Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Sony Ericsson K 850 sifre
STRANA 2 OD 2
skar Re: ... 05.05.2009. 15:52 #112100

status: user
broj poruka: 3992
neznam ja iz kog iskustva govoris ali ja sam svaki jedan fon proturio kroz ruke i e71 i e66 su vrh fonovi,e taj iphone nebih uzeo nikad iako ga imam za 250e nov...10kom..ako mislite da lazem poslacu vam slike iz servisa...n95 je govno u smece od fona,8gb je o.ka n96 smece nad smecem..

rad je od coveka napravio majmuna

:: E71 nije neki super telefon, nije Symbian za smart phone, bolje dodati na tih 350 evra jos 150 evra za Iphone 8GB i znas sta si uzeo, a doco bas me zanima koliko ce da ti drzi telefon, ali Nokia 5800 i N95 su 10 puta bolji telefoni. Srecno sa kupovinom
::
:: Pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NMY telefoni... 05.05.2009. 16:06 #112101

broj poruka: 1509
@ E71 : gile, ako nisi koristio telefon, ne mozes reci da nije super, jer je telefon malo reci kvalitetan i jak po funkcijama... Meni se jedino ne svidja tastatura kod nje, presitna mi je...

@ N95 : Los kvalitet slajdera, ali ima dobro izbalansirane funkcije (WiFi, Symbian, GPS i td.)

@ 5800 : Srednja zalost, kazu ljudi da im je software tesko njesra, ja sam razmisljao da uzmem sebi ali sam odustao...

@ iPhone : Tesko njesra (koristio sam nekoliko dana i poslao dalje) koje sluzi samo za pokazivanje u drustvu, nista posebno, jedino sto ima stvarno dobar touchscreen (osjetljiv) i dobar je sto se tice reprodukcije muzike, za sve ostalo ispod prosjeka, a ne pricam kakav HTC se moze uzeti za te pare... HTC Touch HD je izmislio svijet za bilo koji iPhone... (drug posjeduje, telefon je ZLO)

@ Symbian : Tesko je potrefiti neki telefon sa tim sistemom da dobro radii, tj da ne baguje i slicno, koliko je dobar, toliko zna i da nervira...

@ Win Mobile : Preporuke...

SONY VAIO VGN-FW285J

skar Re: telefoni... 05.05.2009. 18:55 #112164

broj poruka: 3992
lepo zboris prijatelju ali novi simbian ver9.3 3rd je stvarno brz,i dovoljno stabilan da nepravi probleme....6210 sam pre jedno dve nedelje uzeo da testiram i svaka pohvala za taj fon....trenutno njakam 6220c i c905 da vidim imali falinki...
taj 5800 je nuzno zlo koje nokia prodaje zarad imena jer je touch i softver blagi uzas poredeci sa omniom ili iphoneom

rad je od coveka napravio majmuna

:: @ E71 : gile, ako nisi koristio telefon, ne mozes reci da nije super, jer je telefon malo reci kvalitetan i jak po funkcijama... Meni se jedino ne svidja tastatura kod nje, presitna mi je..
:: @ N95 : Los kvalitet slajdera, ali ima dobro izbalansirane funkcije (WiFi, Symbian, GPS i td.
:: @ 5800 : Srednja zalost, kazu ljudi da im je software tesko njesra, ja sam razmisljao da uzmem sebi ali sam odustao..
:: @ iPhone : Tesko njesra (koristio sam nekoliko dana i poslao dalje) koje sluzi samo za pokazivanje u drustvu, nista posebno, jedino sto ima stvarno dobar touchscreen (osjetljiv) i dobar je sto se tice reprodukcije muzike, za sve ostalo ispod prosjeka, a ne pricam kakav HTC se moze uzeti za te pare... HTC Touch HD je izmislio svijet za bilo koji iPhone... (drug posjeduje, telefon je ZLO
:: @ Symbian : Tesko je potrefiti neki telefon sa tim sistemom da dobro radii, tj da ne baguje i slicno, koliko je dobar, toliko zna i da nervira..
:: @ Win Mobile : Preporuke..
:: SONY VAIO VGN-FW285
NMY ne kazem... 05.05.2009. 19:20 #112177

broj poruka: 1509
Nisam jos nikako stigao da procackam te Aligator (tako zovem Navigator modele ) Nokie, ali sam pricao sa kolegom i kaze da mu je stvarno OK telefon...

Usavrsava se i Symbian, pa nece ni on uvijek biti isti

SONY VAIO VGN-FW285J

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs