Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
HTC se brise patos sa ostatkom mobilne ekipe :)
STRANA 2 OD 2
cele1988 pazi.... 06.07.2010. 10:22 #228334

status: user
broj poruka: 1424
i HERO i MAGIC imaju isti cpu kao i tattoo(rade oba na 528mhz ali u tattoo noviji cpu da kazem revizija :D a Hero koristi identican kao i HTC HD), i na njima android radi fenomenalno, bar na HERO. Stim sto Hero ima vecu rezoluciju ekrana od tattoo kome je to jedina velika mana, mada ovde ima ljudi koji se kunu u nokije n95, n96 koje imaju isti ekran kao tattoo ali boze na nokiji je bolji :D. Tako da ce verovatno tacnije 100% tattoo bez stucanja grati novi Android.

inace miki ovo sto si sve navio, moze da se namesti... ali iskreno koliko ljudi koristite bluetooth file transfer?! evo ja ga nisam koristio od nezam pa ima skoro 2 godine, jer cemu da mi neko preko moba prebaci nesto sto ne mogu sam da skinem sa neta... ili zajednicku sliku koju je slikao (nek je posalje e-mail-om) telefono.....
Ja mislim da je tattoo najbolji telefon za pare koji moze da se kupim to je nekih 110-130e koliko se krece nov po oglasima mada ima ga i za manje.
Da se razumemo nemam Tattoo al ga hvalim ko da je moj :D
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647737.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs