Zte je super proizvodjac mada ja nisam bio zadovoljan Blade-om a ni Skate-om nesto narocito, ostale modele nisam ni probao. Ace imas na mobilnomsvetu, 2 komada po 210e sam video juce, a uvek mozes jos 10e da spustis...
User reviews upozoravaju na jedan bitni nedostatak ZTe Blade-a:
28.03.2011. 14:05
status: user broj poruka: 11019
izrazito kratko trajanje napajanja prilozenom baterijom. Kada sam pogledao specifikacije na SMareni, video sam i zasto je to tako: samo 192 sata na stand by-u. Svi korisnici se slazu u jednome: punjenje svaki dan+...
Dvoumio sam se izmedju Motorole Defy i Galaxy Ace, al` posto je Ace jeftiniji i pojavio se na jednom mestu za 180e nov to cu uzeti :)
Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE 2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC Sapphire HD 5770 950/1400MHz CM 460W Extreme power 500GB WD Caviar Blue NZXT Gamma Black Benq 22` FullHD
bas tako jako je jadan video,al je zato foto super :) :) i telefon kao telefon je odlicne konstrukcije,npr po meni mnogo bolji od legenda!
:: ACE je ok fon,ali ako ti je bitan video zapis ,ne kupuj.Sve je ok,ali on je blago receno katastrofa,zbog toga je ta cena.Mislim da ti je bolji defy :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.