Izrada na HTC-u je dosta bolja,ali hardverski je bolji G2,nzm ja bih izabrao hardver,dakle G2.Koristio (doduse jako malo,da ne kazem probao)oba i zaista osecaj kad ti je HTC One u ruci je fantastican,vrhunski kvalitet.Sa druge strane G2 mi je bio lepsi na oko,ima snazniji hardver(meni je to recimo,jako bitno)i sto se kvaliteta izrade tice sasvim ok,nije nivo One ali ne moze niko da kaze da je los. Sto se tice ovih stvari tipa kamera,ekran i video,nzm nikakve nzm sad koliko velike probleme nisam primetio kod ekrana G2,slike i video za mene ok,nisam nesto uporedjivao sa One jer su meni fotografije i (posebno)video skoro nebitna stvar,slike su ok,video ok,sve kristalno cisto i to je to,sta sad.Ekran je jako bitna stvar,ali kazem kod G2 nikakve probleme nisam primetio.Takodje g2 je 70 do cak 100e jeftiniji zavisi od radnje,opravdano ili ne,nzm,verovatno da,ludacka izrada ali opet nzm po meni mnogo.Ali opet telefon drzi cenu toliko dugo,nikakav drugi dokaz kvaliteta nije potreban. Gledaj sta ti je bitnije i sta ti vise odgovara,meni je estetika i jak hardver prvi pik,a kvalitet izrade G2 nije nesto na sta moze covek da se zali. Neces pogresiti sta god uzeo,vrhunski telefoni oba. Ako mene pitas,koji bi telefon uzeo za novac slican onom potrebnom za HTC One,onda je to definitivno Sony Xperia Z1.Iako ima jednu bitnu manu,za ovako skup telefon,a to je tft ekran(uglovi vidljivosti i pod dnevnom svetlu je tek problem),ali opet nista nije idealno :)
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Htc boja izrada i kamera, G2 bolji hardver...pa šta ti treba... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Moje iskustvo sa G2: fantastican displej i baterija, odlicna kamera, minimalni bezeli, vrlo dobra pozicija dugmica, double tap.. izrada je - onako. nema sd slot.
HTC One (M7) je po svakom pitanju inferiorniji uredjaj osim kada je rec o izradi i ugradjenim zvucnicima.Novi M8 je mozda za razmatranje, ali u prodaji nece biti jos sigurno 2 meseca.
AMD Phenom II 955 BE MSI 970A-G46 AMD 7970 4x 4GB DDR3 1.6GHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II 1x 3TB SATA III SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
Kamera na LG G2 je prosek, One ima mnogo kvalitetnije slike iako su samo 4mpxa. Da ne pominjem da ima one osetljive mikrofone sa Lumie 920 koji snimaju audio do 130 decibela.
SuperLCD3 ekran ima bolje uglove gledanja i živopisnije boje, lako se vidi na prvi pogled to.
Zvučnici fenomenalni.
Sense izgleda daleko prijatnije od onoga nazovi kako hoćeš LG skina.
I šta je sve ostalo na strani LG-a? Ima veću bateriju i malo brži procesor.
:: +1 LG G :: :: :: HTC ONE ima samo kvalitetnije `kuciste`, sve ostalo je na strani LG-ja :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: ::
Lg g2 nije prosek kamera a kamera na onu je ispod svakog proseka.G2 je noviji sa boljim hardverom a i boljim ekranom ciji su uglovi gledanja isti kao kod note3 tako da je dalja prica sto se kamere i ekrana tice ne pije vodu.Zvucnici su bolji na onu i tu nema price.sense je stvar ukusa.Izgled i nije toliko na strani one zbog ekrana koji gotovo nema bocne ivice na g2
:: Ne vidim logiku u tome što pričaš :: :: Kamera na LG G2 je prosek, One ima mnogo kvalitetnije slike iako su samo 4mpxa. Da ne pominjem da ima one osetljive mikrofone sa Lumie 920 koji snimaju audio do 130 decibela :: :: SuperLCD3 ekran ima bolje uglove gledanja i živopisnije boje, lako se vidi na prvi pogled to :: :: Zvučnici fenomenalni :: :: Sense izgleda daleko prijatnije od onoga nazovi kako hoćeš LG skina :: :: :: I šta je sve ostalo na strani LG-a? Ima veću bateriju i malo brži procesor :: :: :: +1 LG G :: :: :: :: :: :: HTC ONE ima samo kvalitetnije `kuciste`, sve ostalo je na strani LG-ja :: :: :: :: :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: :: that here obedient to their laws we li :: :: :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: :: :: :: ::
Naravno da ne mozes da kazes svoje misljenje, pa ovo je PCBERZA, sta si ti mislio...
Skyfire: ...frekfencija...
:: Bitno je da si ti u pravu. :: :: Nikoga ne zelim da ubedjujem, a posebno ne zelim da `mazem` oci bilo kome, a ponajmanje sebi :: :: Rekao sam svoje misljenje, a to ne znaci da sam de facto u pravu. Isto se odnosi i na Tebe :: :: Ovde covek ne moze da iskaze svoje misljenje, a da neko drugi to ne shvati kao napad na sebe i svoja ubedjenja :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: :: :: Ne mogu da ubedjujem nikoga da bude u pravu, mažite sebi oči i dalje.. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647736. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.