Jeste, u pravi su, stoji i na zvanicnom sajtu :). Uzecu 4GB. Znaci mogu da ga udenem u USB i on ce prijaviti lokalni disk kojim mogu manipulisati kao i do sada sa USB flash sticka???
A N G E L
:: Slusas li sta ti pricam>?Vidi 4 GB znam sta govorim a te tvoje profesionalce pozdravi i reci im slobodno da nemaju pojma :: Sam si rekao da si procitao na GSM Arena koji je sajt vrh za mobilnu telefoniju!To ti je samo dovoljno,ove nase sajtove i ne posecuj jer su golo g i pola informacija nije tacno :: Preko USB-a se ponasa kao externa jedinica tako da mu je i to prednost a mozes i Software da instaliras i onda tek imas raznih opcija. :: Meti 4 GB i smirnof :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Pa negde pise 4, negde pise 2. na mobilni svet 2 a na gsmarena 4. To sam cuo od profesionalaca...jel mislimo na isti model? SE W810i :: :: :: :: Mislis da turim 4? 8 sigurno ne moze...nego, da li se on ponasa preko USBa kao klasican USB stick ili moram da instaliram neke drajvere ili softver?? :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: :: :: Blago receno nemaju pojma!Nisam samo jos probao 8 GB dal ce da prepozna ali od 4 GB sljaka najnormalnije!Kruze price kako nece da prepozna,koci telefon i slicne budalastine!Samo amaterske izjave nestrucnih ljudi!Druga stvar u specifikaciji Sony-ja lepo pise podrska i do 4 GB :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ne, svi mi kazu da za taj model radi 2GB. Hardverski je ograniceno ili fabrickim softverom, primice 4 ali nece videti. To mi rece nekoliko ljudi koji se bave prodajom i serviso :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Radice super i sa 4gb. Samo je fora praviti foldere sa najvise 30 fajlova.
:: Jeste, u pravi su, stoji i na zvanicnom sajtu :). Uzecu 4GB. Znaci mogu da ga udenem u USB i on ce prijaviti lokalni disk kojim mogu manipulisati kao i do sada sa USB flash sticka?? :: :: :: A N G E L :: :: :: :: Slusas li sta ti pricam>?Vidi 4 GB znam sta govorim a te tvoje profesionalce pozdravi i reci im slobodno da nemaju pojma :: :: Sam si rekao da si procitao na GSM Arena koji je sajt vrh za mobilnu telefoniju!To ti je samo dovoljno,ove nase sajtove i ne posecuj jer su golo g i pola informacija nije tacno :: :: Preko USB-a se ponasa kao externa jedinica tako da mu je i to prednost a mozes i Software da instaliras i onda tek imas raznih opcija. :: :: Meti 4 GB i smirnof :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pa negde pise 4, negde pise 2. na mobilni svet 2 a na gsmarena 4. To sam cuo od profesionalaca...jel mislimo na isti model? SE W810i :: :: :: :: :: :: Mislis da turim 4? 8 sigurno ne moze...nego, da li se on ponasa preko USBa kao klasican USB stick ili moram da instaliram neke drajvere ili softver?? :: :: :: :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Blago receno nemaju pojma!Nisam samo jos probao 8 GB dal ce da prepozna ali od 4 GB sljaka najnormalnije!Kruze price kako nece da prepozna,koci telefon i slicne budalastine!Samo amaterske izjave nestrucnih ljudi!Druga stvar u specifikaciji Sony-ja lepo pise podrska i do 4 GB :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ne, svi mi kazu da za taj model radi 2GB. Hardverski je ograniceno ili fabrickim softverom, primice 4 ali nece videti. To mi rece nekoliko ljudi koji se bave prodajom i serviso :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Radice super i sa 4gb. Samo je fora praviti foldere sa najvise 30 fajlova.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.