po meni trenutno jedini mobilni koji vrede uzeti su htc i iphone drugo ni pod razno.. 3gs/4 ili hd2/7!
:: +1 :: :: :: :: 750 evra za ono Symbian sranje!!!! hahahhahahahahhahahahahahhahahahah!!!! :: :: :: :: Za te pare ću da kupim Canon EOS 550D ako mi treba foto aparat, koji pritom ima 1080p video! :: :: :: :: Telefon kao telefon je katastrofa ista kao 5800 i N97.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: ::
:: dakle koji telefon pravi najbolje klipove, znaci da ne seckaju i u sto vecoj rezoluciji. Cale hoce da kupi novi tel. Znaci nije mu bitno da li ima upravljanje NASA-inim satelitima i ostale funkcije, bitno je da pravi dobar video :: E sad, nesto sam razmisljao da mu predlozim HTC HD2, cim ima HD u nazivu verujem da mu je video dobar, ali aj da cujem iskusnije od mene
Najbolji video i najbolju kameru ima Nokia N8. Em sto ima najveci ugradjeni senzor kamere u mobini telefon,em sto pravi slike u 4000X3000,Carl Zeiss optics em sto imas 3 puta zum kao `opticki` jer ne razvlaci piksele kao digitalni i slika je uvek kao staklo bez obzira da li je zumiran Video Snjimak ili ne da ne pominjem Xenon Blic i 12 MP JA mislim da je ovo sasvim dovoljno da se kaze ko ima najbolju kameru i video. I jos jedna stvar ne kupujete ga ovde kod nasih lopova jer je cena svuda u svetu oko 420-440 evra. Imas i test na http://www.gsmarena.com/nokia_n8-review-523.php pa pogledaj sam.
Kakav crni HD2 on nema veze sa slikom i snjimkom. Izvoli i njegov test http://www.gsmarena.com/htc_hd2-review-418.php Ali mislim da recenica: HTC HD2 Disappointing photo and video quality govori sve i to vec na prvoj strani.
``Gejsbuler, inače profesionalni kamerman, kaže da se za ovaj eksperiment spremao osam meseci, da je probni let bio u avgustu, a da ga je sve koštalo nekoliko hiljada dolara.``
Od toga pola para dao na iPhone xD
Cone, bato, nije losa slika i snimak na HD2, sasvim je korektna. Znaci bas dobro izgleda, ali daleko od toga da se meri sa tim giga mega Carlima Zeissima i ostalo. To na ovom telefonu je najmanje bitno. Niko njega ne kupuje zbog kamere. A i ne bi ni trebalo.
:: ``Gejsbuler, inače profesionalni kamerman, kaže da se za ovaj eksperiment spremao osam meseci, da je probni let bio u avgustu, a da ga je sve koštalo nekoliko hiljada dolara.` :: :: Od toga pola para dao na iPhone x :: :: Cone, bato, nije losa slika i snimak na HD2, sasvim je korektna. Znaci bas dobro izgleda, ali daleko od toga da se meri sa tim giga mega Carlima Zeissima i ostalo. To na ovom telefonu je najmanje bitno. Niko njega ne kupuje zbog kamere. A i ne bi ni trebalo :: :: :: http://www.mondo.rs/s186336/Vesti/Otac_i_sin_snimili_svemir_iPhonom.htm :: :: :: :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: :: 8====D ~ ~ ~
Bato. :) Covek je pitao koji mob ima najbolju kameru i video(HD). Odgovorio sam mu jasno i odgovor odbranio testovima. Test na Gsm Arena kaze za HTC HD2 `Disappointing photo and video quality` to nisu moje reci i ljudi su ga tako ocenili.Naravno da se Hd2 ne kupuje zbog Kamere jer mob ima `Silu` od ekrana i Procesora. :) Ali covek je trazio mob sa najboljim video zapisom i dao sam mu ga. Ko misli da gresim neka mi slobodno napise pa da razjasnimo da li sam u pravu ili ne. :)
Onda smo se razumeli. Bas sam i rekao da ne bi trebalo ga kupuje ako hoce kameru. Lepo covek rece da mu ne treba da upravlja nasinim satelitima, stoga, nek uzme tu n8 ako vec ima tako dobru kameru, a to mu je jedini kriterijum.
:: :: Onda smo se razumeli. Bas sam i rekao da ne bi trebalo ga kupuje ako hoce kameru. Lepo covek rece da mu ne treba da upravlja nasinim satelitima, stoga, nek uzme tu n8 ako vec ima tako dobru kameru, a to mu je jedini kriterijum :: ::
Dobro ako mu je kamera `Jedini Kriterijum` Drugi `KRITERIJUMI` koji nudi ova Nokia N8 Key features Nokia N8
* Quad-band GSM/GPRS/EDGE support * Penta-band 3G with 10.2 Mbps HSDPA and 2 Mbps HSUPA support * Sleek anodized aluminum unibody * 3.5` 16M-color AMOLED capacitive touchscreen of 640 x 360 pixel resolution * 12 megapixel autofocus camera with xenon flash and 720p@25fps video recording * Camera features: large 1/1.83” camera sensor, mechanical shutter, ND filter, geo-tagging, face detection * Symbian^3 OS * 680 MHz ARM 11 CPU and 256 MB RAM * Wi-Fi 802.11 b/g/n * microHDMI port for 720p TV-out functionality * GPS receiver with A-GPS support and free lifetime voice-guided navigation * Digital compass * 16GB on-board storage, expandable through the microSD card slot * Active noise cancellation with a dedicated mic * DivX and XviD video support * Built-in accelerometer and proximity sensor * Standard 3.5 mm audio jack * Stereo FM Radio with RDS, FM transmitter * microUSB port with USB On-the-go support * Flash and Java support for the web browser * Stereo Bluetooth 3.0 * Nice audio reproduction quality * Smart and voice dialing * Scratch resistant Gorilla glass display
E ovo mi se sviđa, staklo za displej testirano na gorilama, nije baš u skladu sa ženevskom konvencijom al ajd, sve je to zarad 12MPix i 720p video snimka pa može da se oprosti.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ja kad bih kupovao(a taj film necu gledati)telefon od 400+evra koji bi mi primarno koristio za snimanje,isao bih sigurno na odvojenu varijantu.Telefon od nekih 50evra i HD kamkoder od 300-tinjak.Ako zeli to sve u komadu,onda telefon zalepi selotejpom za kameru:)Sigurno nema bolje od toga sto se tice snimanja videa.
nego reci ti meni,jesili pazario,posto sam video uz reiwewa da je zvuk dovoljno jak!!!!
:: :: :: :: Onda smo se razumeli. Bas sam i rekao da ne bi trebalo ga kupuje ako hoce kameru. Lepo covek rece da mu ne treba da upravlja nasinim satelitima, stoga, nek uzme tu n8 ako vec ima tako dobru kameru, a to mu je jedini kriterijum :: :: :: :: :: :: :: Dobro ako mu je kamera `Jedini Kriterijum` :: Drugi `KRITERIJUMI` koji nudi ova Nokia N :: Key features Nokia N :: :: * Quad-band GSM/GPRS/EDGE suppor :: * Penta-band 3G with 10.2 Mbps HSDPA and 2 Mbps HSUPA suppor :: * Sleek anodized aluminum unibod :: * 3.5` 16M-color AMOLED capacitive touchscreen of 640 x 360 pixel resolutio :: * 12 megapixel autofocus camera with xenon flash and 720p@25fps video recordin :: * Camera features: large 1/1.83” camera sensor, mechanical shutter, ND filter, geo-tagging, face detectio :: * Symbian^3 O :: * 680 MHz ARM 11 CPU and 256 MB RA :: * Wi-Fi 802.11 b/g/ :: * microHDMI port for 720p TV-out functionalit :: * GPS receiver with A-GPS support and free lifetime voice-guided navigatio :: * Digital compas :: * 16GB on-board storage, expandable through the microSD card slo :: * Active noise cancellation with a dedicated mi :: * DivX and XviD video suppor :: * Built-in accelerometer and proximity senso :: * Standard 3.5 mm audio jac :: * Stereo FM Radio with RDS, FM transmitte :: * microUSB port with USB On-the-go suppor :: * Flash and Java support for the web browse :: * Stereo Bluetooth 3. :: * Nice audio reproduction qualit :: * Smart and voice dialin :: * Scratch resistant Gorilla glass displa ::
Pa jeste to najbolje, ali onda bi morao da nosi i telefon i kamkorder gde god da krene, ovako mu je tel uvek na dohvat ruke tj. dzepa.
:: Ja kad bih kupovao(a taj film necu gledati)telefon od 400+evra koji bi mi primarno koristio za snimanje,isao bih sigurno na odvojenu varijantu.Telefon od nekih 50evra i HD kamkoder od 300-tinjak.Ako zeli to sve u komadu,onda telefon zalepi selotejpom za kameru:)Sigurno nema bolje od toga sto se tice snimanja videa :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
Aha jesam ali Djavola! :( Doslo je do malih,nepredvidivih,poteskoca ali bice uskoro reseno.Naime novac(140Evra) koji mi fali i koji je trebao da stigne od moje 5800Xpressmusic koju sam poslao(prodao) u srbiju nije stigao jos uvek,Prijatelj koji treba da mi donese Novac je odlozio put za subotu vece. tako da tek sledece nedelje pazarim. Moracu da uzmem na nevidjeno ne mogu da cekam da je ovi nabave u Giganten(da bi probao) jer sam bez telefona.Javljam utiske cim je uzmem.Nadam se da ce kupovina biti Pocetkom sledece nedelje.Znaci samo strpljenje je majka sada :) Jbg ali tako je.Kad bi video sta nosim ti bi se smejao a ja bi plakao. Samsung D600 :))) Pozdrav!
Pitanje je bilo `koji telefon ima najbolji video zapis?` iPhone nije ni u planu.
Inace telefonu od 800e ne radi bluetooth file transfer i nema m od multitaskinga. I jos jedno 10 sitnijih bisera od kojih se brzo zgadi telefon. Ne vidim da nesta ubija. Treba voditi racuna da je 2 puta skuplji od N8 a 3 puta od S8500 i od SE Satio. Fizicki nije bolji od S8500 a ekrani su im isti.
Inace u zadnjih 6 meseci Nokia je, videci da je gaze Samsung i LG, ozbiljno snizila cene. U svim slojevima imaju vrlo povoljne modele. HTC i iPhone joj nisu nikakva ozbiljna konkurencija, jer zauzimaju minoran deo trzista.
iPhone je imbecilno skup. Nerealno su skupi HTC, SE i Motorola. Vrlo realni Samsung, Nokia i LG.
+1 glupost je sad polemisati o ukusima,bitno je da neko ima OS na telefonu koji mu zavrsava posao...moze i dump fon,sve svojim potrebama.... tako da je ovde rasprava koji je bolji totalno nepotrebna jer je za nekog N8 odlicna masina,za nekog prosecna...itd meni je Iphone jedno obicno precenjeno djubre!!! HTC i IPhone ne zauzimaju trzista koliko jedan prosecno proizvodjac...mizerija
Izvala veka... Nerealno skupi HTC!!!! Šta ja da ti radim što nemaš para, ali da odvališ ovakvu notornu glupost.... ajoj.... c c c... __________________ Scourge of PCBerza
Verovatno je mislio na nokiu kad je rekao nerealno skupa. Pogledaj kolko kosta onaj kineski plastikenac n97, pa za njega je i iphone jeftin! Pogledaj cene hd2 i desire, dzabe su kad se porede sa NOKIA igrackicama. kad cujes Nokia, znas da je ok telefon, malo zajebancije, malo ovo, malo ono, al kad cujes htc, neizostavno pomislis da je nesto ozbiljno. Htc nema `no budget` telefone kao ostali, oni po dvaes evra i to. Nema sta da se oni porede. Htc je ne svet, nego univerzum za sebe. Nokia nema tu sta da se poredi sa njima. Sve zavisi sta covek hoce i sta mu treba.
Pa takav krs po toj ceni davno nije izasao, samo onaj ko ga nije u sake uhvatio moze da izjavi da valja za bilo sta drugo osim za fucu na malim golovima.
je majka...majku Qrac moj.... i ne razumem vas neke,raspravljate se,posebno sa nekim clanovima za koje zasigurno znam da znaju o telefonima vise nego od svih vas na kamarix10!!! samo polako videcemo velike ribe progutace male...a HTC je mali,sicusni...jos nije naucio da je high end najmanje prodavan i rasprostranjen!!! i drzi smesan udeo na trzistu... cuj Snoopy-ja univerzum....hahahhah svakome je dozvoljeno da iznese svoje misljenje ali ne ida lupa gluposti... x10 se igra sa Desireom,a nije HTC :)
Pa da, univerzum. Moze i kosmos, kako god tebi lepse. Ne znam sta ti nije jasno.
:: je majka...majku Qrac moj... :: i ne razumem vas neke,raspravljate se,posebno sa nekim clanovima za koje zasigurno znam da znaju o telefonima vise nego :: od svih vas na kamarix10!!! :: samo polako videcemo velike ribe progutace male...a HTC je mali,sicusni...jos nije naucio da je high end najmanje prodavan i rasprostranjen!!! i drzi smesan udeo na trzistu.. :: cuj Snoopy-ja univerzum....hahahha :: svakome je dozvoljeno da iznese svoje misljenje ali ne ida lupa gluposti.. :: x10 se igra sa Desireom,a nije HTC : :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.