Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Stigla N8 :)
STRANA 2 OD 3  
Daum Re: re 26.10.2010. 12:38 #256638

status: user
broj poruka: 12810
Shvati samo da možeš da čučneš pred pitona i da mi pljuneš pod prozor! Nisam ni navodio iPhone kao odličan telefon, uzmi gramatiku Srpskog jezika, prodji par puta pa se vrati da pročitaš šta piše...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A

:: Daume znaci prvo si me dobro nasmejao svojim komentarima, a onda sam shvatio da si ustvari jadan
:: kako mozes biti tako glup, ogranicen i jada
:: iPhone je za debelu americku decu, pun mi te ku*ac vise
:: smaras
::
:: ucini nam svima uslugu i udalji se sa tema na kojim apise nokia/simbijan i sl
:: :: I onda pogledam ovaj klip i nasmejem se..
:: ::
:: :: http://goo.gl/hqB
:: :: @gile, za početak Iphone i Desire HD... toliko o tome... Da li je moguće da stvarno toliko usko gledaš na stvari
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1
:: Intel E7500 2.93GH
:: Gigabyte GA-EP43-DS
:: 1x2GB Apacer 800MH
:: 250GB W
:: Gainward 9800GT 512MB
:: Chieftec 350
:: Samsung 710n 17` TFT
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markozutic re 26.10.2010. 12:39 #256639

broj poruka: 1463
iPhone je smejurijahahhahah
21 vek, 4G telefon, a ne podrzava video pozive kroz 3g mrezu, aj cibe
signal se gubi, pregreva se,
Multitasking ? lol
jedino za sta je bolji od nokije, mozda po kvalitetu zvuka u slusalicama,
ostale specifikacije nisu ni vredne pomena.
R.I.P

Intel E7500 2.93GHz
Gigabyte GA-EP43-DS3
1x2GB Apacer 800MHz
250GB WD
Gainward 9800GT 512MB
Chieftec 350W
Samsung 710n 17` TFT

Daum Re: RE DAUM! 26.10.2010. 12:39 #256640

Ovo je forum, i kao takav mogu da izjasnim svoje mišljenje svidelo se tebi ili ne...

Ali jbg, prekrstićemo kad tad forum u Fanboy berza pošto ne sme niko ništa loše da ti kaže za taj držač papira sa kamerom...

:: Stvarno ne znam sta trazis na mojoj Temi i ko si ti uopste da komentarises da je Moj mob Shit!? To sto ne volis Nokiju i sto ti je krivo sto mob fenomenalan to je tvoj problem. ZAOBIDJI MOJU TEMU!!!!
gile23 Re: Re: ... 26.10.2010. 12:41 #256641

broj poruka: 9121
HTC HD 2 : 480 x 800 pixels, 4.3 inches
N8 : 360x640 3.5 inches

Bolja je rez. na HTC HD2, ali opet oba trebaju da imaju bolju rezoluciju. Kada pogledam rez. na iPhone-u i ove meni se place :).

Trenutno najbolja kombinacija je HD2 + iPod (ovaj najnoviji).

Pozdrav!

:: Možda bolje ti da pogledaš? 4.3 Inča i 800x480? Bolje od N8 u svakom pogledu, LED osvetljenje takodje, plus da ne zaboravim 1GHz procesor i takodje 720p snimanje..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1
:: :: Pa Daume prvo pogledaj koja je rezolucija na HTC Desire HD i koji je ekran pa se javi :)
:: :: Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: re 26.10.2010. 12:45 #256642

Jbt, ala si glup, dobićeš medalju majke mi...

Jel moguće da si toliko glup????

Iphone je kao telefon sranje, ali po hardveru je bolji od N8 na svakom polju. Apple je proizveo procesor za njega koji radi na 800mhz. Ekran ima skoro 3 puta veću rezoluciju: 614,000 prema 230,000 kod N8. IPS LED naspram AMOLED je takodje posebna priča...

OS iako zatvoren, je daleko prijatniji za korišćenje od Symbiana, a aplikacija ima na pretek...

Celo kućište je izradjeno od aluminijuma i pokriveno sa obe strane staklom koje se ne grebe...

Ovo sve ga čini boljim telefonom od N8, iako ne bih oba kupio nikad...

:: iPhone je smejurijahahhaha
:: 21 vek, 4G telefon, a ne podrzava video pozive kroz 3g mrezu, aj cibe
:: signal se gubi, pregreva se,
:: Multitasking ? lo
:: jedino za sta je bolji od nokije, mozda po kvalitetu zvuka u slusalicama,
:: ostale specifikacije nisu ni vredne pomena
:: R.I.
markozutic Re: Re: RE DAUM! 26.10.2010. 12:46 #256643

koji moj onda trazis na fanboy berzi, imas `foruma` kol`ko oces, pa tamo zabadaj i roluj svojim `strucnim` i `objektivnim` misljenjem.

Ti TRUJES ne iznosis misljenje, to je velika razlika, a sto je najgore niko to tvoje nazovi misljenje nece da usvoji pa si puko skroz i ne znas di` ces.

a sto se tice pitona, imam ovde jednog za tebe, ide u paketu sa jajima, pa mozes da se igras a mogu i po zelji da te snimim u 720p rezoluciji pa posle da gledas i osvezavas pamcenje,

znaci neverovatno kako debil moze da te iznervira pa to je strasno

a u vezi gramatike, to je izlgeda jedino sto znas.

razguli na neki `gramaticko-jezicki forum` :D

Intel E7500 2.93GHz
Gigabyte GA-EP43-DS3
1x2GB Apacer 800MHz
250GB WD
Gainward 9800GT 512MB
Chieftec 350W
Samsung 710n 17` TFT

:: Ovo je forum, i kao takav mogu da izjasnim svoje mišljenje svidelo se tebi ili ne..
:: Ali jbg, prekrstićemo kad tad forum u Fanboy berza pošto ne sme niko ništa loše da ti kaže za taj držač papira sa kamerom..
:: :: Stvarno ne znam sta trazis na mojoj Temi i ko si ti uopste da komentarises da je Moj mob Shit!? To sto ne volis Nokiju i sto ti je krivo sto mob fenomenalan to je tvoj problem. ZAOBIDJI MOJU TEMU!!!!
skar Re: 26.10.2010. 12:47 #256646

broj poruka: 3992
kakav Iphone nema sta da trazi pored HD2..
svaka od ova 3 modela koje ste nesretno poredili imaju drugaciju ciljnu grupu...

Daum ... 26.10.2010. 12:50 #256648

Nekulturo slobodno snimaj sa N8 na macro modu svog pitončića pa se hvali, ovo nije forum za lečenje mentalnih problema...

Mogu svoje mišljenje da iznesem kako želim, a to što ti komentare koji ti se ne svidjaju nazivaš trovanjem, proveri kod čika doce zašto ne možeš da poštuješ tudje mišljenje...

I skar ima svoje mišljenje o telefonu pa ga ne nazivam bolesnikom i da truje...

ConemaX Re: re 26.10.2010. 12:51 #256649

broj poruka: 314
Prvo drug mi ima Iphone 4,kucni prijatelj ima Iphone 3gS a mi ima brat Iphone 3G. Probao sam zvuk na slusalicama i po pitanju kvaliteta nisam primetio nikakve razlike na svakom se cuje Odlicno sam tim sto je BASS mnogo jaci i izrazeniji na N8, probao stelovanje na svakom modu,prema tome znam sta pisem a sto se tice muzike niko nije veci perfekcionista od mene jer u Stanu Posedujem Ozvucenje jako 1.5 KW! Prave RMS(Sinusne snage) 2+1 sistem koga sam ja licno napravio, Koji pomera Utrobu kada se pusti. 2 kutije u kome su u svakoj 2 Desetke i horna a u trecoj kutiji Bass od 12 inca od 10kg i 600W RMS... u kolima(Pioneer 2X12 Incha od 800RMS plus 6 zvucnika u vratima) e a to se trebalo cuti(osetiti) jer to bukvalno razara plucno tkivo!!!

:: iPhone je smejurijahahhaha
:: 21 vek, 4G telefon, a ne podrzava video pozive kroz 3g mrezu, aj cibe
:: signal se gubi, pregreva se,
:: Multitasking ? lo
:: jedino za sta je bolji od nokije, mozda po kvalitetu zvuka u slusalicama,
:: ostale specifikacije nisu ni vredne pomena
:: R.I.
markozutic Re: Re: re 26.10.2010. 12:53 #256651

ma sta ti znas o ijednom od ta dva sistema uprosceni mozgu, za takve kao sto si ti iphone je i napravljen, sa ogranicenim i pojednostavljenim mogucnostima, da se nedaj boze ne izgubis u moru opcija i podesavanja

mozes komotno da dobijes drzavljanstvo USA jer se uklapas u prosecni mozak debelog amera.

Zadnji simbijan koji si ti video je nokia n97 i sad na osnovu njega pravis paralelu sa n8, ma nije li to strucna procena, bravo,
ti nemozes da dobijes medalju koliko si glup, za to se ne dele medalje, ali mozes da udjes u ginisa :)

N8 je trenutno najkompletniji mobilni telefon i multimedijalni uredjaj

a ajfonom ne bi potapao kupus

Intel E7500 2.93GHz
Gigabyte GA-EP43-DS3
1x2GB Apacer 800MHz
250GB WD
Gainward 9800GT 512MB
Chieftec 350W
Samsung 710n 17` TFT

:: Jbt, ala si glup, dobićeš medalju majke mi...
:: Jel moguće da si toliko glup???
:: Iphone je kao telefon sranje, ali po hardveru je bolji od N8 na svakom polju. Apple je proizveo procesor za njega koji radi na 800mhz. Ekran ima skoro 3 puta veću rezoluciju: 614,000 prema 230,000 kod N8. IPS LED naspram AMOLED je takodje posebna priča..
:: OS iako zatvoren, je daleko prijatniji za korišćenje od Symbiana, a aplikacija ima na pretek..
:: Celo kućište je izradjeno od aluminijuma i pokriveno sa obe strane staklom koje se ne grebe..
:: Ovo sve ga čini boljim telefonom od N8, iako ne bih oba kupio nikad..
:: :: iPhone je smejurijahahhaha
:: :: 21 vek, 4G telefon, a ne podrzava video pozive kroz 3g mrezu, aj cibe
:: :: signal se gubi, pregreva se,
:: :: Multitasking ? lo
:: :: jedino za sta je bolji od nokije, mozda po kvalitetu zvuka u slusalicama,
:: :: ostale specifikacije nisu ni vredne pomena
:: :: R.I.
:: :: Intel E7500 2.93GH
:: :: Gigabyte GA-EP43-DS
:: :: 1x2GB Apacer 800MH
:: :: 250GB W
:: :: Gainward 9800GT 512MB
:: :: Chieftec 350
:: :: Samsung 710n 17` TFT
skar Re: ... 26.10.2010. 12:56 #256652

broj poruka: 3992
oj Daume ja imam svoje misljenje i drzim se toga
ne namecem ga drugome,jer smatram da niko od nas nije toliko kompetentan!!!
samo cu da kazem da HD2 odlican aparat i da Gile sora gluposti o svojim kombinacijama,on kao aparat ima ciljnu grupu(biznis,win u pokretu)i kao takav je jedan od najboljih
isto kao i kad debili kupe E seriju,pa kazu jaoo kako je losa kamera il slab mp3...
ostalo poredjenje sa nasminkanim Iphoneom nema jer je totalna glupost..
po meni je N8 masina i kao takav moj izbor..
o ukusima i potrebama se ne raspravlja!!!

