Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Nokia 5800 XpressMusic - problem sa u-p-d-a-t-e - om softwarea
STRANA 2 OD 2
Snoopy- - - 20.03.2010. 23:17 #198287

status: user
broj poruka: 6083
Trebalo bi da je stiglo. Javi kad isprobas
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 20.03.2010. 23:19 #198288

broj poruka: 8138
Stiglo je. Javljam sutra šta sam uradio.

The Way It`s Meant To Be Played

skar @sky 21.03.2010. 00:03 #198308

broj poruka: 3992
ma jes i to sto kazes....da znam nesto sigurno ne bi radio sa mob..
a i za biose ako nadjes,nadjes kontao sam da su podignuti klokovi karte sa novim biosom:D
pozz

raic Re: Re: Re 21.03.2010. 00:22 #198312

broj poruka: 9006
Opušteno, dobro radi i ovako, nemam nikakvih problema a ovaj moj fon ionako nije previše popularan pa su mu opušteno zasrali firmware, kukaju ljudi da im se baterija isprazni duplo brže s novim firmwareom a i nisam baš lud da se cimam i proveravam lažu li jer ionako nisu ispravili ništa bitno. Dodali i neko sranje od servisa da ti ostanu podešavanja kad formatiraš fon, valjda tome služi, paz da mi i ne treba - ko piletu brushalter.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: Raicu, uradis Cert i Key na ovom sajtu
::
:: http://www.s60certkey.co
:: Skines progam SignSIS , i nemoras da `krekujes` fon jer se to u vecini slucajeva manifestuje tako sto ti se fon uspori ili ponekad baguje,
:: Signujes aplikacije koje zelis da instaliras na komp, prebacis na fon i rokas, nece izbaciti
:: Certificate ERROR , bar kod mene na N82 tako radi sve :
:: stoga slobodno cepajte najnovije Firmwere
:: takodje ima i fora da se vrati na stari FW, ali o tome ako bas nekog zanima, kasnije ?
:: :)
:: Intel E7500 2.93GH
:: Gigabyte GA-EP43-DS
:: 1x2GB Apacer 800MH
:: 250GB W
:: Zotac 7900GS 256mb 450/132
:: Chieftec 350
:: Samsung 710n 17` TFT
:: :: Budi jako oprezan s updejtovima, posle nema vraćanja na prethodni firmware a često znaju da sjebu pa se ti češi dok ne izađe sledeći. vidi prvo po netu šta kažu oni koji su stavili tu verziju
:: ::
:: :: edit: zato i držim svoj fon na starom firmweru, sledeća verzija sjebe trajanje baterije a ako staviš onu posle toga više ne možeš da mu otključaš stavljanje krekovaniog softver
:: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

2m4Y re: 21.03.2010. 02:43 #198321

broj poruka: 2355
Ako ti vec neko nije odgovorio pogledaj ovu temu
http://www.zurkaforum.com/mobile-download/update-i-menjanje-jezika-nokia/?action=printpage

A ovde su ti Product Key za telefon
http://www.nokiausers.net/forum/nokia-5800/23038-nokia-5800-product-codes.html

Ja sam jednostavno odradio sledece, skinuo ona dva programceta, prebacio tel na srpski, tj Produc Key... i posle lepo updatovao sa Nokia updaterom...

Radio i na 5800 i na 5530

Pozz...

...I sense you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 4870 512MB ToP
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX

Scyter Re: 21.03.2010. 10:10 #198348

Promenio sam Product Code i updateovao sam telefon na najjnoviju 40. 0. 005 verziju.

Hvala svima na pomoci!

Snoopy- - 21.03.2010. 12:54 #198366

broj poruka: 6083
Nema frke :)
Milan24 dok je sveze da pitam .. 21.03.2010. 14:19 #198374

broj poruka: 95

ja imam nokiu 5130 xpress music,i hteo sam da pitam u vezi update softwarea,dok sam imao SE skucao mi je update i nisam uspeo da ga ukljucim ponovo tel je popravljen u servisu,zanima me posto sad imam brz net i sve sto treba od programa nokia pc suite i nokia software update da li update ide glatko i sve to?da li postoji rizik od bilo kakvog kvara?update za moj tel postoji ja imam prvu verziju sofvera, ne znam tacno oznake.
e da i da ne zaboravim tel radi samo na telenor mrezi.
2m4Y re: 21.03.2010. 14:29 #198377

...jedina stvar koja sad moze da ti sjebe tel je nestanak struje, ...bilo bi dobro da tel prvo lepo napunis, i ako imas laptop... tako si najsigurniji... jer baterija tel u stand by-u drzi dugo, a i svaki prosecni laptop moze da radi na baterije po 2h tako da je to dovoljno za update...

...malo cu da ocrnim sad nase prodavce telefona, dva moja druga imaju 5800, jedan je kupljen u MTS-u drugi u Telenoru, ona MTS verzija se updatovala bez problema, dok je Telenor pravio probleme... zbog cega ako mene pitate, nemam pojma, ali je product key zavrsio problem... Drugo, vecina nasih poznatih mobil shopova, nabavljaju telefone za Madjarsko, Bugarsko ili Rumunsko pordrucje, ne znam sta im je problem, ali 2min posla po telefonu da dobije najnoviji software i srpski meni stvarno ne vidim kao porblem... a naplacuju ih u vecini slucajeva kao da su ih nabavljali iz US...
Mislim stvarno...

Pozz...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 4870 512MB ToP
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX

Milan24 re 21.03.2010. 14:38 #198378

broj poruka: 95

nisam ga kupio u prodavnici vec od drugara koji je dosao iz norveske,bio je u full pakovanju,tel je made in romania bez obzira dobio sam usb kabl i skuske u original kutiji.
imam ja ups tako da ako nestane struje imacu fore 10 minuta haha :)))
za otkljucavanje fona mi traze 40 jevreja.mada nema veze i onako sam bio vec telenorov korisnik tako da...
rado bi ga otkljucao,kliknuo sam na onaj link zurkaphone ili kako vec ali moram da se registrujem i da imam 10 postova a to malo mnogo smara...hvala u svakom slucaju.
steta sto nokija nije osmislila punjenje preko usba kao sto SE ima.
blackwolf Re: re 21.03.2010. 18:34 #198412

broj poruka: 1512
Pa stariji modeli i mogu da se pune preko USB-a samo su to izbacili sad u ovim novijim neznam zašto
Black Wolf

:: nisam ga kupio u prodavnici vec od drugara koji je dosao iz norveske,bio je u full pakovanju,tel je made in romania bez obzira dobio sam usb kabl i skuske u original kutiji
:: imam ja ups tako da ako nestane struje imacu fore 10 minuta haha :))
:: za otkljucavanje fona mi traze 40 jevreja.mada nema veze i onako sam bio vec telenorov korisnik tako da..
:: rado bi ga otkljucao,kliknuo sam na onaj link zurkaphone ili kako vec ali moram da se registrujem i da imam 10 postova a to malo mnogo smara...hvala u svakom slucaju
:: steta sto nokija nije osmislila punjenje preko usba kao sto SE ima.
blackwolf - - - - - - 21.03.2010. 18:57 #198416

Sad hoću i ja da promenim product code nego samo me jedno zbunjuje kako ja da znam koji od onih silnih kodova za nokia 5800 odgovara mom telefonu, eseses koji si ti upotrebio?
Black Wolf

2m4Y re: 21.03.2010. 19:56 #198423

...pa brate mi smo balkanci

Znaci juris one kodove sto su dodeljeni za Balcans, e sad mozes da ispostujes i boju telefona, imaju tri Crna, Crvena i Plava, ili da stavis onaj prvi kod koji je neutralan tj pise samo Balcans...

Pozz...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 4870 512MB ToP
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX

Scyter Re: - - - - - - 21.03.2010. 21:01 #198443

Ja sam skinuo Balkans Blue...

:: Sad hoću i ja da promenim product code nego samo me jedno zbunjuje kako ja da znam koji od onih silnih kodova za nokia 5800 odgovara mom telefonu, eseses koji si ti upotrebio
:: Black Wolf
blackwolf - - - - 22.03.2010. 15:23 #198556

Ok hvala na pomoći probaću sa Balkans RED pa šta bude
Black Wolf

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs