Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
mp3 sa iPhon- a 4 na PC
STRANA 1 OD 2  
nikolajev mp3 sa iPhon- a 4 na PC 06.08.2011. 23:00 T37652

status: user
broj poruka: 284
Da li i kako može da se prebaci muzika sa iPhona na PC? Preko iTunes- a ne može.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
repsi ifunbox 07.08.2011. 00:11 #350238

broj poruka: 1276

pozz
VMARC iPhone explorer 07.08.2011. 02:32 #350313

broj poruka: 9438

S1000RR

cicija 500 i više € a ne može ni mp3 bez izigravanja hakera 07.08.2011. 10:41 #350332

broj poruka: 411
`hebote, ovi što kupuju ova Apple sranja od 500 i malo više €, nemaju mogućnost ni da ih POŠTENO prikače na PC i razmenjuju fajlove pukim file manager stilom ...
Fancy govanca jojjj ...

Dejzan Re: 500 i više € a ne može ni mp3 bez izigravanja hakera 07.08.2011. 14:27 #350363

broj poruka: 3730
Al si reko svaka ti cast.. To ti je kao da poredis Mercedes sa ostalim vozilima :)
Prvo iphon ima svoj program trece sve se pesme skidaju sa neta Imas i programe za transfer muzike koji se instalira na sam iphone kao sto rece covek iznad...

Sve je stvar navike..

AMD 965 X4 3.8 Ghz
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power
HD 6870 Sappiher
LC Power Arkangel 850 W
Samsung SyncMaster P2470

:: `hebote, ovi što kupuju ova Apple sranja od 500 i malo više €, nemaju mogućnost ni da ih POŠTENO prikače na PC i razmenjuju fajlove pukim file manager stilom ..
:: Fancy govanca jojjj ..
::
pajsgudgud Ne radi se o tome da ne mogu da naprave... 08.08.2011. 10:27 #350548

broj poruka: 3746
već da neće da naprave. Epl ti je po pitanju kopiranja pesama veoma rigorozan.
support normality

gile23 ... 08.08.2011. 10:51 #350550

broj poruka: 9121
Klot iOS nema file explorer, vec se fajlovi skladiste u nekom kvazi sistemu, gde svaka aplikacija ima svoj neki registar fajlova, i gde ne mozes da snimis attachment iz mail-a u folder jer kao sto rekoh nema fajl sistem vec taj attachment mora da se otvori u nekom app-u da bi se snimio, eto toliko o tom iOS `Mercedesu`.

Tuzno je to da uredjaj postaje iole funkcionalan tek kada se njemu uradi Jailbreak, ne mozes da imas flash u browseru zato sto se to CEO-u to ne svidja, bole mene uvo sta se njemu ne svidja on meni treba da se prilagodi a ne ja njemu (mozes da skines browser sa vec ugradjenim flash-om, Skyfire se zove, a ima jos jedan bolji samo ne mogu imena da se setim i mislim da za njih ne treba Jailbreak).

To, a i zilion drugih razloga ih je dovelo dovde gde su sada, da se bore protiv Android-a koji ih je odavno debelo presisao sudskim putem. Uvode u svoj `brand new` iOS 5 ono sto su do pre godinu dana smatrali losim i glupim na Androidu itd. itd.

Zanimljiv podatak, pocetkom juna meseca se aktiviralo 500 000 Android uredjaja na dnevnom nivou, mesec dana kasnije aktivira se 550 000 Android uredjaja sto cini rast od 10% za mesec dana, tesko da ce Apple ikada to dostici. Trzisni udeo na tablet segmentu im pada, jer konkurencija ima 10.1` tablet slicnih performansi kao iPad za 350 $, doduse malo je deblji i ruzniji, ali je 150$ jeftiniji i nema ogranicenja iOS-a.

OS X Lion se pravio po ugledu na iOS koji je mobile sistem, Apple izbaci onaj Cut Pro valjda se tako zove program za edit muzike, od prvih 1000 kupaca njih 500 da ocenu 1, jer nema pola bitnih funkcija. Da ti ljudi nisu digli frku Apple-u ne bi palo na pamet da najavi update za te opcije. I na kraju dodje izjava coveka u Apple-u da njih ne zanima Pro segment.

