Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Me Again
STRANA 2 OD 2
Ishmerish Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ajd malko meni pomozite 06.12.2009. 18:42 #166997

status: user
broj poruka: 7285
Pa valjda nije toliko losa multimedija?Mislim kamera me ne interesuje posto sam fotograf i nosim Nikon D300 samnom.

Trebalo bi mi muzika(mp3),i mozda koji clip(3gp ili mp4/avi ako podrzava)

Fala zemo na informacijama,a ovi sa mobsveta se nejavljaju na tel(mislim oglasivaci)

http://www.youtube.com/watch?v=c1EbLreYo1M

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: ,pitaj lika da ti posalje slike BB na mail pa prostudira
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pufi re 06.12.2009. 19:39 #167015

broj poruka: 2196
Nokia N80

http://img690.imageshack.us/img690/6158/i741ghz8800gt.png
Intel i7 920 OC 4.0GHz-TITAN FENRIR
GIGABYTE EX58-UD4P
3x1GB DDR3 Patriot 1600MHz
1TB
SLI 2xASUS 8800GT TOP
CHIEFTEC 650W
GIGABYTE Clear Case
226BW

gile23 ... 06.12.2009. 21:40 #167053

broj poruka: 9121
@Ishmerish E51 ima mnogo mali ekran za taj wifi pa ti ga zato ne preporucujem, E65 ima veci ekran i od N80 i od E52 (2.1 i 2.0) Wi fi :), kamera mu je ocaj ali rece da nosis NIkona @Skar znam da ti se smucila E serija ali ako hoces E52, kompletan phone :). A ako imas kesa kupi kod Amera iPhone, ali jbg ne otkljucan :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar Re: ... 06.12.2009. 22:06 #167071

broj poruka: 3992
joj sta naprica e65 ima identican ekran kao i 6220c,znaci 2.2 ` u praksi se ne primeti toliko,koliko ga ti preuvelica
eh da mi se smucila,nije ali i jeste,e71 3kom koje sam jesenas promenio sve 3,sa istim bagom,e66 radio ko doksa,srkao bateriju za jedan dan,dok ga ne fleshnu,onda sve pohvale,e51 bez greske,baterija 3-4dana,uz svakodnevno pricanje.....
opet svaka novija E i N imala je probleme prilikom konekcije na wifi,5800 je to izvukla sa manualnim zoomom,ali kamera mi je ocajna pa je neostavih...8gb radila ko doksa,ali jbg cena je presudila..i tako to kod mene...pozz i javi ISH sta si na kraju uzeo
@gile
e65 koristi istu bat kao i n95 tako da izdrzi i do 5 dana

``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`

:: @Ishmerish E51 ima mnogo mali ekran za taj wifi pa ti ga zato ne preporucujem, E65 ima veci ekran i od N80 i od E52 (2.1 i 2.0) Wi fi :), kamera mu je ocaj ali rece da nosis NIkona @Skar znam da ti se smucila E serija ali ako hoces E52, kompletan phone :). A ako imas kesa kupi kod Amera iPhone, ali jbg ne otkljucan :)
::
:: Pozdrav!
gile23 Re: Re: ... 06.12.2009. 22:28 #167080

broj poruka: 9121
Jel opet nosis onu One majicu ? Ja bih mu preporucio E seriju dugo drzi baterija. Video sam taj N80 mnogo je ruzan telefon, lepsi je E65, jedino ako mu tamo ode flat moze da se slika, mada tesko crkava :). Uploaduj nam neke slicice posebno tih crnkinja :). Ja rekoh E52 ne E71 jbt, E66 mi se nekako ne svidja, E52 je bolji od njega realno gledano, nije sto ga posedujem, baterija drzi po vise dana :).

Pozdrav!

:: joj sta naprica e65 ima identican ekran kao i 6220c,znaci 2.2 ` u praksi se ne primeti toliko,koliko ga ti preuvelic
:: eh da mi se smucila,nije ali i jeste,e71 3kom koje sam jesenas promenio sve 3,sa istim bagom,e66 radio ko doksa,srkao bateriju za jedan dan,dok ga ne fleshnu,onda sve pohvale,e51 bez greske,baterija 3-4dana,uz svakodnevno pricanje....
:: opet svaka novija E i N imala je probleme prilikom konekcije na wifi,5800 je to izvukla sa manualnim zoomom,ali kamera mi je ocajna pa je neostavih...8gb radila ko doksa,ali jbg cena je presudila..i tako to kod mene...pozz i javi ISH sta si na kraju uze
:: @gil
:: e65 koristi istu bat kao i n95 tako da izdrzi i do 5 dan
:: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: :: @Ishmerish E51 ima mnogo mali ekran za taj wifi pa ti ga zato ne preporucujem, E65 ima veci ekran i od N80 i od E52 (2.1 i 2.0) Wi fi :), kamera mu je ocaj ali rece da nosis NIkona @Skar znam da ti se smucila E serija ali ako hoces E52, kompletan phone :). A ako imas kesa kupi kod Amera iPhone, ali jbg ne otkljucan :)
:: ::
:: :: Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar Re: Re: Re: ... 06.12.2009. 23:22 #167093

broj poruka: 3992
eh mislio sam da bacim sliku ali me nesto dodaj.rs zajebava...
nece flat na e65 crci,tako je dobro odradjen i flat,i slajd da je za svaku pohvalu,moja sestra koristi belu limited edition e65,vec dve i po godine...
@gile
ne nosim majicu,dobio sam druge,automehanicarske:))

``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`

:: Jel opet nosis onu One majicu ? Ja bih mu preporucio E seriju dugo drzi baterija. Video sam taj N80 mnogo je ruzan telefon, lepsi je E65, jedino ako mu tamo ode flat moze da se slika, mada tesko crkava :). Uploaduj nam neke slicice posebno tih crnkinja :). Ja rekoh E52 ne E71 jbt, E66 mi se nekako ne svidja, E52 je bolji od njega realno gledano, nije sto ga posedujem, baterija drzi po vise dana :)
:: Pozdrav
:: :: joj sta naprica e65 ima identican ekran kao i 6220c,znaci 2.2 ` u praksi se ne primeti toliko,koliko ga ti preuvelic
:: :: eh da mi se smucila,nije ali i jeste,e71 3kom koje sam jesenas promenio sve 3,sa istim bagom,e66 radio ko doksa,srkao bateriju za jedan dan,dok ga ne fleshnu,onda sve pohvale,e51 bez greske,baterija 3-4dana,uz svakodnevno pricanje....
:: :: opet svaka novija E i N imala je probleme prilikom konekcije na wifi,5800 je to izvukla sa manualnim zoomom,ali kamera mi je ocajna pa je neostavih...8gb radila ko doksa,ali jbg cena je presudila..i tako to kod mene...pozz i javi ISH sta si na kraju uze
:: :: @gil
:: :: e65 koristi istu bat kao i n95 tako da izdrzi i do 5 dan
:: :: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: :: :: @Ishmerish E51 ima mnogo mali ekran za taj wifi pa ti ga zato ne preporucujem, E65 ima veci ekran i od N80 i od E52 (2.1 i 2.0) Wi fi :), kamera mu je ocaj ali rece da nosis NIkona @Skar znam da ti se smucila E serija ali ako hoces E52, kompletan phone :). A ako imas kesa kupi kod Amera iPhone, ali jbg ne otkljucan :)
:: :: ::
:: :: :: Pozdrav!
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647705.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs