ali ja ne verujem svakom. U emmiju lepo kazu da mozes da proveris sta se nalazi u paketu pre nego sto to platis i preuzmes. To dovoljno govori kako se treba ponasati u ovakvim transakcijama.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Upravo to. U samom emiju kažu da mora da ceka dok ja proveravam a ako se to ne desi da ih pozovem. Zato su i promenili kurirsku službu.
:: ali ja ne verujem svakom. U emmiju lepo kazu da mozes da proveris sta se nalazi u paketu pre nego sto to platis i preuzmes. To dovoljno govori kako se treba ponasati u ovakvim transakcijama. :: :: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h, :: ::
U zadnjih par meseci sam upoznao podosta kurira... Nekako mi AKS najvise lezi, mada mi City Express deluje profesionalnije po nekim stvarima. Ako se dvoumis onda lepo se mani toga. Mada ne vidim zasto bi te neko zavrnuo, licno nisam placao vise od 150e gotovinom kuririma, pa stoga ne znam kako bi se ponasao da treba npr. 300e da dam nekome na slepo. Mada zivimo u doba kad kuriri i ovakve na slepo stvari tek zazivljavaju negde, s toga i treba cekati da ce biti onih koji ce traziti ovce... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
platis posiljku.. 1.otvoris sve je oke ti sretan onaj tamo sretan.. 2.otvoris posiljku dobio si ciglu, pozoves policiju kazes da si prevaren das adresu i ime posiljaoca oni ga odrape ti dobijes svoje pare i o5 ti sretan xD
Izvini ali moram da ti kažem, šta si se bre usrao ko da kupuješ srce za transplantaciju (ne daj bože). Pa pozoveš prodavca lepo se dogovoriš i preuzmeš rizik ako ti je do toga stalo ako nije lepo u prodavnicu pa plati koliko košta pa budeš srećan i zadovoljan. Ja sam sto puta kupovao i vrednije i skuplje stvari i nikada se nisam plašio. Najskuplja stvar koju sam kupio bila je jedan laptop, cca 300evra, uplata na račun pa tek onda slanje. I nikakvih problema nisam imao, sve je proteklo u najboljem redu i po dogovoru ocena pozitivna (sorry navika sa Limunda).
OK. Milsio sam da je neko drugo mesto u pitanju. Znas sta, ako ti treba HTC pazari ga, imaces podatke njene sigurno... Ako te prevari... odes lepo licno... i ima da ih nema... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: OK. Milsio sam da je neko drugo mesto u pitanju. Znas sta, ako ti treba HTC pazari ga, imaces podatke njene sigurno... Ako te prevari... odes lepo licno... i ima da ih nema.. :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: Okolina NIs ::
ma mekan si ti cim se toliko cimas oko te posiljke, mada nije to mala pare, sada da te neko zajebe i za 1000dinara da vidis kako bi se osecao a nemozes nista da mu uradis, zasto jednostavo ne odes licno i uzmes taj tel ako nisi mnogo daleko ????
:: :: :: :: ma mekan si ti cim se toliko cimas oko te posiljke, mada nije to mala pare, sada da te neko zajebe i za 1000dinara da vidis kako bi se osecao a nemozes nista da mu uradis, zasto jednostavo ne odes licno i uzmes taj tel ako nisi mnogo daleko ????