Eto to je ukratko Apple `Mercedes` koji vise lici na nabudzen jugo, mada IT i automobile ne mozes nikada porediti.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Gile 08.08.2011. 11:03 #350552

Tuzno je to kada god se pojavi tema o iPhoneu u kom god kontekstu na ovom forumu, odmah se javlajju Androidasi da ga pljuju. Kada se pojavi tema o Androidu, retko kada se javi i jedan iPhoneovac da ista komentarise. To se Gile zove kompleks .)

BTW. Ono sta je najtuznije, jeste da se u Srbiji bas i ne razume znacenje reci Copyrights. U Americi i Evropi, kao i u vecem delu razvijenih zemaljskih podneblja, znacenje te reci se razume i veoma postuje. Na iPhoneu je po defaultu zatvoreno SVE sta moze da narusi ovo pravo, to je poslovna politika firme. A sto se tebe i slicnih tebi tice, ako vam se ne svidja, imate vase Androidcice pa se razmenjujte bez ikakvog jailbreaka koliko god zelite. Meni ne smeta tih 2 minuta posla posle updatea.

S1000RR

nemanja21 Re: Gile 08.08.2011. 12:00 #350561

broj poruka: 1227
+1

taj file sistem nije slucajno zasticen na taj nacin, apple na prvom mestu obraca paznju na copyright sto rece vmarc, da je i njihov file sistem otvoren kao andorid mnogi autori bi ostali i bez tog bednog prihoda od muzike, aplikacija, filmova...

To da Apple nece dostici Android je krajnje smesno, zamisli kakav bi uopste Apple bio brend kad bi prodavao na sve strane male iOS plastikanere od 150e sa jabucicom?
Jel ti znas da Apple uzima 2/3 UKUPNOG profita na mobilnom trzistu i pored tog silnog skoka androida? Jel ti znas da Apple sa GOTOVIM keshom moze da kupi skoro sve proizvodjace Android telefona odjednom?

Evo, zivi bili, za mesec dana izlazi novi iPhone, pa ces videti sta je telefon a gde se nalazi ta konkurencija.

:: Tuzno je to kada god se pojavi tema o iPhoneu u kom god kontekstu na ovom forumu, odmah se javlajju Androidasi da ga pljuju. Kada se pojavi tema o Androidu, retko kada se javi i jedan iPhoneovac da ista komentarise. To se Gile zove kompleks .
:: BTW. Ono sta je najtuznije, jeste da se u Srbiji bas i ne razume znacenje reci Copyrights. U Americi i Evropi, kao i u vecem delu razvijenih zemaljskih podneblja, znacenje te reci se razume i veoma postuje. Na iPhoneu je po defaultu zatvoreno SVE sta moze da narusi ovo pravo, to je poslovna politika firme. A sto se tebe i slicnih tebi tice, ako vam se ne svidja, imate vase Androidcice pa se razmenjujte bez ikakvog jailbreaka koliko god zelite. Meni ne smeta tih 2 minuta posla posle updatea
:: S1000R
neXus2000 ... 08.08.2011. 13:58 #350588

broj poruka: 3351
Generalno i jedan i drugi su isto sranje drugo pakovanje. OS im je zasnovan na Unix/linux kernelu.

Jos vise generalno svi telefoni su postali veliko sranje, jer svaki moze da ima sve moguce opcije i kombinacije u samom startu, ali proizvodjaci to ne zele da urade, da bi korisnik mora na karju da zameni svoju Nokiju 1000 za 1001. Koja eto ima sad Bluetooth. Tako je sa svim mogucim poljima u tehnologiji. Od televizora do grafickih kartica.
Snoopy- Re: Gile 08.08.2011. 13:59 #350589

broj poruka: 6083
Normalno da se ne javljaju iPhonovci kad je u pitanju android jer nemaju sta da kazu

(ja koristim win 6.5 tako da ne upadam ni u 1 grupu, al mi se android+sense kombinacija najvise svidja)

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9,
Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

:: Tuzno je to kada god se pojavi tema o iPhoneu u kom god kontekstu na ovom forumu, odmah se javlajju Androidasi da ga pljuju. Kada se pojavi tema o Androidu, retko kada se javi i jedan iPhoneovac da ista komentarise. To se Gile zove kompleks .
:: BTW. Ono sta je najtuznije, jeste da se u Srbiji bas i ne razume znacenje reci Copyrights. U Americi i Evropi, kao i u vecem delu razvijenih zemaljskih podneblja, znacenje te reci se razume i veoma postuje. Na iPhoneu je po defaultu zatvoreno SVE sta moze da narusi ovo pravo, to je poslovna politika firme. A sto se tebe i slicnih tebi tice, ako vam se ne svidja, imate vase Androidcice pa se razmenjujte bez ikakvog jailbreaka koliko god zelite. Meni ne smeta tih 2 minuta posla posle updatea
ilicstefan Za iphone mogu samo da kažem da je skupa igračkica 08.08.2011. 15:24 #350606

broj poruka: 1577
To je telefon, a kao što svi znamo glavna funkcija telefona je da se sa nekim razgovara. To što se neka budala setila da mu doda mp3 i ostale stvari koje telefonu ne trebaju, i onda da to prodaju nekoj drugoj budali za 300 evra da bi se ta ista budala prsila u svom društvu kako ima Iphone. Komp od 300 evra može više nego taj iphone.

Igračka za preraslu decu.

League of Legends refferal link

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c58169910790170

Snoopy- Re: Za iphone mogu samo da kažem da je skupa igračkica 08.08.2011. 15:31 #350607

Komp od 150e moze vise nego iphone, al nije poenta u tome..

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9,
Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

:: To je telefon, a kao što svi znamo glavna funkcija telefona je da se sa nekim razgovara. To što se neka budala setila da mu doda mp3 i ostale stvari koje telefonu ne trebaju, i onda da to prodaju nekoj drugoj budali za 300 evra da bi se ta ista budala prsila u svom društvu kako ima Iphone. Komp od 300 evra može više nego taj iphone
:: Igračka za preraslu decu
:: League of Legends refferal lin
:: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017
Pisko funboiz 08.08.2011. 15:43 #350610

broj poruka: 6670
Ima kopishit protekšn, blowed by hakers, (finansiranih od rivalskih kompanija), koji na kraju krajeva - ne radi, ali zajebava. Nije da ne zajebava, ali, da je aj-war loš - nije, samo je zaštićen visokom cenom da funboiz ne pate što to svako vucara okolo, nego da imaju bar neku bubreg ekskluzivu. Dakle, može, i kao androidaš, šta bi imao tu da zamerim, pošto je originalna namera proizvođača da ne može (ili bar ne lako) - a onaj ko to kupi, složio se sa tim u startu i nema da mu smeta. Pljuvati belačke proizvode koji se tako dobro prodaju i čiji dizajn unedogled kopiraju dizajnerske morončine bez ukusa u skoro svim ostalim firmama - neukusno je.

Budale veruju u sreću.

saxija re 08.08.2011. 16:01 #350617

broj poruka: 4016
ja sam na WM 6.1 ali koliko videh dosta mi se vishe dopada Android od iOSa, prvo sto imam alergiju na nadmenost (BLJAK) drugo jedina prednos Iphona 4g nad ostalima je ekran koji ima rezoluciju 960*640 za razliku od ostalih u super klasi 960*540 ali ni to im nije prednost jer im je LG radio displej buahahaahahahha
meni to bez uvrede deluje samo kao sminka, a copyright my ass stite, stite svoje online prodavnice kako se nebi spustili svi ispod 200 kila masti!

nVidia je debela a AMD ima kriv nos
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818

Snoopy- Re: re 08.08.2011. 16:25 #350621

Jebes tu rezoluciju kad je ekran precnika ko dvaes dinara

:: ja sam na WM 6.1 ali koliko videh dosta mi se vishe dopada Android od iOSa, prvo sto imam alergiju na nadmenost (BLJAK) drugo jedina prednos Iphona 4g nad ostalima je ekran koji ima rezoluciju 960*640 za razliku od ostalih u super klasi 960*540 ali ni to im nije prednost jer im je LG radio displej buahahaahahahh
:: meni to bez uvrede deluje samo kao sminka, a copyright my ass stite, stite svoje online prodavnice kako se nebi spustili svi ispod 200 kila masti
:: nVidia je debela a AMD ima kriv nos
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=137581
VMARC Nije Snupi, nego ste boranija... 08.08.2011. 16:36 #350623

Jad i beda... Covek pita za prebacivanje muzike a vi se odmah javljate kako je iOs sranje. Ko da vas je iko ista pitao. To se, Snupi, zove komplex. Zavidite ljudima koji imaju bolji proizvod od vas, negde u malom mozgu vam je to i jasno, ali vam taj veliki zezanuti komplex ne dozvoljava da vam cinjenica izadje u prvi plan :-) Cist dokaz da su u pitanju kompleksi je i taj, sto svi vi pljujete iPhone jer ste ga stereotipno stavili u `moram da ga imam u drustvu sam baja` kategoriju. Ono sto nikada zaista necete sazati, to je koliko je to zaista dobar proizvod. Mnogo ljudi znam koji su pljuvali po iPhone, a onda kada su ga uzeli, sada se kunu u njega. NIKOGA ne znam da je sa iPhone otisao na Androida ili ne daj boze nesrecni WM. Jednostavno, svidelo se to vama ili ne, iPhone ce uvek za nijansu ili dve biti najbolji smart telefon na svetu.
Dovidjenja, prijatno.

S1000RR

Snoopy- Re: Nije Snupi, nego ste boranija... 08.08.2011. 17:07 #350633

Sta srljas? Gde sam pljuvao po iPhonu? Samo sam na saxijinu poruku odgovorio i to je to. Cinjenica da mu tolika rezolucije ne treba na onolickom ekranu, vise plastike ukrug nego ekrana. Ja to ne volim i ne bih iPhone nikada kupio. Kada sam kupovao hd2, bio je 57 000, a 3gs je bio tu negde. Slicne su im cene bile. Tada nisam razmatrao iPhone, niti sad razmatram. Jednostavno mi sminkanje nije na prvom mestu i to je to. Da ima celu jabuku pozadi pa ajde, nego je zagrizena x)

Samo ti nemoj da se nerviras i bice sve u redu, ne znam sto te toliko pogadja kad ti neko kaze nesto protiv jabucice.

:: Jad i beda... Covek pita za prebacivanje muzike a vi se odmah javljate kako je iOs sranje. Ko da vas je iko ista pitao. To se, Snupi, zove komplex. Zavidite ljudima koji imaju bolji proizvod od vas, negde u malom mozgu vam je to i jasno, ali vam taj veliki zezanuti komplex ne dozvoljava da vam cinjenica izadje u prvi plan :-) Cist dokaz da su u pitanju kompleksi je i taj, sto svi vi pljujete iPhone jer ste ga stereotipno stavili u `moram da ga imam u drustvu sam baja` kategoriju. Ono sto nikada zaista necete sazati, to je koliko je to zaista dobar proizvod. Mnogo ljudi znam koji su pljuvali po iPhone, a onda kada su ga uzeli, sada se kunu u njega. NIKOGA ne znam da je sa iPhone otisao na Androida ili ne daj boze nesrecni WM. Jednostavno, svidelo se to vama ili ne, iPhone ce uvek za nijansu ili dve biti najbolji smart telefon na svetu.
:: Dovidjenja, prijatno
nemanja21 ... 08.08.2011. 18:53 #350652

broj poruka: 1227
Snupi vidis ima razlog zasto je ekran te velicine. Ako imas prilike, uzmi iPhone recimo levom rukom i postavi palac paralelno sa donjom ivicom ekrana. Onda palac povuci na gore i palac ce tacno dodirnuti gornji levi ugao. Bar bi tako trebalo da bude ako imas prosecnu velicinu sake kao vecina ljudi. A onda probaj da uradis to sa nekom 4.3 ciglom, u jednacinu o percipiranju displeja ubaci i ergonomiju pa izvedi novi zakljucak.

Snoopy- Re: ... 08.08.2011. 19:19 #350663

Tacno je da ne moze na 4.3 palcem da se dohvati lako vrh ekrana, ali u ne tako cestim situacijama meni to ne predstavlja problem, volim lep pregledan ekran, a ne da snabadam po tolickom ekranu. Touch sam jedino uzeo zato sto je bio dovoljno veliki, i to je to. Da mi smetalo to sa palcem, uzeo bih opet desire, a ne iphone. Volim izgled sensa, tako da mi je to prvi izbor. Neko voli iOs, neko ne. Jbg.

:: Snupi vidis ima razlog zasto je ekran te velicine. Ako imas prilike, uzmi iPhone recimo levom rukom i postavi palac paralelno sa donjom ivicom ekrana. Onda palac povuci na gore i palac ce tacno dodirnuti gornji levi ugao. Bar bi tako trebalo da bude ako imas prosecnu velicinu sake kao vecina ljudi. A onda probaj da uradis to sa nekom 4.3 ciglom, u jednacinu o percipiranju displeja ubaci i ergonomiju pa izvedi novi zakljucak.
Dejzan Re: Re: Nije Snupi, nego ste boranija... 08.08.2011. 19:35 #350668

Ovako ocito ovaj lik Snoopy ima velikih problema.Pre je bila tema kad je lik hteo da kupi mobilni dovumio se izmedju vise njih a ovaj pokusavao na sve nacine da ocrni iphon 3gs.
E sad ocito decko ne voli apple kao i 95 % srbije jer nece da placa aplikacije,filmove,muziku... To sto se prica za jailbrake je smejurija tipa ipohn je go nema nista i slicno dok ga ne otkljucas.STA LUPATE BRE ??? DOKLE VISE !!!!!!! pa decko ako imas para za iphon imas para i za aplikacije .Pr Imas Yugga moras brate imati i za benzin ali ne srbin vozi na plin da ustedi parola ulozim sto manje uzmem sve. Apple je firma miljama ispred svih.Ja pre mog 3gs sam koristio sve sisteme i na kraju mi je zakon symbian i ako koristim sad OS .Sto se tice androida ljudi to sto svi imate znaci samo jedno sistem za siroke mase ... Symbian zna se nokia Win mobile htc i to je to.

Pogledajte samo tablete milion firmi a apple drzi 85% ??? Zasto?? Licno nikad ne bi dao 600 evra za iphon ali kad ti neko donosi iz amerikes sto da ne.

lepo odgovarajte na teme a ne da tupite u prazno.....

pozz svima e da snoop oces da se vidimo da ti pokazem ipohon live nije bauk sto kaze nemanja da se uveris a ne rekla kazala

AMD 965 X4 3.8 Ghz
HD 6870 Sappiher
LC Power Arkangel 850 W
Samsung SyncMaster P2470

:: Sta srljas? Gde sam pljuvao po iPhonu? Samo sam na saxijinu poruku odgovorio i to je to. Cinjenica da mu tolika rezolucije ne treba na onolickom ekranu, vise plastike ukrug nego ekrana. Ja to ne volim i ne bih iPhone nikada kupio. Kada sam kupovao hd2, bio je 57 000, a 3gs je bio tu negde. Slicne su im cene bile. Tada nisam razmatrao iPhone, niti sad razmatram. Jednostavno mi sminkanje nije na prvom mestu i to je to. Da ima celu jabuku pozadi pa ajde, nego je zagrizena x
:: Samo ti nemoj da se nerviras i bice sve u redu, ne znam sto te toliko pogadja kad ti neko kaze nesto protiv jabucice.
:: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9
:: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll
:: :: Jad i beda... Covek pita za prebacivanje muzike a vi se odmah javljate kako je iOs sranje. Ko da vas je iko ista pitao. To se, Snupi, zove komplex. Zavidite ljudima koji imaju bolji proizvod od vas, negde u malom mozgu vam je to i jasno, ali vam taj veliki zezanuti komplex ne dozvoljava da vam cinjenica izadje u prvi plan :-) Cist dokaz da su u pitanju kompleksi je i taj, sto svi vi pljujete iPhone jer ste ga stereotipno stavili u `moram da ga imam u drustvu sam baja` kategoriju. Ono sto nikada zaista necete sazati, to je koliko je to zaista dobar proizvod. Mnogo ljudi znam koji su pljuvali po iPhone, a onda kada su ga uzeli, sada se kunu u njega. NIKOGA ne znam da je sa iPhone otisao na Androida ili ne daj boze nesrecni WM. Jednostavno, svidelo se to vama ili ne, iPhone ce uvek za nijansu ili dve biti najbolji smart telefon na svetu.
:: :: Dovidjenja, prijatno
:: ::
:: :: S1000R
Snoopy- Re: Re: Re: Nije Snupi, nego ste boranija... 08.08.2011. 21:44 #350711

Sreca te sam dobio dijagnozu pa sada znam da imam problem. A nisam znao da i na sve nacine pokusavam da ocrnim 3gs. A nisam znao i da ne volim apple posto jedva cekam da kupim macbook air, ili to nije apple? Samo kazem da ljudi koji su toliko kao ti zagrizeni za apple i nije im skupo da daju 80e za adapter bi kupili i govno umotano u foliju sa apple znakom. Vise puta sam rekao da proizvodi previse kostaju za ono sto nude, a ne da su sranje ali dzabe kad `stobabi milo, to joj se i snilo`

:: Ovako ocito ovaj lik Snoopy ima velikih problema.Pre je bila tema kad je lik hteo da kupi mobilni dovumio se izmedju vise njih a ovaj pokusavao na sve nacine da ocrni iphon 3gs
:: E sad ocito decko ne voli apple kao i 95 % srbije jer nece da placa aplikacije,filmove,muziku... To sto se prica za jailbrake je smejurija tipa ipohn je go nema nista i slicno dok ga ne otkljucas.STA LUPATE BRE ??? DOKLE VISE !!!!!!! pa decko ako imas para za iphon imas para i za aplikacije .Pr Imas Yugga moras brate imati i za benzin ali ne srbin vozi na plin da ustedi parola ulozim sto manje uzmem sve. Apple je firma miljama ispred svih.Ja pre mog 3gs sam koristio sve sisteme i na kraju mi je zakon symbian i ako koristim sad OS .Sto se tice androida ljudi to sto svi imate znaci samo jedno sistem za siroke mase ... Symbian zna se nokia Win mobile htc i to je to
:: Pogledajte samo tablete milion firmi a apple drzi 85% ??? Zasto?? Licno nikad ne bi dao 600 evra za iphon ali kad ti neko donosi iz amerikes sto da ne
:: lepo odgovarajte na teme a ne da tupite u prazno....
:: pozz svima e da snoop oces da se vidimo da ti pokazem ipohon live nije bauk sto kaze nemanja da se uveris a ne rekla kazal
:: AMD 965 X4 3.8 Gh
:: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
:: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe
:: HD 6870 Sappiher
:: LC Power Arkangel 850 W
:: Samsung SyncMaster P247
:: :: Sta srljas? Gde sam pljuvao po iPhonu? Samo sam na saxijinu poruku odgovorio i to je to. Cinjenica da mu tolika rezolucije ne treba na onolickom ekranu, vise plastike ukrug nego ekrana. Ja to ne volim i ne bih iPhone nikada kupio. Kada sam kupovao hd2, bio je 57 000, a 3gs je bio tu negde. Slicne su im cene bile. Tada nisam razmatrao iPhone, niti sad razmatram. Jednostavno mi sminkanje nije na prvom mestu i to je to. Da ima celu jabuku pozadi pa ajde, nego je zagrizena x
:: :: Samo ti nemoj da se nerviras i bice sve u redu, ne znam sto te toliko pogadja kad ti neko kaze nesto protiv jabucice.
:: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9
:: :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll
:: :: :: Jad i beda... Covek pita za prebacivanje muzike a vi se odmah javljate kako je iOs sranje. Ko da vas je iko ista pitao. To se, Snupi, zove komplex. Zavidite ljudima koji imaju bolji proizvod od vas, negde u malom mozgu vam je to i jasno, ali vam taj veliki zezanuti komplex ne dozvoljava da vam cinjenica izadje u prvi plan :-) Cist dokaz da su u pitanju kompleksi je i taj, sto svi vi pljujete iPhone jer ste ga stereotipno stavili u `moram da ga imam u drustvu sam baja` kategoriju. Ono sto nikada zaista necete sazati, to je koliko je to zaista dobar proizvod. Mnogo ljudi znam koji su pljuvali po iPhone, a onda kada su ga uzeli, sada se kunu u njega. NIKOGA ne znam da je sa iPhone otisao na Androida ili ne daj boze nesrecni WM. Jednostavno, svidelo se to vama ili ne, iPhone ce uvek za nijansu ili dve biti najbolji smart telefon na svetu.
:: :: :: Dovidjenja, prijatno
:: :: ::
:: :: :: S1000R
Dejzan Re: Re: Re: Nije Snupi, nego ste boranija... 08.08.2011. 22:01 #350716

