Nije hd2 toliko veci od iphona, nego su nama sake male
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Imam ja iphone 4, i display od 3.5 inča sa ogromnom rezolucijom mi daleko bolje leži od recimo HD2 sa 4.3 inča. Iphone sa manjim ekranom mnogo bolje leži u ruci.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
I ja mislim da je problem u sakama :) meni je on taman :) android radi extra i na kartici i na nand-u a win phone 7 radi isto kao i na htc hd7 :) nema razlike, cak ga i win prepoznaje kao HD7 :)
snoopy pred postavljam da vozis android na hd2 jel si probao w7
:: Izdajico :- :: :: Nije hd2 toliko veci od iphona, nego su nama sake mal :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: Imam ja iphone 4, i display od 3.5 inča sa ogromnom rezolucijom mi daleko bolje leži od recimo HD2 sa 4.3 inča. Iphone sa manjim ekranom mnogo bolje leži u ruci.. :: :: :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: ::
@Scyter kako stvari stoje nece uskoro iPhone 5 :(,...
Uslikan je pre mesecak dana iPhone 4 64gb kod Kineza, iPhone 4 White je povucen zbog problema sa plastikom par dana po izlasku, najavili su da ce se ponovo pojaviti u leto 2011.
Nesto mi govori da nece uskoro iPhone 5, jer je i 4 - ka konkurentna. I jos jedna jako interesantna stvar, izgleda da ce iOS 5 da bude Cloud sistem :(.
Sacekaj malo pa vidi da li da ti tetka kupi iPhone 4 ili idi na peticu :), a razmisli i o iPad 2-ci :)...
Ako ces wildfire. Prvo uradis Root, pa clockwork recovery, pa cyanogen, pa overclock na 710mhz.:) I eto novi telefon.
Ja sam uzeo Tattoo odavno jer bas radi ono za sta mi je potreban, ali kada sam instalirao Cyanognen(ima jedno mesec dana), to je kao da sam uzeo novi telefon.
Mada, kada mi je ortak uvezao (prosvercovao:) ) iTouch 4-te generacije - mogu da kazem, da ne znam sta bi moglo da me toliko odusevi OS-om, ekranom i cistom snagom kao applove `igracke` :)
A tatoo i wildfire, osim kamere i ekrana imaju skoro isti hardware ( trebalo bi da ih pokrece isti procesor, samo sto mislim da WF ima koji megabajt rama vise) Tako da ako ces da fon koristis za nesto muzike, radio, dokumente, dropbox, google-ove servise, emulatore, gps, i za gomilu aplikacija koje imas za android onda je dobar izbor (naisao sam na samo par aplikacija koje nisu optimizovane za nizu rezoluciju, mada vecina je dobila podrsku) a ako si mislim na na WF igras igre, da ti odmah kazem, od toga nema skoro nista ( mada imas neke casual igre koje u principu rade ok :)
mozda sam malo zakasnio, ali samo da dam i svoje misljenje, ne spava mi se jos, pa rekoh, ajd` da pokusam da budem od neke koristi :)
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.