Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
HTC HD2 ili Desire
STRANA 2 OD 2
Snoopy- - 20.07.2010. 20:01 #232064

status: user
broj poruka: 6083
Mogu da ti kazem da se meni skoro nikad ne desava da mi zabadaju aplikacije, bas retko. Problem moze samo da ima IE, i opera ako uradis onaj fix za flash. Nemoj da uradis fix za operu 9, sjebace ti. Problem samo kad kucas poruke u landscape hoce u pocetku da kasni, al ovako je skroz super, ne primetis da je windows. Ako ti treba neka aplikacija, javi se, imam ih tonu. Aj nek je sa srecom.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
snacke1984 Re: - - 20.07.2010. 20:12 #232065

broj poruka: 381

Ako mene pitas? Pocev od Motorole mpx 200, pa jos preko 3-4 smartphona pa treci ppc koristim i tu je kraj WM .Kad budem menjao naravno da cu Android.

::
:: A koji si mob sa WM imao?
dorabi1 Re: a jel ima neko 20.07.2010. 20:45 #232069

broj poruka: 939

:: neku `varijantu` za npr desire ili tako neki LEP android a da je povoljna? zvao sam par likova koji nude desire i hd2 i gomilu nekih zverova koji su navodno skinuti sa mreže za baš lepe pare, al varijanta je `uplati post netom pa kad nam legnu pare šaljemo ti`.. nije nego.. m? jel ima takvih
:: :
zvao sam i tog lika

kaze iz Vranja je,ima do j... cene,ali prvo kao uplati postnet-om,a onda ce on poslati fon.Nema sanse da da pouzecem.Onda mu ja predlozim da dodje moj drugar licno po telefon,a on kao `boji se inspekcije`.Evo telefon lika `061/812-2228` pa ko voli da rizikuje nek` poruci.Desire i HD2 daje po ceni iz telenora.oko 230 eura.Za slucaj da nekoge ponese ova tema ,u zelji za HTC-om,neka ce cuva ovakvih likova.

Inace i od mene sve pohvale za android,stvarno je cudo od OS.Za kratko vreme su ga doveli do perfekcije,aplikacije rade savrseno,uglavnom su besplatne,a za svakoga ima ponesto.Sistem se updateovao na 2.2 za 5 minuta,potrebno je samo biti zakacen na wireless.

Jos samo da izadje neki android za kompjutere,prelazim na njega istog momenta.
gile23 ... 20.07.2010. 20:55 #232070

broj poruka: 9121
Imas po Bg-u za 340 evra novi Desire znaci neki uvoz nesto ispod ruke, ali za 230 evra, to ce pre biti nesto kradeno.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- Re: Re: - - 20.07.2010. 21:35 #232075

broj poruka: 6083
Vidim da nisi imao HD2, zato te i ptam. Ne mozes da poredis mrcine koje jedva rade sa windowsom i telefon sa 1gz procesorom i 448(576mb) rama. To isto da kazes da je win7 sranje jer nece tebi da radi lepo na P III. Donekle jeste sranje, ali sa dobrom masinom, `sranja` su umanjena.

:: Ako mene pitas? Pocev od Motorole mpx 200, pa jos preko 3-4 smartphona pa treci ppc koristim i tu je kraj WM .Kad budem menjao naravno da cu Android
korisnikX HD2 Android 09.08.2010. 04:37 #236047

broj poruka: 2
Neko je pitao može li se birati OS na HD2 i na Desire... Začudilo me da sam pročitao NE kao odgovor.

Odgovor je da za HD2 postoji sasvim funkcionalan Froyo (najnoviji Android 2.2). Radi apsolutno sve i to veoma glatko. Ne gubi se Windows i moguće je istovremeno imati oba sistema jer se Android nalazi na SD kartici i pokreće poput programa iz Win. Tada bootloader izbaci win iz rama i učita Android.

Android Rom zauzima oko 100MB zipovan. Samo se odzipuje u Android folder na SD kartici i u windowsu se uđe u taj folder i pokrene jedan, pa drugi fajl. To je sve. Lako je zaista. Pri prvom bootovanju se raširi na gigabajt na kartici i spreman je za upotrebu. Pozivi, poruke, blue tooth, wifi, gprs, kamera, blic, zvuk, 3d, 2d glatkoća, znači sve je savršeno.

Kome treba pomoć oko pronalaženja najnovijeg roma neka se obrati za link.

miki069 +PDV +PUMT 10.08.2010. 02:21 #236290

broj poruka: 1234
Paket `prenesi plus 1GB` na telenoru se mesecno placa 1934 dinara a ne 1700 dinara.
Paket ima 300 minuta a zaokruzivanje se vrsi na minut i posle prvog minuta.
Uz ugovor na 24 meseca HTC HD2 kosta 18.000 dinara.

https://www.bambimobil.blogspot.com

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647766.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs