razmisljao sam da menjam fon za neki touch i isto tako nema ni jednog koji ispunjava uslove koji mi trebaju: dobra kamera, blic, baterija da izgura makar 3 dana uz normalno koriscenje, znaci pregledavanje slika, slusanje muzike, poneki poziv, poruke, slikanje, snimanje, Android platforma, i da ne radi presporo, tu msm na kretanje kroz meni, pregledavanje slika. Po meni dati za fon preko 300e, a da pravi nikakve slike, je bacanja para. Meni recimo je nebitan toliko dizajn telefona, i izrada i da li skrcka ili ne, to me ne interesuje, tako su kenzili za k550 kako mu poklopac tanak pa skrcka, uuuu jes boli ga :) a tad kad sam uzo k550 je fon ispunjavao sve uslove koji mi trebaju....... sad ne mogu da nadjem takav fon..... :/
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.