Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Jel ima neko
STRANA 2 OD 2
Daum ... 20.06.2010. 12:59 #224070

status: user
broj poruka: 12810
Da si jednu knjigu pročitao, a kamoli iz oblasti psihologije, ne bi se spuštao toliko nisko da daješ sebi za pravo da komentarišeš nekome kakav mu je život...

Prvo maštaš da sam gej, sad maštaš da sam tužan... hahahhaha... ne bi mogao dalje od istine da budeš...

Smešan si jbt do suza, žao mi te je... nastavi slobodno sa pljuckanjem i nagadjanjima...

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
CyberConn Re: ... 20.06.2010. 13:07 #224073

broj poruka: 220
hahaha a ja zaradjujem platu kao psihoanaliticar za odredjene kompanije,ljude...na osnovu mojih analiza se sklapaju poslovi vredni desetine nekad i stotine HILJADA evra!!!a ti kazes da nisam video knjigu psihologije...ko je sada ispao glup,a,daume......ahahaha sam si sebi skocio u stomak...ahahahaha

MIND CONTROL

:: Da si jednu knjigu pročitao, a kamoli iz oblasti psihologije, ne bi se spuštao toliko nisko da daješ sebi za pravo da govoriš nekome kakav mu je život..
::
:: Prvo maštaš da sam gej, sad maštaš da sam tužan... hahahhaha... ne bi mogao dalje od istine da budeš..
:: Smešan si jbt do suza, žao mi te je... nastavi slobodno sa pljuckanjem i nagadjanjima..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py
Daum Re: Re: ... 20.06.2010. 13:14 #224080

Jao bože, zar stvarno misliš da će takvo proseravanje da prolazi ovde na forumu?

Očekuješ da ti neko poveruje u to sranje koje izlazi iz tvojih usta samo zato što si ti tako rekao????

Povrh toga se postavljaš da sam glup jer si misliš da si me zaslepio neosporivim informacijama samo zato što si ti tako rekao??? Au jbt... izgleda da si gluplji nego što sam mislio...

Dečko, da si ti psihoanalitičar, ne bi se napričao ovakvih baljezgarija, ne bi provodio vreme na IT forumu, niti bi pilićario za jedan mobilni da bi mogao da kradeš informacije... stvarno, nemam reči...

:: hahaha a ja zaradjujem platu kao psihoanaliticar za odredjene kompanije,ljude...na osnovu mojih analiza se sklapaju poslovi vredni desetine nekad i stotine HILJADA evra!!!a ti kazes da nisam video knjigu psihologije...ko je sada ispao glup,a,daume......ahahaha sam si sebi skocio u stomak...ahahahah
:: MIND CONTROL
:: :: Da si jednu knjigu pročitao, a kamoli iz oblasti psihologije, ne bi se spuštao toliko nisko da daješ sebi za pravo da govoriš nekome kakav mu je život..
:: ::
:: :: Prvo maštaš da sam gej, sad maštaš da sam tužan... hahahhaha... ne bi mogao dalje od istine da budeš..
:: :: Smešan si jbt do suza, žao mi te je... nastavi slobodno sa pljuckanjem i nagadjanjima..
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py
CyberConn Re: Re: Re: ... 20.06.2010. 13:21 #224086

broj poruka: 220
daume,znanje i obuka koje ja imam ima samo 7 ljudi u ovoj zemlji. u mene je ulozeno MNOGO para da bi bio ovo sto jesam,zato je moja analiza neprocenjiva odredjenim ljudima, a ti si LAK i TIPICAN primer za analizu zato tvrdim da je sve sto sam napisao TACNO ...ne zaboravi to..

MIND CONTROL

:: Jao bože, zar stvarno misliš da će takvo proseravanje da prolazi ovde na forumu?
:: Očekuješ da ti neko poveruje u to sranje koje izlazi iz tvojih usta samo zato što si ti tako rekao????
:: Povrh toga se postavljaš da sam glup jer si misliš da si me zaslepio neosporivim informacijama samo zato što si ti tako rekao??? Au jbt... izgleda da si gluplji nego što sam mislio..
:: Dečko, da si ti psihoanalitičar, ne bi se napričao ovakvih baljezgarija, ne bi provodio vreme na IT forumu, niti bi pilićario za jedan mobilni da bi mogao da kradeš informacije... stvarno, nemam reči..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py
:: :: hahaha a ja zaradjujem platu kao psihoanaliticar za odredjene kompanije,ljude...na osnovu mojih analiza se sklapaju poslovi vredni desetine nekad i stotine HILJADA evra!!!a ti kazes da nisam video knjigu psihologije...ko je sada ispao glup,a,daume......ahahaha sam si sebi skocio u stomak...ahahahah
:: :: MIND CONTROL
:: :: :: Da si jednu knjigu pročitao, a kamoli iz oblasti psihologije, ne bi se spuštao toliko nisko da daješ sebi za pravo da govoriš nekome kakav mu je život..
:: :: ::
:: :: :: Prvo maštaš da sam gej, sad maštaš da sam tužan... hahahhaha... ne bi mogao dalje od istine da budeš..
:: :: :: Smešan si jbt do suza, žao mi te je... nastavi slobodno sa pljuckanjem i nagadjanjima..
:: :: :: __________________
:: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py
Daum Re: Re: Re: Re: ... 20.06.2010. 13:25 #224089

Samo prazne priče, ništa drugo, ili prazne aspiracije ka nečemu većem od tebe... i ponovo si u aluziji, ili ličnom paradoksu da sve što ti kažeš se uzima zdravo za gotovo...

Možda ti neko dete poveruje, srećno... Mind Control? Sve si samom sebi rekao...

:: daume,znanje i obuka koje ja imam ima samo 7 ljudi u ovoj zemlji. u mene je ulozeno MNOGO para da bi bio ovo sto jesam,zato je moja analiza neprocenjiva odredjenim ljudima, a ti si LAK i TIPICAN primer za analizu zato tvrdim da je sve sto sam napisao TACNO ...ne zaboravi to.
skar mos da zaradis a i da najebes 20.06.2010. 20:05 #224186

broj poruka: 3992
da,trazi se konkretno ta nokia iz fabrike,jer ima posebne cipove koji se mogu upotrebiti za skidanje racuna!!!!
al nemaa,ta prica se vrti po Srbiji vec par meseci,a donesena je iz Bec iz njemacku,bas od cigosa!!!

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

gile23 ... 20.06.2010. 20:48 #224202

broj poruka: 9121
Kako rece Nokia 1100, kako se gleda koja je verzija :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar Re: ... 22.06.2010. 08:40 #224539

broj poruka: 3992
mani se toga Gile!!!

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

:: Kako rece Nokia 1100, kako se gleda koja je verzija :)
:: Pozdrav!
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs