jes telefon starije proizvodnje ali n96 ne donosi NISTA novo, sem par nebitnih stinica i malo novijeg simbijana, to je sve, n95 zavrsava posao,iako nevolim slajd telefone, a i zbog xenona sam uzeo n82 ne vidim IKAKVE potrebe da zamenim telefon u narednih 3-4 godine(koliko sam nosio n70:D) jer realno telefon zadovoljava sve moje potrebe. mozda kada telefoni budu leteli ili kuvali rucak onda dobro razmislim dal cu zameniti moju n82ku .) btw quake 3 na telefonu radi nestvarno dobro .)
:: Pa gde ste nasli taj tezak les od N97/N96, pa za te pare moze da se kupi HTC Hero ili iPhone, koji ne da odvali te telefoncice nego ih urnise, prvo bolji software, brzi su, jedino sto imaju losiju kameru, ali sve ostalo je mnogo bolje odradjeno. N97 ovako nije los telefon, ali kada se pogleda da se umesto tog Symbiana moze uzeti Android i Apple OS za iPhone stvari se naglo menjaju i n97 postaje mnogo los telefon, hajde da ima Maemo kao N900 pa da bude nesto, ali ima symbian koji ce za 2-3 godine da izadje iz upotrebe tako je Nokia najavila pa vi vidite :). N95 je bio dobar telefon kada je izasao ali ga je pregazilo vreme :) :: :: Pozdrav!
ha do 220 imas n79 extra foncic za 150-160,da ga nadjes u full i sa garancijom n85 takodje mnogo bolje izdanje n95,telefon je dobar za sve pare oko 180e n95 8gb,standard kvalitet,i dugotrajnost,ali vec polako zastareva 180e 5800, ako hoces nokia touch, mada bi ja pre onda isao na HTC od HTC uzmi HEROJA neces se pokajati ima ih za 200e e71 poslovna varijanta oko 170e a sto se tice n96,otidji do radnje,zamoli prodavca da ti da u ruku tel pa ga samo malo stisni,da osetis kakav je shit plastika,slajd kao da i nema...fujj
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: N96 je po specifikacijama prosecan telefon, a kvalitet izrade je sramota za Nokiu.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Si siguran da ima hero za 200 evra, posto mi je to malo apstraktno :). @markozutic N96 ne donosi novo, naravno, kao ni n97, mozda novo za Nokia ali za HTC i Apple nista novo :). Imao sam i ja N70, pa sam ga profesionalno batalio i niko ne moze da ga popravi :), i sada E52, symbian je mnogo napredovao od N70 pa do sadasnjih telefona. Jedino onaj SE ima tako los software da je to neopisivo, @markozutic daj neke aplikacije koje si instalirao.
Pozdrav!
:: ha do 22 :: imas n79 extra foncic za 150-160,da ga nadjes u full i sa garancijom :: n85 takodje mnogo bolje izdanje n95,telefon je dobar za sve pare oko 180 :: n95 8gb,standard kvalitet,i dugotrajnost,ali vec polako zastareva 180 :: 5800, ako hoces nokia touch, mada bi ja pre onda isao na HT :: od HTC uzmi HEROJA neces se pokajati ima ih za 200 :: e71 poslovna varijanta oko 170 :: a sto se tice n96,otidji do radnje,zamoli prodavca da ti da u ruku tel pa ga samo malo stisni,da osetis kakav je shit plastika,slajd kao da i nema...fuj :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: N96 je po specifikacijama prosecan telefon, a kvalitet izrade je sramota za Nokiu.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
ala si se uvatio apliakcija ko pijan plota:) jesil bio tamo da vidis....ima li sta??? samo ce ti usporiti simbian....
:: Si siguran da ima hero za 200 evra, posto mi je to malo apstraktno :). @markozutic N96 ne donosi novo, naravno, kao ni n97, mozda novo za Nokia ali za HTC i Apple nista novo :). Imao sam i ja N70, pa sam ga profesionalno batalio i niko ne moze da ga popravi :), i sada E52, symbian je mnogo napredovao od N70 pa do sadasnjih telefona. Jedino onaj SE ima tako los software da je to neopisivo, @markozutic daj neke aplikacije koje si instalirao. :: :: Pozdrav :: :: :: :: ha do 22 :: :: imas n79 extra foncic za 150-160,da ga nadjes u full i sa garancijom :: :: n85 takodje mnogo bolje izdanje n95,telefon je dobar za sve pare oko 180 :: :: n95 8gb,standard kvalitet,i dugotrajnost,ali vec polako zastareva 180 :: :: 5800, ako hoces nokia touch, mada bi ja pre onda isao na HT :: :: od HTC uzmi HEROJA neces se pokajati ima ih za 200 :: :: e71 poslovna varijanta oko 170 :: :: a sto se tice n96,otidji do radnje,zamoli prodavca da ti da u ruku tel pa ga samo malo stisni,da osetis kakav je shit plastika,slajd kao da i nema...fuj :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: N96 je po specifikacijama prosecan telefon, a kvalitet izrade je sramota za Nokiu.. :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
Ne brini se 600 mhz proc :). Symbian se samo baca kako radi, ne brini se za to, trazio sam tamo neke aplikacije i postavio temu za Garmin, ali sam pomenuo da su mape mnogo legalne :), pa mi je verovatno otisla tema. Nasao sam jedan music player sad se cimam da ga nadjem sa key-om :), ali ovako od aplikacija nista korisno :).
Pozdrav!
:: ala si se uvatio apliakcija ko pijan plota:) :: jesil bio tamo da vidis....ima li sta?? :: samo ce ti usporiti simbian... :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: Si siguran da ima hero za 200 evra, posto mi je to malo apstraktno :). @markozutic N96 ne donosi novo, naravno, kao ni n97, mozda novo za Nokia ali za HTC i Apple nista novo :). Imao sam i ja N70, pa sam ga profesionalno batalio i niko ne moze da ga popravi :), i sada E52, symbian je mnogo napredovao od N70 pa do sadasnjih telefona. Jedino onaj SE ima tako los software da je to neopisivo, @markozutic daj neke aplikacije koje si instalirao. :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: ha do 22 :: :: :: imas n79 extra foncic za 150-160,da ga nadjes u full i sa garancijom :: :: :: n85 takodje mnogo bolje izdanje n95,telefon je dobar za sve pare oko 180 :: :: :: n95 8gb,standard kvalitet,i dugotrajnost,ali vec polako zastareva 180 :: :: :: 5800, ako hoces nokia touch, mada bi ja pre onda isao na HT :: :: :: od HTC uzmi HEROJA neces se pokajati ima ih za 200 :: :: :: e71 poslovna varijanta oko 170 :: :: :: a sto se tice n96,otidji do radnje,zamoli prodavca da ti da u ruku tel pa ga samo malo stisni,da osetis kakav je shit plastika,slajd kao da i nema...fuj :: :: :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: :: :: N96 je po specifikacijama prosecan telefon, a kvalitet izrade je sramota za Nokiu.. :: :: :: :: __________________ :: :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: ::
imas na mobsvet.com kako napraviti sertifikat....probaj
:: Ne brini se 600 mhz proc :). Symbian se samo baca kako radi, ne brini se za to, trazio sam tamo neke aplikacije i postavio temu za Garmin, ali sam pomenuo da su mape mnogo legalne :), pa mi je verovatno otisla tema. Nasao sam jedan music player sad se cimam da ga nadjem sa key-om :), ali ovako od aplikacija nista korisno :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: ala si se uvatio apliakcija ko pijan plota:) :: :: jesil bio tamo da vidis....ima li sta?? :: :: samo ce ti usporiti simbian... :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: Si siguran da ima hero za 200 evra, posto mi je to malo apstraktno :). @markozutic N96 ne donosi novo, naravno, kao ni n97, mozda novo za Nokia ali za HTC i Apple nista novo :). Imao sam i ja N70, pa sam ga profesionalno batalio i niko ne moze da ga popravi :), i sada E52, symbian je mnogo napredovao od N70 pa do sadasnjih telefona. Jedino onaj SE ima tako los software da je to neopisivo, @markozutic daj neke aplikacije koje si instalirao. :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ha do 22 :: :: :: :: imas n79 extra foncic za 150-160,da ga nadjes u full i sa garancijom :: :: :: :: n85 takodje mnogo bolje izdanje n95,telefon je dobar za sve pare oko 180 :: :: :: :: n95 8gb,standard kvalitet,i dugotrajnost,ali vec polako zastareva 180 :: :: :: :: 5800, ako hoces nokia touch, mada bi ja pre onda isao na HT :: :: :: :: od HTC uzmi HEROJA neces se pokajati ima ih za 200 :: :: :: :: e71 poslovna varijanta oko 170 :: :: :: :: a sto se tice n96,otidji do radnje,zamoli prodavca da ti da u ruku tel pa ga samo malo stisni,da osetis kakav je shit plastika,slajd kao da i nema...fuj :: :: :: :: :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: :: :: :: :: N96 je po specifikacijama prosecan telefon, a kvalitet izrade je sramota za Nokiu.. :: :: :: :: :: __________________ :: :: :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
od aplikacija imam sports tracker, garmina, PES2009 i 10 :D, rotate me, Marble Maze (akceleromater igra), Nimbuzzjos par igrica nebitnih, naravno Python i par aplikacija za njega, onda sam isntalirao full ofice imas na https://WWW.DOTSIS.COM ZNACI SVEE applikacije .)