Menjas stranu ko politicari.Nemoj to Snoopy druzi bolece te zubici na kraju.Cekaj malo kazes da je iphon precenjen ? a oces mac book air ? Jel ti to malo zajebavas narod ??
Prvo apple nije Asus Dell MSI Acer i drugi otimaci para.Jeste dobro citas otimaci para cim istekne garancija cao a da nepricam precenjenost tih firmi .Boze zdravlja uzec mac air setices se mene za 4 godine kako ti radi isto od kad si ga uzeo a ja svoj acer lap top mogu samo u kantu vec posle 3 godine .A placen je bio tada sacuvaj boze pola mac book proa tad ili vec koji je bio aktuelan.Skup ti adapter ? mico nema made in kina kopija isto kao pezovi delovi za kola zato je pezo skup .
pozz i drzi se ti appla ako ga nabavis ostali ce lako kao i ja pucati pare na snj proizvode..

AMD 965 X4 3.8 Ghz
HD 6870 Sappiher
LC Power Arkangel 850 W
Samsung SyncMaster P2470

:: Ovako ocito ovaj lik Snoopy ima velikih problema.Pre je bila tema kad je lik hteo da kupi mobilni dovumio se izmedju vise njih a ovaj pokusavao na sve nacine da ocrni iphon 3gs
:: E sad ocito decko ne voli apple kao i 95 % srbije jer nece da placa aplikacije,filmove,muziku... To sto se prica za jailbrake je smejurija tipa ipohn je go nema nista i slicno dok ga ne otkljucas.STA LUPATE BRE ??? DOKLE VISE !!!!!!! pa decko ako imas para za iphon imas para i za aplikacije .Pr Imas Yugga moras brate imati i za benzin ali ne srbin vozi na plin da ustedi parola ulozim sto manje uzmem sve. Apple je firma miljama ispred svih.Ja pre mog 3gs sam koristio sve sisteme i na kraju mi je zakon symbian i ako koristim sad OS .Sto se tice androida ljudi to sto svi imate znaci samo jedno sistem za siroke mase ... Symbian zna se nokia Win mobile htc i to je to
:: Pogledajte samo tablete milion firmi a apple drzi 85% ??? Zasto?? Licno nikad ne bi dao 600 evra za iphon ali kad ti neko donosi iz amerikes sto da ne
:: lepo odgovarajte na teme a ne da tupite u prazno....
:: pozz svima e da snoop oces da se vidimo da ti pokazem ipohon live nije bauk sto kaze nemanja da se uveris a ne rekla kazal
:: AMD 965 X4 3.8 Gh
:: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
:: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe
:: HD 6870 Sappiher
:: LC Power Arkangel 850 W
:: Samsung SyncMaster P247
:: :: Sta srljas? Gde sam pljuvao po iPhonu? Samo sam na saxijinu poruku odgovorio i to je to. Cinjenica da mu tolika rezolucije ne treba na onolickom ekranu, vise plastike ukrug nego ekrana. Ja to ne volim i ne bih iPhone nikada kupio. Kada sam kupovao hd2, bio je 57 000, a 3gs je bio tu negde. Slicne su im cene bile. Tada nisam razmatrao iPhone, niti sad razmatram. Jednostavno mi sminkanje nije na prvom mestu i to je to. Da ima celu jabuku pozadi pa ajde, nego je zagrizena x
