Ehehehe koliko sam se puta naslusao toga drpaju me,ono jes ima i toga ali mene od 1997 godine su drpali samo kada sam ja drpao po telefonu. Sto nisam pazi koliko i gde sam pricao,ili nisam citao obavestenja koja su slali o promenama u tarifi hehehe ....drpaju... E da a zena mi je u VIO-u sad 2 godine i ma do jaja je 320 min i samo cepa ne moze da potrosi,kao ona biznismen pa joj trena 1092184e92317 minuta...ma vazi....i kao mreza losa ide na Kilimandzaro pa nije pokriveno heheh zlo...mobilna zavisnost. Imam druga kaze VIP nema 3G , a covek i nema 3G telefon ...ali....VIP nema 3G....ja imam 3G telefon ali ne koristim 3G
Ja imam VIP Postpaid 150 i sasvim je ok, samo sto poruke lete ko 1 2, a minuti bas sporo xd :). Inace na valjda vip 325 imate 325 mb besplatnih, sto je bas super :).
Ono sto treba da znas je da kad jednom prebacis broj s prepaid-a na postpaid, vise nikada ne mozes da ga vratis na prepaid... Oko 2 godine sam na postpaidu MTS-a (mix 500. 150 minuta, 150 poruka bilo u kojoj mrezi). Meni telefon treba za razgovor, manje za poruke. Nikada do sada nisam primetio da je bilo problema i da mi se minutaza nije slagala s inernim counterom. Za poruke ne mogu da te predju, zato sto mozes da vidis koliko si ih poslao u kom mesecu... GPRS je dosta skup, ali ako ga ne koristis u vecoj meri, nije strasno...
Zato i hocu da uzmem mybel ima 300mb ukljuceno u mesecnu pretplatu. A to mi je dovoljno.Mesecno trosim oko 1200din kredita na 30min i 300 poruka i nesto gprs(ovo je otprilike).
Već 5god sam na mts postpaid-u. bel 100 pa 200 i na kraju na mix1000. Mnogo sam mirniji i zadovoljniji nego sa prepaid-om i u životu više ne bih razmišljao o vraćanju na prepaid. Dve zamerke su provera stanja koje jeste očajno i dobiti operatera je ravno prestanku prepucavanja između pristalica ATI i NVIDIA fanova na ovom forumu. Ali pritužbe `natovarili` su po meni sulude. Jedino što ti nkako ne bih preporučio je da ne prekoračiš tih 300mb jer će da te oderu kao kozu. 1mb = 40.96 din čini mi se bez PDV tako da češ za dodatnih 10mb platiti još 500din. Postpaid ima svaku moju preporuku.
Sledi link i shvatices o cemu se ovde prica ovo je ono sto dobijes za ono koliko od prilike trosis mesecno...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Zato i hocu da uzmem mybel ima 300mb ukljuceno u mesecnu pretplatu. A to mi je dovoljno.Mesecno trosim oko 1200din kredita na 30min i 300 poruka i nesto gprs(ovo je otprilike) :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185 :: ::
Pa ja sam tek sada provalio da je 300 minuta u mrezi, 300 poruka i 300 mb za 500din + PDV! To mi je extra! Mozda se prebacim sa mixa... Ali veliki problem je tu sto van mreze nema ni minut, jes da nemam mnogo brojeva 63, ali su mi sestra i majka trojke... sad sam u dilemi...Mada, imam onaj miligram sa 2000 poruka mesecno, njega cu za sms i 200 kinti za pozive, a smanjicu se na mix 250 i tih 200 mesecno za prepaid i to mi je to. Mora se kombinuje, odrase nam kozu. Ako uvedu da se i u okviru besplatnih minuta naplacuje uspostava veze, istog trenutka gasim postpaid, odmah, je^e mi se za broj. Bolje bi im bilo da nas ne diraju, dosta im sto nam uzimaju odmah minut.
Video sam i Vip-ov paket 325 dobar je ali meseno je pretplata 990 +pdv,sto izadje nekih 1150 din. Nekakko mi je bolji ovaj iz mts mybel jer za 590din imam 300 u mrezi i 300 poruka i jos 300mb,a svi meni bitni ljudi su na 064 mrezi tako da verovatno uzimam mybel od 1 marta.
vec idi u subotu, treba da prodje ja mislim jedan dan dok ti ukljuce, a posto vikendom ne rade, taman ti prvog stupa na snagu. Mislim da bi ti to bilo najbolje, jer ti najlakse da vodis racuna o pretplati da ti ne krate za tih par dana, nego ovako imas uvid u celu. Neces da se prevaris ako me poslusas. Aj pa javi kad ti stigne prvi racun da vidimo da li znas da se kontrolises :D
Konkretno moj prethodni post se odnosio na one gore navedene tvrdnje da mozes raskinuti ugovor kad god hoces, i tu su u pravu ali tek nakon sto iskesiras sve preostale rate do isteka ugovora.
