphone 8GB i znas sta si uzeo, a doco bas me zanima koliko ce da ti drzi telefon, ali Nokia 5800 i N95 su 10 puta bolji telefoni. Srecno sa kupovinom!
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647711. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.