:: Nekulturo slobodno snimaj sa N8 na macro modu svog pitončića pa se hvali, ovo nije forum za lečenje mentalnih problema..
:: Mogu svoje mišljenje da iznesem kako želim, a to što ti komentare koji ti se ne svidjaju nazivaš trovanjem, proveri kod čika doce zašto ne možeš da poštuješ tudje mišljenje..
:: I skar ima svoje mišljenje o telefonu pa ga ne nazivam bolesnikom i da truje..
markopvict Telefon je skoro pa penis... 26.10.2010. 13:01 #256653

broj poruka: 4515
Malo ruzno čeljade... Sto je brz Symbian kad mota slike od po 20 kb hahahahaha
Verovatno je i kamera bulja... okaci hd video klip, pa cu ja da okacim od iPhone4 da uporedimo.

3 telefona za sad imaju dobar utisak. HTC hd2, desire, iPhone4

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ConemaX Re All 26.10.2010. 13:02 #256654

Samo da dodam da je 3g ima solidno slabiji izlaz od svih gore pomenutih malopre. Jos jedanput govorim DAUMU da napusti temu jer u protivnom kad god budem imao vremena i bio na PC Berzi Ja cu pljuvati svaki njegov komentar i svaku temu u kojoj on bude bio! OZBILJAN SAM MAKAR ME TO KOSTALO SVOG USERA! Da dodam da su Slike na N8 oko 3MB svaka,moja greska u postu malopre. KAda budem imao vremena izbacicu neke slike i video snjimak kao i veci review na you tube. Ponavljam da svrha ova teme nije za prepiranje i nadmetanje!
markozutic Re: ... 26.10.2010. 13:07 #256656

cone ja se izvinjavam,nisam imao prilike da probam N8 tako da sam pricao samo na osnovu dosadasnjeg iskustva sa zvukom iz nokije i ajfona, drago mi je da je n8 jaci jer k`o sto rekoh ja ga uzimam :P

@ Daum, u a ti si mi sav kulturan i fini xD

Skar je covek na mestu, nisam primetio da truje i pljuje po ostalim proizvodima koji nisu po njegovoj meri, vec samo iznosi svoje misljenje

a ti posto si toliko pametan ne da bi trebao, vec bi morao da znas razliku izmedju iznosenja misljenja i nametanja misjenja ( razlika inace postoji, u slucaju da nisi znao)
I ja se izvinjavam skaru sto ga pominjem iako nema nikakve veze sa ovim, ali ti i skar ste tipican primer Iznosenja misljenja (skar) i nametanja, na jako ruzan , bezobrazan i drzak nacin , nametanja misljenja.
i ti ces meni o kulturi, hahaha,

sto se tice makro moda, sva sreca pa nokia n8 ima dosta gigabajta i prosirenje za memorisku karticu pa cemo da ga snimimo celog u makro modu, a i baterija ima zavidan vek pa ces moci da sve to i odgledas dok si u pokretu :)

Intel E7500 2.93GHz
Gigabyte GA-EP43-DS3
1x2GB Apacer 800MHz
250GB WD
Gainward 9800GT 512MB
Chieftec 350W
Samsung 710n 17` TFT

:: Nekulturo slobodno snimaj sa N8 na macro modu svog pitončića pa se hvali, ovo nije forum za lečenje mentalnih problema..
:: Mogu svoje mišljenje da iznesem kako želim, a to što ti komentare koji ti se ne svidjaju nazivaš trovanjem, proveri kod čika doce zašto ne možeš da poštuješ tudje mišljenje..
:: I skar ima svoje mišljenje o telefonu pa ga ne nazivam bolesnikom i da truje..
doca80 Re: ... 26.10.2010. 13:09 #256657

broj poruka: 3053
evo cika doca da se javi,dijagnoza je da je daum jedan istraumirani lik koji sopstvene frustracije iskaljuje na forumu,najveci hejter kojeg sam ikada video....Trovac tema,jadan i bedan lik!!!

ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA

markozutic Re: Re: ... 26.10.2010. 13:12 #256658

imas pivo za ovu dijagnozu :P

Intel E7500 2.93GHz
Gigabyte GA-EP43-DS3
1x2GB Apacer 800MHz
250GB WD
Gainward 9800GT 512MB
Chieftec 350W
Samsung 710n 17` TFT

:: evo cika doca da se javi,dijagnoza je da je daum jedan istraumirani lik koji sopstvene frustracije iskaljuje na forumu,najveci hejter kojeg sam ikada video....Trovac tema,jadan i bedan lik!!
:: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: :: Nekulturo slobodno snimaj sa N8 na macro modu svog pitončića pa se hvali, ovo nije forum za lečenje mentalnih problema..
:: :: Mogu svoje mišljenje da iznesem kako želim, a to što ti komentare koji ti se ne svidjaju nazivaš trovanjem, proveri kod čika doce zašto ne možeš da poštuješ tudje mišljenje..
:: :: I skar ima svoje mišljenje o telefonu pa ga ne nazivam bolesnikom i da truje..
Daum Re: Re All 26.10.2010. 13:16 #256659

Ako će da te košta usera (a ne juzera) ti slobodno komentariši u svakoj mojoj temi, niko te ne sprečava jer je ovo javni forum po 100000-ti put...

I dalje kažem da je telefon lešina...

@markožutica, pridruži se maestralnom Saletu i doci80 u lekarskim pregledima na kolenima! hahahhahaha!

:: Samo da dodam da je 3g ima solidno slabiji izlaz od svih gore pomenutih malopre. Jos jedanput govorim DAUMU da napusti temu jer u protivnom kad god budem imao vremena i bio na PC Berzi Ja cu pljuvati svaki njegov komentar i svaku temu u kojoj on bude bio! OZBILJAN SAM MAKAR ME TO KOSTALO SVOG USERA! Da dodam da su Slike na N8 oko 3MB svaka,moja greska u postu malopre. KAda budem imao vremena izbacicu neke slike i video snjimak kao i veci review na you tube. Ponavljam da svrha ova teme nije za prepiranje i nadmetanje!
Snoopy- - - 26.10.2010. 13:18 #256660

broj poruka: 6083

Nek je sa srecom mob i da te lepo sluzi!

Ako nesto mrzim to je kada covek nesto kupi i prvi dan mu neko zagorca. I meni je simbian smesan od kada sam uzeo htc, al daleko od toga da je ovo drzac za papir sa kamerom. Stavise, s60v3 mi je skroz gotivan za neki manji fon. Npr, e71 je jedan od mojih omiljenih telefona. Mogu da kazem odmah posle hd2
gogi1 iPhone 26.10.2010. 13:18 #256661

broj poruka: 2076

.... ima ubedljivo najbolji multitouch, kao i sam touch screen. Sto se tice videa, nije najbolji ali je u vrhu.
2m4Y re: 26.10.2010. 13:19 #256662

broj poruka: 2355
...citam, gledam i placem... znaci ne mogu da verujem... sta je sa vama ljudi... do skoro je postojalo ATI vs nVidia, Intel vs AMD... sad ste poceli i sa telefonima...

Ja mogu jedno da kazem, koristio sam Nokia telefone dugi niz godina... i zadovoljan sam bio... zasto? ...zato sto nijedan nije bio Symbian! Symbian je OS koji je stvarno zastareo... tu nema price... nadam se da ce ova reinkarnacija nesto doneti novog... ali koliko vidim, i dalje treba dosta vremena provesti da stignes do neceg...
Bilo kako bilo, nisam bio pristalica da uzmem Android fon, pa opet... posle 2h cackanja po telefonima u jednoj prodavnici, dobro snabdevenoj, i pored tog N8... ja sam uzeo HTC... jednostavno tako... ono sto HTC nudi je po meni daleko bolje od onog sto moze jedna N8 da mi ponudi...

Nemojte pogresno da me shvatite... N8 je odlican fon... ali jednostavno nije za mene...

Takodje sam gledao i novi iPhone... stvarno strava izgleda... ali fon se ne uzima zbog izgleda... barem ja to ne radim... vec zbog onog sto mi nudi...

Nego conesbbkg, kao sto rekose, snimi nesto u 720p u lepo osvetljenoj prostoriji, u malo zamracenoj, i napolju, pa da vidimo kako to izgleda... takodje okaci fotke koje pravi taj fon. Sto se tice samog symbiana... ja stvarno ne znam niti planiram sta da kazem...

U svakom slucaju, nek te lepo sluzi... i lepa kupovina nema sta...

Pozz...

...I sense you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 4870 512MB ToP
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX

Daum Re: Re: ... 26.10.2010. 13:23 #256663

Bravo... da stvarno daješ dijagnoze ovde Srbija bi imala 100 stanovnika...

Eh, kompleksaša kao ti i MarkoŽutica kojima smeta kad neko prokomentariše ima na pretek na svim forumima... mora da ste sa Skeletorom bili zajedno u istoj ćeliji u Lazi i grebali zidove pritom davajući jedni drugom dijagnoze...

:: evo cika doca da se javi,dijagnoza je da je daum jedan istraumirani lik koji sopstvene frustracije iskaljuje na forumu,najveci hejter kojeg sam ikada video....Trovac tema,jadan i bedan lik!!
:: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: :: Nekulturo slobodno snimaj sa N8 na macro modu svog pitončića pa se hvali, ovo nije forum za lečenje mentalnih problema..
:: :: Mogu svoje mišljenje da iznesem kako želim, a to što ti komentare koji ti se ne svidjaju nazivaš trovanjem, proveri kod čika doce zašto ne možeš da poštuješ tudje mišljenje..
:: :: I skar ima svoje mišljenje o telefonu pa ga ne nazivam bolesnikom i da truje..
Snoopy- @skar 26.10.2010. 13:24 #256664

Aj da te ne razocaram posto toliko mislis o meni i brines se gde sam :)

Hd2 je univerzum za sebe, i ja bih rado dao mom drugu skar-u da se malo zaludjuje i iskusi kakva je treca dimenzija :)

:: nego fali samo snoopy da kaze da je HD2 univerzum :
:: conesbbk
:: telefon radi odlicno,mogu reci da sam prijatno iznenadjen touch-om,radi savrsen
:: probaj BT file transfer kako radi,par fotkica,i naravno kratak video da bacis u 720p.
:: dobar telefon cini
:: 1.kvalitet izrad
:: 2.hardwe
:: 3.O
:: 4.podrsk
:: 5.servi
:: 6.broj otkaz
:: i naravno prodaja :) a tu je NOKIA svetlosnu godinu ispred konkurencije..

Snoopy- Re: Re: Re: ... 26.10.2010. 13:30 #256665

Samor da dodam da je ovde daum delicem u pravu, samo onaj deo sto se tice da svako ima pravo kaze svoje misljenje. Drugo je nacin na koji kazes, e tu vec ima dosta toga da se prozbori, kao sto se prethodno i iznelo. Realno, ni ja ne bih voleo da mi neko u temi ovako nesto naprica i da pocne da se prica o medjusobnom dućkanju. Tek dućkanje ne bih voleo da mi se pojavi u temi :)

:: Bravo... da stvarno daješ dijagnoze ovde Srbija bi imala 100 stanovnika..
:: Eh, kompleksaša kao ti i MarkoŽutica kojima smeta kad neko prokomentariše ima na pretek na svim forumima... mora da ste sa Skeletorom bili zajedno u istoj ćeliji u Lazi i grebali zidove pritom davajući jedni drugom dijagnoze..
:: :: evo cika doca da se javi,dijagnoza je da je daum jedan istraumirani lik koji sopstvene frustracije iskaljuje na forumu,najveci hejter kojeg sam ikada video....Trovac tema,jadan i bedan lik!!
:: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: :: :: Nekulturo slobodno snimaj sa N8 na macro modu svog pitončića pa se hvali, ovo nije forum za lečenje mentalnih problema..
:: :: ::
:: :: :: Mogu svoje mišljenje da iznesem kako želim, a to što ti komentare koji ti se ne svidjaju nazivaš trovanjem, proveri kod čika doce zašto ne možeš da poštuješ tudje mišljenje..
:: :: :: I skar ima svoje mišljenje o telefonu pa ga ne nazivam bolesnikom i da truje..
:: :: :: __________________
:: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1
doca80 Re: Re: Re: ... 26.10.2010. 13:30 #256667

broj poruka: 3053
Zar ti nisu rekli na kraju terapije da je lose i pogubno po tvoje mentalno zdravlje(mada je vec odavno kasno za to),da na bilo koji nacin,pogotovo pogrdan, spominjes Lazu,kao nekadasnju kucu u kojoj si mladost proveo

ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA

:: Bravo... da stvarno daješ dijagnoze ovde Srbija bi imala 100 stanovnika..
:: Eh, kompleksaša kao ti i MarkoŽutica kojima smeta kad neko prokomentariše ima na pretek na svim forumima... mora da ste sa Skeletorom bili zajedno u istoj ćeliji u Lazi i grebali zidove pritom davajući jedni drugom dijagnoze..
:: :: evo cika doca da se javi,dijagnoza je da je daum jedan istraumirani lik koji sopstvene frustracije iskaljuje na forumu,najveci hejter kojeg sam ikada video....Trovac tema,jadan i bedan lik!!
:: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: :: :: Nekulturo slobodno snimaj sa N8 na macro modu svog pitončića pa se hvali, ovo nije forum za lečenje mentalnih problema..
:: :: :: Mogu svoje mišljenje da iznesem kako želim, a to što ti komentare koji ti se ne svidjaju nazivaš trovanjem, proveri kod čika doce zašto ne možeš da poštuješ tudje mišljenje..
:: :: :: I skar ima svoje mišljenje o telefonu pa ga ne nazivam bolesnikom i da truje..
:: :: :: __________________
:: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1
ConemaX Re All 26.10.2010. 13:45 #256670

Ne Ne Ne, Uopste se ne nerviram,cak mi je smesno.Koliko vidim da nema svrhe da se covek uopste ovde zadrzava niti komentarise bilo sta. Ovaj Sajt treba lagano zaobici jer Ovim forumom vladaju Izopaceni i napaljeni klinci koji se takmice ko ima najvise postova i koji su se ubudjali sedeci za racunarom 24 sata Hejtujuci sve i svasta a nemaju ni kuceta ni maceta i ceo zivot im se svodi na FORUMU i RAcunaru.Naravno da je sve njihovo najbolje,Bolje izadjite malo iz kuce nadjite Devojku-Druga,trenirajre,vozite se kolima,motorom,proroda,muzika,devojke ili slicno.Svet je mnogo veci od toga.Uopste nemam nameru da se natezem preko tastature sa bilo kim. Nisam ni klinac nisam ni u ovom fazonu natezanja,kucanja preko tastature a ne nemam bas vremena da ga gubim ovde citajuci neke glupsti.Vreme leti i Vreme je Novac.Tako da Ja polako odoh na trening da umlatim ove na sparingu :D pa lagano posle malo do grada na klopu a ko zna mozda naletim i na neku Swedjankicu pa ujutru na posao.Sve u svemu zivot je cudo i treba znati iskoristiti ga na pravi nacin.Svako dobro svim dobrim ljudima i onima koji se truda da sutra bolje bude.Cone Log off
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs