Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Koji mobilni paket izabrati?
STRANA 2 OD 2
Kovle ... 07.07.2010. 11:48 #228586

status: user
broj poruka: 976
Pronasao sam ponudu u kojoj se nudi nov x10 koji je sa telekomovom garancijom od 24 meseca.Na garanciji pise ime coveka od koga bih kupio fon.Moje pitanje da li cu moci da ostvarim garanciju licno ja ako odnesem fon u servis u slucaju kvara ili bez tog coveka cije je ime na garanciji necu moci nista da odradim? Da li ce mi traziti neku garanciju ili slicni dokument kada ga odnesem tamo na servis ? Ili ja licno mogu da idem u comtrade ? Ne daju mi se pare ako i pored garancije necu moci da je iskoristim. Izvinjavam se sto nema previse veze sa temom

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
sSHarK Re: Re: СРБИЈА!!! 07.07.2010. 18:39 #228667

broj poruka: 990

Prvo jedno izvinjenje svima što sam priču krenuo od kraja, jbg tako je moralo!

Ovako, za ne punih god. dana skuplo se nas 30.000 kupaca/potrošača i krenuli smo da pregovaramo od glave, tj. mob. operatera. Svima smo postavili isto pitanje:

- Koliki nam dajete popust da predjemo u vaš tabor?!

Od Lelekoma smo dobili najbolju ponudu i to:

1. Prepaid - 5% popusta
2. Postpaid - 10% popusta
3. ADSL - 20% popusta

+ na sve to za 30din/mes. lični Biznet - neograničen medjusobni razgovor!

Nismo hteli da pitamo za fixnu `foniju jer još uvek drže monopol ALI čim se pojavi drugi operater `oćemo!

- preko udruženja ćeš umrežiti svoj 064/065/066 br., ako ga nemaš kupi ga za 1 din. , k`o ja (u fijoKi mi čami stari 060, jedva čekam da istekne ugovor!), umrežićeš se svima nama koji već jesmo i sa kime kog poželiš, registracijom stičeš to pravo - dva klicka mišem i gotova stvar!

- umrežavanjem postaješ postpaid sa pretplatom od ogromnih 30din./mes., na koju imaš 10% popust jer si postao postpaid a možeš ostati prepaid i ostvariti sovjih 5% popusta što i nije baš inteligentno jer ondaK se ne možeš umrežiti sa nama.

- kada se reg. račune ne primaš od Lelekoma već udruženja, isto važi i za ADSL, svi smo vratili SBB modeme i sad uživamo u -20%/mes.

pOzz 2u2, za sve (vas) info

- mob: 066/BAD-BOY
- mail: sshark69@gmail.com

Not 4 Every1

:: Nije mi jasno kako da kupim broj preko udruženja potrošača i sa kim to treba da se umrežim, koliko treba da nas bude. Jel` to važi samo u mreži ili i prema drugim operaterima i fiksnoj mreži. Eh da, da li je to onda postpejd broj
::
:: pozz
:: one way or another
:: ::
:: :: Л&М, купите за 1 дин. 066 бр. или већ постојеће ваше 064/065/066 бр. преко удружења потрошача (регистрација је бесплатна) умрежите и за 30 дин. месечно НЕОГРАНИЧЕНО разговарајте - ...........
:: ::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar Re: ... 08.07.2010. 22:42 #228999

broj poruka: 3992
brate kupi to i uzimaj...
kakve veze sto nisi prvi kupac bitna je garancija
a ne znam ko jos pise ime kupca
odvalis pecat radnje i potpis i garancija validna....

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

:: Pronasao sam ponudu u kojoj se nudi nov x10 koji je sa telekomovom garancijom od 24 meseca.Na garanciji pise ime coveka od koga bih kupio fon.Moje pitanje da li cu moci da ostvarim garanciju licno ja ako odnesem fon u servis u slucaju kvara ili bez tog coveka cije je ime na garanciji necu moci nista da odradim? Da li ce mi traziti neku garanciju ili slicni dokument kada ga odnesem tamo na servis ? Ili ja licno mogu da idem u comtrade ? Ne daju mi se pare ako i pored garancije necu moci da je iskoristim. Izvinjavam se sto nema previse veze sa temo
:: __________________________________
:: https://www.hd-space.org
:: http://hd-torrents.org/index.php
Mortificat Re: mts... 08.07.2010. 23:14 #229017

broj poruka: 3519
Slažem se. Meni je taj 3G net isključen od marta, a za prošli mesec mi stigao račun 5300 umesto standardnih 900(jer ga ne koristim, pošto je isključen). Znaš kad ću da im platim? Ako neku firmu mrzim, onda je to Telekom, odnosno mts.

GA-MA785GT-UD3H/Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB Kingston HyperX DDR3/CFT-600-14CS/Chieftec Black Dragon/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3

:: Samo sto dalje od Telekoma...Iz iskustva to pricam jer sam imao njihov net 3gb mesecno(za pocetak) i dobio prvi mesec besplatno a za drugi mi je racun dosao umesto 600 din 12500dinara!!! I tu nije kraj, posto (naravno) nisam platio a ni oni meni nisu uvazili reklamaciju, oni mi iskljuce net i opet (lopovi) mi stigne racun za maj 3000din, a nisam ga ni koristio, to je sto se tice neta. A sto se tice telefonske pretplate imam 325, to tek nema ni veze. Ispucam sve do 22 proslog meseca i naravno ne koristim karticu osim kad nije frka i to, i pozovem jednom na 5sec max ono mi racun za taj poziv dodje oko 400kinte i tako do kraja mese napucaju jos jedno 1000din, zaspim sa 500 din preko pretplate a probudim se sa 700... imam dokaze tj racune ako ti trebaju da te odvratim od mts-a...Znaci sve osim Telekoma!!
Kovle ... 09.07.2010. 00:56 #229038

broj poruka: 976
Uzeo sam x10, interesuje me gps, da li ima neka krekovana verzija wisepilota-a i da li se skida kredit dok radi gps ?

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs