Погледај мало тестове на наету ко има бољу камеру н82 добија к850 у сваком сегменту. И свега 4 пута бољи видео(к850 320х240 30фпс - н82 640 х480 30 фпс)
nemojmo mesati babe i zabe....s.e porediti sa nokia simbianom...to su dva razlicita sveta se k810 budzast a n73 je onda cigla jer je ocajna....i spora do bola.. ako je neko koristio staru 6120c koja je dosta jeftinija od n73 videli su sta je brz simbian,da ne spominjem njenog naslednika 6220c... to sto se tice mpx je tacno vazan je kvalitet optike zato se vise cene kamere tipa cyber-shot,carl-zeis,sneider.....ali sta je tu je kod nas se ceni broj MPX.. ja ti savetujem da uzmes neku nokiu(6220c,6210navigator,e51,e65,6600slajd...) @gile znas li da ta Xperia kosta u comtradeu 52000rsd a covek ovde lepo pita za telefone do 150-160e nove..
rad je od coveka napravio majmuna
:: Погледај мало тестове на наету ко има бољу камеру н82 добија к850 у сваком сегменту :: И свега 4 пута бољи видео(к850 320х240 30фпс - н82 640 х480 30 фпс ::
meni je mnogo lepsi SE K810 i bolji nego nokia N73 koja je cigla i ima spori symbian bezvezni, koji ja ne bih koristio nikada... Ja imam jos od 2006. SE W810 (otprilike isti kao K750) samo ima Walkmen software i izgled i ne pada mi na pamet da ga menjam i bacam pare... SE K850 ima bolji ekran i kameru, toliko su za 3 godine napredovali... A najsmesnije mi je kad pocne rasprava o kamerama, sve su ocajne realno, ja ne bih ni pijan koristio telefon da slikam pored digitalnih aparata koji prave duplo kvalitetnije slike i video zapis, znaci telefoni su sam oza prvu pomoci, a i N95 na primer slike nocu imaju toliko suma meni je bilo smesno...
sum na n95 je zbog led blica,da je xenon bile bi mnogo bolje.... ali ipak 5mpx na fotoaparatu je misaona imenica za 10mpx na mobilnom telefonu...
rad je od coveka napravio majmuna
:: meni je mnogo lepsi SE K810 i bolji nego nokia N73 koja je cigla i ima spori symbian bezvezni, koji ja ne bih koristio nikada... Ja imam jos od 2006. SE W810 (otprilike isti kao K750) samo ima Walkmen software i izgled i ne pada mi na pamet da ga menjam i bacam pare... SE K850 ima bolji ekran i kameru, toliko su za 3 godine napredovali... :: A najsmesnije mi je kad pocne rasprava o kamerama, sve su ocajne realno, ja ne bih ni pijan koristio telefon da slikam pored digitalnih aparata koji prave duplo kvalitetnije slike i video zapis, znaci telefoni su sam oza prvu pomoci, a i N95 na primer slike nocu imaju toliko suma meni je bilo smesno.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.