:: Video sam i Vip-ov paket 325 dobar je ali meseno je pretplata 990 +pdv,sto izadje nekih 1150 din. Nekakko mi je bolji ovaj iz mts mybel jer za 590din imam 300 u mrezi i 300 poruka i jos 300mb,a svi meni bitni ljudi su na 064 mrezi tako da verovatno uzimam mybel od 1 marta :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185 :: ::
Koliko sam shvatio odgovore nekih ljudi,ugovor se sklapa na neodredjeno(ne uzimam telefon) i mogu da ga raskinem kad ja hocu. Ali oticu do njihove poslovnice pa cu i to da razjasnim.
:: E jebem ti ovaj forum kad mi pojede 98% poruke :: :: Konkretno moj prethodni post se odnosio na one gore navedene tvrdnje da mozes raskinuti ugovor kad god hoces, i tu su u pravu ali tek nakon sto iskesiras sve preostale rate do isteka ugovora :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Video sam i Vip-ov paket 325 dobar je ali meseno je pretplata 990 +pdv,sto izadje nekih 1150 din. Nekakko mi je bolji ovaj iz mts mybel jer za 590din imam 300 u mrezi i 300 poruka i jos 300mb,a svi meni bitni ljudi su na 064 mrezi tako da verovatno uzimam mybel od 1 marta :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185 :: :: :: ::
Koliko sam ja shvatio ti si shvatio iz odgovora nekih ljudi kojj jedva cekaju da raskinu ugovor zato sto im se ne dopada kolicina novca koju moraju da izdvoje da bi platili racun posto su pogresno tumacili ugovor.
Takve odgovore ja ne bih ni gledao zato sto su suvise optimisitcki, tj. gledaj uvek koja je najgora moguca varijanta pa tek onda vidi sta ti je ciniti.
Isto tako ona tarifa koju si naveo moze da bude dobra pod uslovom da svi ortaci imaju istu tarifu posto ti je onda 1min 0.9 dinara +pdv, ali cim budes napravio samo 30 minuta pardon POZIVA van mreze MTS-a ima da shvatis u koje vrzino kolo si upao.
Iskreno se nadam da razumes sta pokusavam da ti objasnim, buduci da u svim tarifama provajderi usluga bombasticno navode povoljnosti kako bi skrenuli paznju sa ostalih pa recimo manje povoljnih stvari u paketu...
:: Koliko sam shvatio odgovore nekih ljudi,ugovor se sklapa na neodredjeno(ne uzimam telefon) i mogu da ga raskinem kad ja hocu. Ali oticu do njihove poslovnice pa cu i to da razjasnim :: :: :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185 :: :: :: E jebem ti ovaj forum kad mi pojede 98% poruke :: :: :: :: Konkretno moj prethodni post se odnosio na one gore navedene tvrdnje da mozes raskinuti ugovor kad god hoces, i tu su u pravu ali tek nakon sto iskesiras sve preostale rate do isteka ugovora :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Video sam i Vip-ov paket 325 dobar je ali meseno je pretplata 990 +pdv,sto izadje nekih 1150 din. Nekakko mi je bolji ovaj iz mts mybel jer za 590din imam 300 u mrezi i 300 poruka i jos 300mb,a svi meni bitni ljudi su na 064 mrezi tako da verovatno uzimam mybel od 1 marta :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185 :: :: :: :: :: ::
Razumem sta hoces da kazes. Oticicu do mts poslovnice pa cu tamo da se raspitam za detalje,i za ugovor(da li je na neodredjeno ili se sklapa na neko vreme) i da vidim sta se podrazumeva u tih 300 minuta. A temu sam postavio da vidim iskustvo drugih ljudi,a za detalje je najbolje otici u mts.
Moj najtopliji savet je da se ne igrate sa Mts-om i postpaidom
13.10.2010. 17:23
status: user broj poruka: 11
Ja sam se najeo njihovih lopovluka i NIKAD više neću uzeti postpaid. Imam jednu 062 karticu i koristim telefon samo za poruke. Imate skype,imate fixni-koji će vam mobilni od lopovskih kompanija? Osim toga mobilni telefoni su EXTREMNE ubice mozga i inteligencije. Zar ne primećujete da ste nervozni?Razdražljivi? Mobilni je krivac za većinu toga a videćete epidemiju tumora na mozgu dece koja sada rastu uz mobilni. 10 godina. Živi bili pa videli.
Još samo da napomenem da kompanije poput Mts-a imaju taktiku da budu izuzetno pošteni prema jednom broju ljudi i da prevare drugu grupu ljudi kako bi stvorili atmosferu gde je sve možda slučajnost i sl. Mnoge kompanije izučavaju profile korisnika i na taj način odredjuju stepen prevare-na osnovu: Inteligencije Stepena obrazovanja/neobrazovanosti Stanja svesti/nesvesnosti IQ-a itd.itd.
imam stari paket telenora postpejd i cena je na 1 sec. Ukoliko te privole na telefon ili drugu tarifu menja se cena i zaokruzuju na minut. Vide i oni da drugi ``kraduckaju`` pa sto ne bi i mi. Savet: ukoliko imate stari postpejd, ne menjajte tarifu!!!
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.