jedino me nervira sto nemozete da stampate dokumente sa N serije na blutut stampac:(:(:( Mogu samo slike
:: Si siguran da ima hero za 200 evra, posto mi je to malo apstraktno :). @markozutic N96 ne donosi novo, naravno, kao ni n97, mozda novo za Nokia ali za HTC i Apple nista novo :). Imao sam i ja N70, pa sam ga profesionalno batalio i niko ne moze da ga popravi :), i sada E52, symbian je mnogo napredovao od N70 pa do sadasnjih telefona. Jedino onaj SE ima tako los software da je to neopisivo, @markozutic daj neke aplikacije koje si instalirao. :: :: Pozdrav :: :: :: :: ha do 22 :: :: imas n79 extra foncic za 150-160,da ga nadjes u full i sa garancijom :: :: n85 takodje mnogo bolje izdanje n95,telefon je dobar za sve pare oko 180 :: :: n95 8gb,standard kvalitet,i dugotrajnost,ali vec polako zastareva 180 :: :: 5800, ako hoces nokia touch, mada bi ja pre onda isao na HT :: :: od HTC uzmi HEROJA neces se pokajati ima ih za 200 :: :: e71 poslovna varijanta oko 170 :: :: a sto se tice n96,otidji do radnje,zamoli prodavca da ti da u ruku tel pa ga samo malo stisni,da osetis kakav je shit plastika,slajd kao da i nema...fuj :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: N96 je po specifikacijama prosecan telefon, a kvalitet izrade je sramota za Nokiu.. :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
Po meni u tom cenovnom rangu polovnih telefona najbolji izbor je htc magic ili mozda g1.Htc hero bi mozda bio i idealan, ali nazalost prelazi taj novcani limit Nije losa ni nokia e71, ali je ipak malo zastarela u odnosu na ove android modele.
Necu da zalazim u polemiku ali do pre mesec dana sam posedovao K800 koji me je Bogu fala sluzio vise nego vrhunski prosle 3 godine. Trenutno posedujem N82, vrhunski telefon u svakom pogledu, xenonski blic, kamera izuva, simbijan se ponekad zaglupi i mora da se vadi baterija( 2-3 puta se desilo prilikom gledanja dugometraznih filmova), jedinu zamerku imam na bateriju koja mi u proseku traje 2-3 dana al o5 telefon je star god dana i buraz ga je forsirao samo tako :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Zavisi sta trazis od telefona. Mozda ne moras ni da das tolike pare ako nisi napredan korisnik. Sta hocu da kazem: zoves saljes poruke das za telefon max 100e bilo koje marko, tj koji ti se svidi (ako ti je bitan izgled), ako posaljes jos koji mail, malo kliknes kameru i slusas muziku onda kupis nokiu ili blackbarry (e71, e52, storm, bold), ako ti je sve to malo i hoces malo i da tabujes i svasta nesto da radis onda kupis ozbiljan telefon sa androidom ili windows mobile (htc tatoo, hero, tytn 2). Sve od ovoga ti se uklapa u cenu mozda nesto zakacis i novo...
@pufi. Ama koliko ces covece vise da lupetas gluposti?! Koliko si razlicitih telefona koristio i koliko dugo i koje sve operativne sisteme? N96? Ne mogu da se nacudim tvojim postovima, mame mi! Eto recimo na primer i taj 5800 sto si preporucio, uzas! Pa za te iste pare ima da kupi tatoo koji je HAL 9000 za njega.. pssst
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.