Osim przenja cipova ovde je ubacena jos jedna zabluda. `Otkljucavanje jeftinih telefona je dz a skupih je ko krvi...` To uopste nije tacno. Nokia nivo zastite odredjuje drugacije.
Nokia 2730 ili 5130 su dz telefoni (60e u veleprodaji). Otkljucavanje im je vise od 60e.
pa naravno ranije je bio obicaj da skuplji telefoni izadju sa novom platformom i onda i cena bude visoka sada to vise nije obicaj, vec kao sto si i sam naveo, zadnjih par meseci su svi na toj skupoj platformi, nema veze sa cenom telefona, otuda i visoka cena dekodiranja
sada svi sto su podigli za po dinar telefone koji kostaju 60e-100e taman toliko moraju da daju za dekodiranje U SLUCAJU DA ZELE da ih dekodiraju
mada kao i uvek sacekas par meseci i sve to se unormali polako (nadam se)
:: Osim przenja cipova ovde je ubacena jos jedna zabluda :: `Otkljucavanje jeftinih telefona je dz a skupih je ko krvi... :: To uopste nije tacno :: Nokia nivo zastite odredjuje drugacije :: :: Nokia 2730 ili 5130 su dz telefoni (60e u veleprodaji) :: Otkljucavanje im je vise od 60e :: :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
skupio sam nekih 70e i hteo bih da dekodiram e72 sa telenora ..ali sad ne znam kod koga da odem...plasim se da mi neki nasi serviseri samo ne sprze neki chip pa posle mogu da se slikam sa telefonom...zna li ko gde se to provereno profesionalno radi...da mi ne osakate nesto telefon?:(
juce sam bio u servisu da mi dekodiraju e72 ..pitam moze li da se dekodira ovaj tel preko logova on kaze moze ..dogovorimo se oko cene (60e) i da se cujemo za dan ..eventualno dva...
danas me zove lik iz servisa kaze da ne moze da se dekodira ovaj moj primerak e72 preko loga jer je neka novija verzija....i da moram cekat jos koji mesec kad krene dekodiranje i za ovaj model:(((
moze li to ko da mi objasni sta znaci?kakva je ovo verzija ??iz telenora sam ga uzeo pre mesec dana...
E72 može samo van srbije da se dekodira, niko to ovde ne radi. Servis u Balkanskoj čak nudi da se ostavi telefon da se šalje van zemlje na otključavanje.
Realno, toliko smaranja za takav telefon nije vredno truda. Ok je to telefon, jako kvalitetan, ali kad ga uporedim sa bilo čim normalnim, pritom mislim na bilo koji HTC, onda mogu slobodno da kažem da je govno...
Evo i primera sam platio otključavanje za Telenorov HTC HD2, koji spada u vrh ponude HTC-a.
Flashuješ stock rom, i kroz 2 minuta otključan ti telefon
Ajde da je taj E72 neka telefončina pa da daš 70 evra. Bolje ga prodaj nekome ko je na toj mreži na kojoj je zaključan, a uzmi neki bolji telefon a da pritom ne bude Nokia... __________________ Scourge of PCBerza
:: E72 može samo van srbije da se dekodira, niko to ovde ne radi. Servis u Balkanskoj čak nudi da se ostavi telefon da se šalje van zemlje na otključavanje ::
ima li kakvih novih vesti o otkljucavanju e72? a preko logova??
negde oko sledece nedelje vecina jacih servisa ce moci da odradi tvoju nokiu... mislim da je dosta od mene...!!! Daum preterujes sa HTC!!! e72 je extra aparat!!!
Ne preterujem ništa sa HTC-om, samo sam realan. Niko ne može da im pridje. Probao sam juče Galaxy S, onaj plastikaner je sporiji nego Android na mom HD2 pa ti vidi da li preterujem... __________________ Scourge of PCBerza
:: negde oko sledece nedelje vecina jacih servisa ce moci da odradi tvoju nokiu.. :: mislim da je dosta od mene...!! :: Daum preterujes sa HTC!!! :: e72 je extra aparat!! :: :: ::
ta nokia vredi vise.. sta da kazes za HTC..prodaju dresinu od Tatoo,za koji se slobodno moze reci nedvorsen telefon za do pre neki mesec 220e.. a o wildfire da ne pricam 300 za telefon koji ima 3.2` i rez 240x320...plus kamera je vise 2mpx nego 5... ova nokia vredi polovna 180-200e i vredece..pa e71 i posle 2 godine ima extra prodju... Galaxi S je plastikaner ali ima perfektan displej...:) naravno da sam Desire i HD2 ne moze da se poredi...ali polako...
:: Jeste extra, ali za 100 evra... Ne za 300.. :: :: Ne preterujem ništa sa HTC-om, samo sam realan. Niko ne može da im pridje. Probao sam juče Galaxy S, onaj plastikaner je sporiji nego Android na mom HD2 pa ti vidi da li preterujem.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: negde oko sledece nedelje vecina jacih servisa ce moci da odradi tvoju nokiu.. :: :: mislim da je dosta od mene...!! :: :: Daum preterujes sa HTC!!! :: :: e72 je extra aparat!! :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.