mozda sony ericsson P900, mada ni sa jednim nisam imao problema Ali koliko vidim moj matori nosi 8800 Black Titanium jedno 6-7 godina tacnije od kad je izasla mozda ima manje! Ali telefon deluje da je star jedno 3meseca, a mislim da mu je onaj call timer okrenuo bar 3 kruga :P
pa to jest da je neunistiva,i da je prodata u nekoliko miliona primeraka,tako da kad bi ih sve prodate poredjali,duzina bi iznosila kao rastojanje izmedju helsinkija i lime u peruu
sto se tice 3310 i koliko je primeraka prodato, evo sitata iz wikipedie This phone sold extremely well, being one of the most successful phones with 126 million pieces sold. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a 3210 160 miliona
Nokia 6210 od 2001 godine ga koristim kao jedan tel koji je nezamjenjiv sa bilo cim.Nikad stao nikad baterija crkla sve orginalno i u kameleon je boji to je bila retka serija jer su svi bili ili plavi ili crveni. I koristicu ga dok ne sagori,sada ima radnih sati tacno 1372 sata. A a kao drugi tel zbog posla moras imat dva istovremeno, druge sam menjao pocevsi od legendarnog i jedinog samsunga u mojoj kolekciji Davne 2002 godine T100,a posle njega nokie nokie i nokie. Sada imam E71 i nebi ga menjao za E75 ni pod razno. Jedina mu mana sto ne mogu da igram Texas Holdem :) Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :(
prvo sam imao ericsson gh 337, odlicno me je sluzio. Posle njega T 29 4 godine, extra telefon, R 310, SE k510i, i na kraju k550i. Sa ovim zadnjim sam bio zadovoljan do danas dok mi ga nisu ukrali iz kombija.
NOKIA definitivno... Jedan 6310 je besprekorno radio jedno 3 godine, nakon toga sam ga prodao prijatelju. Koliko čujem i sada radi s istim uspehom... Sada trenutno N70 radi bez zamerki (malo je spor, ali bateriaj ok, uvek u mreži i slično). Sad nešto merkam neki 6220 ali videćemo...
Siemens S35 definitivno! Prvi je imao JEDINU dodatnu funkciju koja je zaista potrebna - dugme sa strane za snimanje razgovora. Kada su mi ga maznuli, kupio sam SL45 koji je isto imao dugme za snimanje razgovora, ali mnogo manje i trebao si da imas zenske prstice da bi ga potrefio. Nije ni blizu kao s35.
________________________ Ja sam najpametniji... ...kaze moj desetogodisnji sin!
ali nikad nisam bio srecniji i zadovoljniji nego sa prvim, Ericsson GA628. Bio je tezak kao tuc, ogroman ali ekstremno pozudan, pri padovima na beton (a bilo ih je) je ostajao netaknut, imao sam ga 3 god. Zatim je dosao T28, ericsson takodje. Posle sharao po Nokijama (3110, 6280), motorolama (mpx220 - i sad je u nekoj fijoci), HP-jima (514)... sad na E63.
imao k750 2 i po godine, telefon je neunistiv ali ima jednu manu a to je dzojstik i samo zbog njega sam presao na k53o koji mi je za sada odlican i ne bih ga menjao!
Verovali ili ne ali fon imam sace 2 godina i do sad nije ni jednom zabo ili se resetovao itd padao je sam bog zana koliko puta i niša mu se nije slomilo ili naprslo a baterije su posebna priča svaka 1800mAh ko akumulator i dan danas mi traju bar 5-6 dana Sve u svemu kinezi su objasnili Pozdraw
Polako ali sigurno ulazi u 6-tu godinu koriscenja :D Baterija je jedino menjana (nisam je lepo formirao :D) Jos uvek originalna maska, ni jednom nije bio u servisu :)
Ali vec skoro 2 godine imam i 6120c i nisam imao nikakvih problema ni sa njim, pa kontam da ce to mozda bude konkurent hehehhe :D
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.