Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Koga zanima nek gleda koga to ne zanima nek zaobidje i to je to
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Hahahaha, e stvarno kao da je to u pitanju :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: :: :: Sta je to, kao sletanje na mesec? Sekta.. :: :: :: :: :: :: http://tiny.cc/My500p :: :: i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb : samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 a4tech x7 :: :: :: ::
pa oni to nesto ubrzase. Mora da se sprema nesto revolucionarno kod konkurencije, pa da se nafajtaju dok jos mogu. 4.7` i 5.5` ekran - nita novo. Quad-core, ito nita novo, ali to je jos sve djene djene. Ceka se full otkrivanje, koje po obicaju ce samo da sustigne konkurenciju, daleko od toga da je obori s nogu. :(...
Apple postavlja standarde opet , konkurencija opet na popravni.....
:: pa oni to nesto ubrzase. Mora da se sprema nesto revolucionarno kod konkurencije, pa da se nafajtaju dok jos mogu. 4.7` i 5.5` ekran - nita novo. Quad-core, ito nita novo, ali to je jos sve djene djene. Ceka se full otkrivanje, koje po obicaju ce samo da sustigne konkurenciju, daleko od toga da je obori s nogu. :(.. :: :: p.s :: :: https://www.youtube.com/watch?v=8EePrfd9HnI#t=218
...ne kazem da mi treba nesto specijalno za telefon, ali ove specifikacije prodaju po cenama nenormalnim, ovo bre imali android telefoni pre 2 godine. Jadno... bas jadno...
Poredjenje Androida sa IOS je kao poredjenje Mercedes Benz vs ostali.....
:: ...ne kazem da mi treba nesto specijalno za telefon, ali ove specifikacije prodaju po cenama nenormalnim, ovo bre imali android telefoni pre 2 godine. Jadno... bas jadno.. :: :: http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6-6378.ph :: :: Napredak, al u nazad... novo NFC... trolololo... smeju se i seru ljudima u lice... jadno.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD FX-8350 B :: MSI 970A-G4 :: AMD 797 :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: 1x 3TB SATA II :: Corsair 750T :: ::
Sta mislis oce li doci konacno u Banana Republic putem operatera ?
:: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
Totalno je irelevantno pitanje android vs ios, a malo vec i dosadno, mene zanima kako je ovaj narod doveo sebe do stadijuma da se ovoliko uspali oko telefona, koji god znak bio ugraviran na njega...
na zapadu manje vise tu i tamo .. Banana Republic je drugacije. Zvezda - Pratizan Demokrate -Naprednjaci Beograd -Unutrasnjost Srbije Cetnici -Partizani
i ti se pitas kako je to kod nas toliko zastupljeno? Ovde pojedini seku glave zbog Nvidie dok drugi prze zbog AMD
Meni je bitno da uredjaj odradjuje posao koji mi treba i to je to. Ovde se pominje Nemacka sta je kod njih pa Hrvatska pa Holandija a ovde nema leba da se jede ali zato mrznje za izvoz
:: Totalno je irelevantno pitanje android vs ios, a malo vec i dosadno, mene zanima kako je ovaj narod doveo sebe do stadijuma da se ovoliko uspali oko telefona, koji god znak bio ugraviran na njega.. :: :: :: http://tiny.cc/My500p :: i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb : samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 a4tech x7 :: ::
To je vrlo jednostavno. Telefon je (osim što je telefon)
- Internet navigtor - Chat (Skype, Viber, iMessage, WhatsApp, Facebook) - GPS navigator - Music player - Video player - Fotoaparat i kamkorder - Notes - Kalendar - Novčanik (vrlo uskoro kad zaživi Mobile banking) - Shazam & SoundHound - Portabilni game-ing.... .....
E sad, ako ništa od ovog ne radiš na telefonu, osim što telefoniraš i šalješ poruke, naravno da te boli uvo da pratiš, gledaš, biraš ,kupuješ i menjaš telefone koji samo naviru sa novim i boljim mogućnostima u ovim oblastima.
:: Totalno je irelevantno pitanje android vs ios, a malo vec i dosadno, mene zanima kako je ovaj narod doveo sebe do stadijuma da se ovoliko uspali oko telefona, koji god znak bio ugraviran na njega.. :: :: :: http://tiny.cc/My500p :: i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb : samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 a4tech x7 :: ::
Putem operatera ne znam, ali zato je putem operatOra stigao odavno. Evo Saska iz NS, inace radoholicarka koja radi i nedeljom u Telekomu, kupila od njega CRVENI iPhone 6, (da te ne buni, nije roze, to je samo maska - Saska je plavusa pa ne kapira), za cenu od 1250€.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Sta mislis oce li doci konacno u Banana Republic putem operatera ? :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: :: with Retina displa :: :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: :: Turbo Boost up to 3.1GH :: :: 8GB 1600MHz memor :: :: 128GB flash storag :: :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: ::
Nece doci jos neko vreme preko operatera. Razlog tome je sto apple trazi od operatera neki procenat koji nasi nece da plate. Nesto tipa, ako uzimas paket sa netom- uzimaju po protoku odredjeni procenat... Neka glupost.
i kvalitet izrade.... kao i sam ostatak hardvera sto se kartica tice malo malo pa riknu...
:: Preteruju malo sa cenom.Najbolji od svega je kod njih OS :: :: ::
Oni su uvek `preterivali` sa cenom, zato sto im se moze, imaju masu koja ih redovno kupuje i to je to. Sa druge strane ne moze da se kaze da su im uredjaji krs, kad nisu, zavrsna obrada im je verovatno jedna od najboljih, kao i sam kvalitet komponenti, i sve je lepo uklopljeno da radi kao sat(hardware/software).
Daleko od toga da je to krs ,naravno da im je dizajn jedan od najboljih ,ali tehnicka specifikacija se ne razlikuje nesto od Galaxy 5.Kvalitet MicroSD zavisi od marke ,meni na HTC bas traje dugo i radi bez problema.
:: Oni su uvek `preterivali` sa cenom, zato sto im se moze, imaju masu koja ih redovno kupuje i to je to. Sa druge strane ne moze da se kaze da su im uredjaji krs, kad nisu, zavrsna obrada im je verovatno jedna od najboljih, kao i sam kvalitet komponenti, i sve je lepo uklopljeno da radi kao sat(hardware/software).
:: Eh da se javim samo.Nije crven rozi je bas je coooool :: Ko hoce da ga kupi moze mi poslati porukicuuu :: Operater je super sve nabavlja u letu :: :: :: :: :: :: :: :: :: VOLIM APPLE :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.