to se samo cini n85 koristi samsung amoled displey,jaci i kavlitetniji telefon,novi simbian..znaci jedna zaokruzena celina @daniel86 pogledaj mail
``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: Gde nadje N85 kako vidim ovde nista narocito telefon, N95 malo unapredjena, gledaj ti N900 :) :: :: Pozdrav :: :: :: jok smorio me posle par dana,ipak sam prodo e66 i uzeo n95 8gb...zadovoljan bar za sad dok ne nadjem n85 polovan naravno,jer sebi u zivotu nisam kupio nov fon... :: :: :: :: :: :: `U INAT SVIMA,I UPRKOS SVEMU` :: :: :: :: :: Hahhh, nego sta si odlucio na kraju da uzmes 5800 :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: ako dobijes fiskalni uz telefon za 250e ja te poljubim u dupe... :: :: :: :: :: :: :: :: ttp://www.mobilnisvet.com/mobilni/1918/Nokia/5800-XpressMusi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: `U INAT SVIMA,I UPRKOS SVEMU` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: pa to si u pravu ali sta reci coveku kad mu crkne n95 8gb posle nedelju dana a kupio na crno....i debelo platio moze samo glavu da ti otkine,ali u ovom slucaju nije velika razlika u ceni crno-belo pa je bolje neka kupi legala :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Cekaj kako na crno paa u 80% radnji u bg-u taj telefon se prodaje po ceni od 250 eura????????samo shatroo ovlasceni distributerii cepaju sa cenama aaa proverio sam svi su madjarski!!!
uzeo sam htc magic,,telefon jeeee azdaaajaaa,ubicaa,a za 230 euraa kupljen u vip-u 2 godine garancije star mesec dana nekoriscenj znaciiii bingoo!!! gile i skar hvala puno na savetima!!!!
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.