vidi da neko hoce da te zajebe mislis da je glup i da posalje sa prave adrese, mozda zove da dodje kurir po posiljku dve tri ulice dalje od one gde zivi i odatle posalje a kad mu se vrate pare iscima se do te ulice opet kad dodje kurir, i izbegavaj dogovaranje preko sms-a i amerikanizovanje preko mejla, lepo se dogovoris preko telefona ionako sada ima tih besplatnis minuta kolko hoces i iz price vidis kakav je prodavac
:: :: :: vidi da neko hoce da te zajebe mislis da je glup i da posalje sa prave adrese, mozda zove da dodje kurir po posiljku dve tri ulice dalje od one gde zivi i odatle posalje a kad mu se vrate pare iscima se do te ulice opet kad dodje kurir, i izbegavaj dogovaranje preko sms-a i amerikanizovanje preko mejla, lepo se dogovoris preko telefona ionako sada ima tih besplatnis minuta kolko hoces i iz price vidis kakav je prodavac
ne znam sta da ti kazem, mene su prosle godine zajebali za tri soma, trebao je da stigne 5800 sa polomljenim displejom s stigla je nokija ` kukuruz ` koja ne vredi ni 500 dinara a na posiljci je pisalo da je telefon, ali jebi ga sebi da pravim problem za tri soma da mi otvaraju dosije sto sam nekog pretukao itd., jednostavno ne kupujem nista skuplje od 1500-2000 dinara tako preko slanja, pozdravim se sa parama unapred pa sta stigne stigne
Ništa od elektronike, ali pre dve nedelje sam dobio paket sa dva predmeta unutra, od kojih je jedan bio oštećen u transportu. Naknadno su mi rekli da sam trebao da otvorim pred kurirom, ali avaj, kasno beše.
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Samsung f3 Spinpoint 1tb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op Altec Lansing MX-5021
Još kaži da je super očuvan pa da kolokviramo da je kraden. Ako je solidno očuvan, bilo koja radnja bi ga platila 150e i odmah prodala za 180-200e. Nisu tu čista posla. Da je ispravan, očuvan i regularan što bi ga davala tebi za 106e kad može žmureći da ga proda za 150e. Ca malo čekanja i za celih 200e.
:: Još kaži da je super očuvan pa da kolokviramo da je kraden :: Ako je solidno očuvan, bilo koja radnja bi ga platila 150e i odmah prodala za 180-200e :: Nisu tu čista posla :: Da je ispravan, očuvan i regularan što bi ga davala tebi za 106e kad može žmureći d :: ga proda za 150e. Ca malo čekanja i za celih 200e :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
članak o tome da je skoro uhapšen lik iz okoline Niša, čini mi se(nisam 100% siguran da je odatle, ali blizu sigurno), koji je prodavao preko Limuna, i ostalih sajtova tipa Mobilni svet, upravo HTC telefone po smešnim cenama.Pare od kupaca je potrošio na lične potrebe i zajebanciju, a nikakav telefon nikada nikome nije poslao.Priča je bila da ih je ili nabavio preko VIP-a i ostalih, ili da ih je doneo od preko.Razmisli da li ti se isplati zajebancija tolika oko 100e.Nije isključeno da neko podmeće ribu da bi zvučala naivno.Bolje nađeš nekoga od društva ili rođaka koji ima nekoga u Nišu, pošalješ njemu pare, pa on se nađe sa tom osobom, vidi i pazari.A možda i smuva tu `žensku osobu`, pa eto obostrane koristi. :) Šalu na stranu, nisam paranoičan, ali baš zbog tog slučaja se ja ne bih upuštao u `ljubav preko žice`, pogotovo za HTC koji je najbolji mamac za naplatu poreza na budale.
Privatno lice. Problem je sto ne moze da se otvori da se vidi dok se ne plati, a kad se plati onda je gotovo, nece niko da mi vrati pare a ja njemu paket.
:: Kakv si ti lik : :: :: Ako je firma 100% te nece zajebati , ne boj se :: :: A sa paketima od NN lica uvek postoji mogucnost da te neko zajebe, :: i ti tu nista ne mozes realno da uradis :: :: Ako ti je cudno i mirise ti na prevaru , ne kupuj :: :: Zovi osobu licno, dogovori se i to je to , :: otvori paket ispred kurira nakon sto ga platis , :: ako je ok uzmi , :: ako nije vrati i kurir ti vrati novac :: :: Trece nema.. :: :: A to da ides nekome na gajbu i da ce milicija da se bakce zbog 100e , :: od toga 99% nema nista.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: ::
Ozbiljno, nemam ništa protiv takve trgovine, ali, kada je već skoro u tom kraju bila takva prevara sa istim telefonima, i isto ispod cene, bolje je da preskočiš.Ja znam da bih ja tako uradio.Telefona je sve više, i od preko, i sa mreža domaćih operatera.Tako da, sačekaj još malo, prati oglase, naći će se i u BG-u, ipak je najveće i najšarenije tržište.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.