Procitao sam nekoliko opisa na netu. Po svemu procitanom rekao bih da je lg bolji. Ipak ima dual core procesor na 1ghz. A htc ima isto na 1ghz ali single.
Mnogo je skuplji. Gledao sam i ovaj HTC Incredible S je dobar, ali ovaj Lg ima mnogo bolje specifikacije. Do sada sam ima htc magic koji me sluzi odlicno.
:: Sto ne bi uzeo Samsung Galaxy S preko mts-a... ako taj LG ima problema.. :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Meni je recimo bitnije koliko telefonu drzi baterija i kako je uradjen (kuciste,.. itd) nego da li ima dual ili single core CPU. I taj single od 1GHz ce lepo da ti radi. Pogledaj u nekoj od radnji kako telefoni izgledaju i rade uzivo (Nokia-Samsung u TC Ušće ili Smartphone Shop), tako sam birao svoj zadnji fon. Iskreno LG sebi ne bih nikad uzeo, sto ne znaci da su losi.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Meni su bitnije preformanse od izgleda. Ne znam zasto ali tako je. :-) Gledao sam oba tel HTC mi je nekako lepsi, a meni stvarno izgled nije bitan. a i citao sam da su po bateriji su slicni, tj po trajanju baterije.
Onda je izbor jasan. LG Ako mene pitas, od ta 2 pre bih uzeo HTC Samo bih proverio na netu da nemaju nekih problema (kao Motorola Defy)
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Meni su bitnije preformanse od izgleda. Ne znam zasto ali tako je. :- :: Gledao sam oba tel HTC mi je nekako lepsi, a meni stvarno izgled nije bitan. a i citao sam da su po bateriji su slicni, tj po trajanju baterije :: :: :: :: AMD Phenom II 955 & OCZ Vendet :: MSI 770-G45 & 2*2GB DD3 1600Mhz Kingston Hyper :: 1TB WD :: Nvidia GTX 460 768MB :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=138558 :: ::
A ako je suditi po prvom optimustu(GT540) trebalo bi da bude prakticno neunistiv. Drugar mi ima 540 i nema sta taj telefon nije preziveo, svaki put kad nalije glavu telefon se pretvara u frizbi i to vecinom na betonu.
Nego reci mi koji paket smekas?, koliko sam ja skontao a ne pratim bas te post paid pakete(pljacke), mozes da uzmes ovaj fon sa mix 2300 paketom i onda bi te izasao crvena mesecno uz pretplatu od 2714 din.
Pre bih gledao Galaxy S2 ili Sensation, a MTS lopove bih zaobišao u širokom luku da sam na tvom mestu.
Možeš isti broj sa pozivnim da zadržiš sad kad prelaziš kod bilo kog operatera, tako da ti više nije bitno kakav broj imaš već što povoljnijeg operatera. Ili predji kod Vipa ili Telenora, MTS će u svakom slučaju da te odere, a sem toga imaju najslabiju ponudu telefona... __________________ Scourge of PCBerza
:: A ako je suditi po prvom optimustu(GT540) trebalo bi da bude prakticno neunistiv :: Drugar mi ima 540 i nema sta taj telefon nije preziveo, svaki put kad nalije glavu telefon se pretvara u frizbi i to vecinom na betonu :: :: :: Nego reci mi koji paket smekas?, koliko sam ja skontao a ne pratim bas te post paid pakete(pljacke), mozes da uzmes ovaj fon sa mix 2300 paketom i onda bi te izasao crvena mesecno uz pretplatu od 2714 din :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
:: Pre bih gledao Galaxy S2 ili Sensation, a MTS lopove bih zaobišao u širokom luku da sam na tvom mestu :: :: Možeš isti broj sa pozivnim da zadržiš sad kad prelaziš kod bilo kog operatera, tako da ti više nije bitno kakav broj imaš već što povoljnijeg operatera. Ili predji kod Vipa ili Telenora, MTS će u svakom slučaju da te odere, a sem toga imaju najslabiju ponudu telefona.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
:: placa se rata 1000 na 12 ili 24 meseca :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Bolje HTC Thunderbold za 250e od svih navedenih. Jednom kada probas da telefonom saljes podatke sa 5 do 6 MB/s onda svi ostali su ..... daleko. Jedino je poblem ako nemas kesa za placanje odmah. Inace, ove kopije kod Telekoma su me samo jedile. Ne znam gdje nabavljaju telefone, ali fonovi ne rade, kako bi trebalo. Sporiji su dosta, npr. N96 8 GB, Nokia N8, Nokia X6 16 GB itd itd..... Uzimao i razocarao se( najverovatnije kopije). Narucio preko e-Bay nOKIA x6 16 gb ZA 130 E i nisam mogao da vjerujem da su isti telefoni( uzeo za drugara, pa onda tek sebi, pa ga prodao za 50 e skuplje). a Lelekuku sam se zahvalio na usluzi. Sada koristim pripaid C. Zvezda karticu i zadovoljan smpromocijama. Ja sam dobijao racune po 22-35000 dinara mesecno, sto je abnormalno. operator
:: Bolje HTC Thunderbold za 250e od svih navedenih. Jednom kada probas da telefonom saljes podatke sa 5 do 6 MB/s onda svi ostali su ..... daleko :: Jedino je poblem ako nemas kesa za placanje odmah :: Inace, ove kopije kod Telekoma su me samo jedile :: Ne znam gdje nabavljaju telefone, ali fonovi ne rade, kako bi trebalo :: Sporiji su dosta, npr. N96 8 GB, Nokia N8, Nokia X6 16 GB itd itd.... :: Uzimao i razocarao se( najverovatnije kopije) :: Narucio preko e-Bay nOKIA x6 16 gb ZA 130 E i nisam mogao da vjerujem da su isti telefoni( uzeo za drugara, pa onda tek sebi, pa ga prodao za 50 e skuplje). a Lelekuku sam se zahvalio na usluzi. Sada koristim pripaid C. Zvezda karticu i zadovoljan smpromocijama :: Ja sam dobijao racune po 22-35000 dinara mesecno, sto je abnormalno :: operator :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.