:: :: Samo ti nemoj da se nerviras i bice sve u redu, ne znam sto te toliko pogadja kad ti neko kaze nesto protiv jabucice.
:: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9
:: :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll
:: :: :: Jad i beda... Covek pita za prebacivanje muzike a vi se odmah javljate kako je iOs sranje. Ko da vas je iko ista pitao. To se, Snupi, zove komplex. Zavidite ljudima koji imaju bolji proizvod od vas, negde u malom mozgu vam je to i jasno, ali vam taj veliki zezanuti komplex ne dozvoljava da vam cinjenica izadje u prvi plan :-) Cist dokaz da su u pitanju kompleksi je i taj, sto svi vi pljujete iPhone jer ste ga stereotipno stavili u `moram da ga imam u drustvu sam baja` kategoriju. Ono sto nikada zaista necete sazati, to je koliko je to zaista dobar proizvod. Mnogo ljudi znam koji su pljuvali po iPhone, a onda kada su ga uzeli, sada se kunu u njega. NIKOGA ne znam da je sa iPhone otisao na Androida ili ne daj boze nesrecni WM. Jednostavno, svidelo se to vama ili ne, iPhone ce uvek za nijansu ili dve biti najbolji smart telefon na svetu.
:: :: :: Dovidjenja, prijatno
:: :: :: S1000R
saxija @vmarc 08.08.2011. 22:15 #350728

broj poruka: 4016
sad ce da bude sto si se prozvao sam ali i montol vidi kome je upuceno no, nema veze, druze pravo da ti kazem *ebe mi se koij cu fon da nosim sto automatski sa mene skida nalepnicu komplex koju si mi ti dodelio i vraca je tebi uz svemocni Iphone, hocu da kazem da nije opravdao cenu i to je neminovno, da mi je bitno ne bih vukao mrtvi WM 6.1 ali me bas zabole patka, mozda ti je zasmetalo ono za copyrights ali to je takodje tacno, zasto ljudi gledaju Apple proizvode kao svetinju, zato sto je pravljena za `debile` u Americi pa ko se poistovecuje sa njima i leci KOMPLEX sa Iphonom jer nema sa cim drugim da se qrci onda neka ga, samo napred, samo ne shvatam cemu toliko skakanje za njih i omalovazavanje i vredjanje drugih, brate ja komplex nemam ali nismo pili pivo zajedno da to vidis zato malo jezik za zubice.

nVidia je debela a AMD ima kriv nos
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818

Snoopy- - - 08.08.2011. 22:19 #350730

Ne menjam stranu, nikad nisam ni drzao, samo znam sta mi se svidja a air mi se svidja jer je prokleto tanak,kao fascikla. Ne slazem se za to da laptopovi navedenih marki odmah crknu, imao sam toshibu koja je radila 5g bez problema. A za zubice ne brini, jaki su i zdravi, kidaju i zivo meso

VMARC Snupi :) 08.08.2011. 22:43 #350739

Gde se uhvati bas za Er, nagori proizvod koji je Epl ikada izbacio. Ako sa njim budes zadovoljan, onda ce ti sve na kraju biti jasno. Navucices se na ogrizak samo tako :)

S1000RR

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647713.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs