Supruga treba novi telefon, pa sam ja dobio zadatak da pročešljam tržište. Daklem: garancija, android, premium izrada, dobra kamera. Tim redom... Ako neko ima predloge za druge OS, rado bih ih čuo. Hvala unapred.
Ja glasam za One M7 :) Nexus 5 je isto odlican.Mozda jos eventualno Xperia Z1 ili One mini ako joj je M7 preveliki,a mozda budes imao srece da naletis i na One mini 2 za 300-330.
HTC One M7 sto se kvaliteta izrade tice bez konkurencije,najblizi njemu z1 ali i dalje je to daleko.Mana,e sad dal je to mana,je snapdragon 600 ostali su sa snapdragon 800 ali opet njoj je i snapdragon 200 realno dovoljan,pretpostavljam :)
G2 iako ima 5.2inca uopste nije mnogo veliki i odlicno lezi ruci,takodje baterija mu je odlicna.Po meni sto se tice odnosa cena/dobijeno meni bi on bio prvi pik.
Nexus 5 lagan,tanak i po mom skromnom misljenju najlepsi od ponudjenih,mana je tanka baterija u poredjenju sa G2 recimo.Prednost je kao sto rekoh za 270e mozes naci na kp nov sa garancijom od proverenih prodavaca.Jos jedan plus je i klot android bez nekih nepotrebih gluposti koje samo otperecuju.
Z1 odlican isto izbor,kvalitet na nivou,dobra kamera,ali po meni velika mana TFT ekran sa losim uglovima gledanja.
U svakom slucaju neces pogresiti sta god uzmes.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Z1 nema stari TFT koji je imala Xperia Z, već ima ako ne i najbolji ekran na tržištu: Triluminos.
Drugo, ima veći ekran od HTC One, treće ima zaštitu od prašine i vode, četvrto ima i bolju kameru, bolje low light fotke pravi i naravno DALEKO oštrije jer 4 megapixela je džaba danas pogotovo u poredjenju sa 20 na Z1.
Da, vidi se da si imao te telefone pa da si upućen u materiju.
Opšte je poznato da su potpuno nebitne karakteristike telefona, kamera, zaštita od prašine i vode, brzina procesora, korisnički interfejs i slične gluposti. Jedino što je bitno kod je ugao gledanja pošto se zna da se ekran gleda pod izuzetno tupim uglovima od 160 do 176 stepeni celzijusa.
U svakom slučaju, između sonija i htc-a slobodno uzmi one m7 i nećeš pogrešiti. Sigurno dobijaš lošiju kameru, slabiji procesor, budženi interfejs, ređe apdejtove i kraću bateriju.
malopre smo gledali telefone po radnjama u Kraljevu
16.08.2014. 14:22
status: user broj poruka: 760
Da bi ona videla i kako oni izgledaju i kao joj stoje u ruci (s obzirom na to da su svi prilično veliki) M7 otpada. G2 ostaje, Nexus 5 dolazi u obzir, S4...
...siguran sam da si imao oba telefona kod sebe kad si komentarisao onu prvobitnu odvalu.
:: Posto ja OPET pricam iz dupeta :: :: Daume prestani vise da kontriras i da lupas,posto ti je to ocigledno u zadnje vreme jedina aktivnost na ovom forum :: :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
`pod izuzetno tupim uglovima od 160 do 176 stepeni celzijusa`
Cekaj ti uglove meris u celzijusima???
Ne mogu da verujem ovo je necuveno... Prosto neverovatno, ostao sam bez texta...
:: Da, vidi se da si imao te telefone pa da si upućen u materiju :: :: Opšte je poznato da su potpuno nebitne karakteristike telefona, kamera, zaštita od prašin :: i vode, brzina procesora, korisnički interfejs i slične gluposti. :: Jedino što je bitno kod je ugao gledanja pošto se zna da se ekran gleda :: pod izuzetno tupim uglovima od 160 do 176 stepeni celzijusa :: :: U svakom slučaju, između sonija i htc-a slobodno uzmi one m7 i nećeš pogrešiti :: Sigurno dobijaš lošiju kameru, slabiji procesor, budženi interfejs, ređe apdejtov :: i kraću bateriju :: :: Ali što je zato ekraaaaan.. :: :: ::
Rekao sam da imaju isto sranje -TFT ekran,koristio,sad dal je bolji na Z1 -jeste ali nedovoljno da kazes da ima dobar ekran. Z2 je prvi koji imao IPS panel za display,Triluminos.Proveri lepo zvanicne specifikacije ili u krajnjem slucaju uzmi Z1 i stavi pored Z2 i gledaj pod uglom od 60stepeni(ako tvoj mozak to uspe da provali). I da lupetas,i to je tvoja jedina aktivnost na forumu lately.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
na poklon polovnu Nokiu Lumiu 800 ,evo vec nekoliko dana je mrcvraim i igram se sa njom meni telefon extra.Doduse presao sam sa Hauwei onog za 1 din iz box paketa :).Nekako mi sve lepo radi i klizi ,nema zastoja nekih bagova za sad, vazda skidam aplikacije i brisem nista sve lepo radi.Ne razumem se puno u telefone ali mozes i taj da pogledas ako ima gde na mobilnom svetu sam nasao da ovde ima http://is.gd/d4PxR8 e sad koliko je azurirano nemam pojma al za 150 evrica mislim da je dobra popnuda.Sestra je ovaj koristila nekih 1,5 god i nije imala problema .
Imaš detaljan review pa vidi na koliko celzijusa je ekran...
:: Rekao sam da imaju isto sranje -TFT ekran,koristio,sad dal je bolji na Z1 -jeste ali nedovoljno da kazes da ima dobar ekran :: Z2 je prvi koji imao IPS panel za display,Triluminos.Proveri lepo zvanicne specifikacije ili u krajnjem slucaju uzmi Z1 i stavi pored Z2 i gledaj pod uglom od 60stepeni(ako tvoj mozak to uspe da provali) :: I da lupetas,i to je tvoja jedina aktivnost na forumu lately :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Lumia 800 radi odlično ali je nažalost sada već zaboravljen telefon zbog starog operativnog sistema Windows Phone 7.
Taj telefon ne vredi ni 100 evra više nažalost...
:: na poklon polovnu Nokiu Lumiu 800 ,evo vec nekoliko dana je mrcvraim i igram se sa njom meni telefon extra.Doduse presao sam sa Hauwei onog za 1 din iz box paketa :).Nekako mi sve lepo radi i klizi ,nema zastoja nekih bagova za sad, vazda skidam aplikacije i brisem nista sve lepo radi.Ne razumem se puno u telefone ali mozes i taj da pogledas ako ima gde na mobilnom svetu sam nasao da ovde ima http://is.gd/d4PxR8 e sad koliko je azurirano nemam pojma al za 150 evrica mislim da je dobra popnuda.Sestra je ovaj koristila nekih 1,5 god i nije imala problema :: :: ::
Posedovao sam ga i mogu reci perfektan telefon ne bih ga ni menjao da nema taj ozbiljan nedostatak - nece cita USSD kodova. Ako ima nekog ko je to resio, bas me zanima kako?
:: na poklon polovnu Nokiu Lumiu 800 ,evo vec nekoliko dana je mrcvraim i igram se sa njom meni telefon extra.Doduse presao sam sa Hauwei onog za 1 din iz box paketa :).Nekako mi sve lepo radi i klizi ,nema zastoja nekih bagova za sad, vazda skidam aplikacije i brisem nista sve lepo radi.Ne razumem se puno u telefone ali mozes i taj da pogledas ako ima gde na mobilnom svetu sam nasao da ovde ima http://is.gd/d4PxR8 e sad koliko je azurirano nemam pojma al za 150 evrica mislim da je dobra popnuda.Sestra je ovaj koristila nekih 1,5 god i nije imala problema :: :: ::
ni kod mene ne rade i koliko sam i ja nasao na netu nerade na WP 7.x zvao sam i MTS i kao prijavili reklamaciju zbog toga,a ladno mi lik kad sam zvao kaze pa proverili ste pre 15 minuta stanje .extra zar ne .
Hahaha, stvarno ne mogu ni ja da verujem kakvih ljudi ima na ovom puknutom forumu... Koliko sam ja tek ostao bez teksta kad bi samo znao...
Uzgred, imao sve pomenute, trenutno na Z1, Zultri i Z2 tableti tako da znam o čemu pričam. Jedina realna prednost novog displeja koji se nalazi u poslednjem tabletu i Z2 je za nijansu bollja vidljivost pri direktnoj sunčevoj svetlosti i samo to.
P.S. E moj Daume kog ne poznajem, džaba nam priča pored ovolikih stručnjaka...
:: `pod izuzetno tupim uglovima od 160 do 176 stepeni celzijusa :: :: Cekaj ti uglove meris u celzijusima?? :: :: Ne mogu da verujem ovo je necuveno.. :: Prosto neverovatno, ostao sam bez texta.. :: :: :: Da, vidi se da si imao te telefone pa da si upućen u materiju :: :: :: :: Opšte je poznato da su potpuno nebitne karakteristike telefona, kamera, zaštita od prašin :: :: i vode, brzina procesora, korisnički interfejs i slične gluposti. :: :: Jedino što je bitno kod je ugao gledanja pošto se zna da se ekran gleda :: :: pod izuzetno tupim uglovima od 160 do 176 stepeni celzijusa :: :: :: :: U svakom slučaju, između sonija i htc-a slobodno uzmi one m7 i nećeš pogrešiti :: :: Sigurno dobijaš lošiju kameru, slabiji procesor, budženi interfejs, ređe apdejtov :: :: i kraću bateriju :: :: :: :: Ali što je zato ekraaaaan.. :: :: :: :: :: ::
Kakvi ucesnici foruma takav i forum, nije to nista cudno, barem ne meni. Fascinantno je samo kako se procenat nenormalnosti, nedostatka elemtarnog vaspitanja i obrazovanja uvecava. Kao i kod vecine popilacije na ovim prostorima, gde obitavaju vrhunski experti u svakom segmentu. Da ne poverujes... Verujem da si ostao bez texta, a ko ne bi, zar ne?
:: Hahaha, stvarno ne mogu ni ja da verujem kakvih ljudi ima na ovom puknutom forumu.. :: Koliko sam ja tek ostao bez teksta kad bi samo znao.. :: :: Uzgred, imao sve pomenute, trenutno na Z1, Zultri i Z2 tableti tako da znam o čem :: pričam. Jedina realna prednost novog displeja koji se nalazi u poslednjem tabletu i Z :: je za nijansu bollja vidljivost pri direktnoj sunčevoj svetlosti i samo to :: :: P.S. E moj Daume kog ne poznajem, džaba nam priča pored ovolikih stručnjaka.. :: :: :: `pod izuzetno tupim uglovima od 160 do 176 stepeni celzijusa :: :: :: :: Cekaj ti uglove meris u celzijusima?? :: :: :: :: Ne mogu da verujem ovo je necuveno.. :: :: Prosto neverovatno, ostao sam bez texta.. :: :: :: :: :: Da, vidi se da si imao te telefone pa da si upućen u materiju :: :: :: :: :: :: Opšte je poznato da su potpuno nebitne karakteristike telefona, kamera, zaštita od prašin :: :: :: i vode, brzina procesora, korisnički interfejs i slične gluposti. :: :: :: Jedino što je bitno kod je ugao gledanja pošto se zna da se ekran gleda :: :: :: pod izuzetno tupim uglovima od 160 do 176 stepeni celzijusa :: :: :: :: :: :: U svakom slučaju, između sonija i htc-a slobodno uzmi one m7 i nećeš pogrešiti :: :: :: Sigurno dobijaš lošiju kameru, slabiji procesor, budženi interfejs, ređe apdejtov :: :: :: i kraću bateriju :: :: :: :: :: :: Ali što je zato ekraaaaan.. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
u vezi sa Sony modelima. oni otpadaju. suviše velik uredjaj za tu veličinu ekrana. to je moj zaključak. jedini normalan model je Xperia T (koji ja posedujem). i ona ima katastrofalan viewing angle. ali to zaista meni nije važno. važnije mi je to što u low light uslovima daje fotografije koje su treće klase.
Kupio sam Lg G2 i prezadovoljna je Zaista neverovatan telefon. Kupljen krajem avgusta na oglasima sajta Mobilni svet. Uređaj je u svakom pogledu jedan od najboljih koje sam imao prilike da koristim. Baterija fenomenalna. Rad sa njim prijatan i lak. Ali fotografije na lošijem osvetljenju nisu sjajne. Na dobrom osvetljenju probija bela boja...ali nije loše. Zvuk u slušalici nije loš, prijem takođe Loudspeaker je bezveze. Izrada osrednja. Važno da je gazda zadovoljan :) Sve ovo pišem zbog onog lika što se pita koji telefon da uzme do 250e.
Premium telefon je samo iPhone ... Mozda neka nokia izradjena od aluminijuma tipa 930-925. 930 je nova oko 350evra... iphone 5S 350e polovan 5 ica 250+
:: Supruga treba novi telefon, pa sam ja dobio zadatak da pročešljam tržište :: Daklem: garancija, android, premium izrada, dobra kamera :: Tim redom.. :: Ako neko ima predloge za druge OS, rado bih ih čuo. :: Hvala unapred.
Re: Re: Polovni mobilni telefon 250 do 300e za gazdu
26.12.2014. 11:46
status: user broj poruka: 12805
+1
:: Premium telefon je samo iPhone ... Mozda neka nokia izradjena od aluminijuma tipa 930-925. 930 je nova oko 350evra... iphone 5S 350e polovan 5 ica 250 :: :: Intel i5 3570 :: Intel DZ77BH-55 :: 16GB Hyperx @160 :: 120GB SS :: :: :: :: Supruga treba novi telefon, pa sam ja dobio zadatak da pročešljam tržište :: :: Daklem: garancija, android, premium izrada, dobra kamera :: :: Tim redom.. :: :: Ako neko ima predloge za druge OS, rado bih ih čuo. :: :: Hvala unapred.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.