Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Koji operator za postpaid?
STRANA 2 OD 2
drmika Re: ... 08.08.2011. 09:50 #350544

status: user
broj poruka: 59

:: Ali sada mi rece neki decko da je u MTS-u neki promocija tipa 600 poruka, 600 minuta za sve mreze i 300 mb za neke male pare tipa 500 din
::
:: Pozdrav

300minuta, 600sms poruka 600mb neta to je mixNet paket koji sad sa popustom dodje 550din i koji ja uzimam pevajuci :D
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: Re: ... 08.08.2011. 10:21 #350546

broj poruka: 9121
E taj, Hvala na informaciji :).

Pozdrav!

:: :: Ali sada mi rece neki decko da je u MTS-u neki promocija tipa 600 poruka, 600 minuta za sve mreze i 300 mb za neke male pare tipa 500 din
:: ::
:: :: Pozdrav
:: 300minuta, 600sms poruka 600mb neta to je mixNet paket koji sad sa popustom dodje 550din i koji ja uzimam pevajuci :D
toothless Ja uskoro uzimam VIP pospaid...jer je Telekom lopovska firma 08.08.2011. 11:33 #350557

broj poruka: 3241
Od 2004. sam na postpaid-u MTS-a, i prošle godine mi nagaze račune više nego što potrošim(imao sam MIX 1000, i nikad nisam sve trošio), i prestao sam da im plaćam račune.Isključili su mi i odlazni i dolazni saobraćaj, i računi ponovo od 250 do 1600 dinara!Znači, nemam ni pozivanje ni prijem poziva, a računi stižu.Pozovem beskorisni centar, sto pedeset puta, svaki put mi odsvira pesmicu do kraja i kaže svi operateri su zauzeti, pokušajte kasnije.Naravno, redovno mi skinu kredit svaki put kada pozovem, bez obzira na to što nisam dobio nikakvu pomoć.Pošaljem mail na adresu koju su mi slali u opomeni za izmirenje, posle 5 dana stiže odgovor da ne treba da se obraćam na taj mail, nego na neki drugi!Pošaljem na drugi, dobijem automatski generisani odgovor tipa: Poštovani, vaš dug je toliko i toliko, u ugovoru piše da ste dužni da plaćate račune...i nikakvo objašnjenje povodom iznosa računa variraju dok je kartica isključena.
Naravno, isključili su mi i drugu karticu koju imam(keva je koristila), iako redovno izmirujem obaveze na njoj(mali paket pa ne mogu da šure valjda).Kažu da neće da uključe dok ne izmirim na drugoj kartici dug!Sada čekam poziv od suda da vidim ko koga jebe u zdrav mozak i koji je to bezobrazluk i nepoštovanje kosrisnika.Kada je call centar bio besplatan, u svako doba dana si mogao da dobiješ operatera, a od kako se plaća, nikada nisam dobio vezu, milion puta sam pokušao!Lopovi i ološ najgori!Očigledno ih boli karijes, i srozavaju ugled firme da bi je dali budzašto nekom `kontroverznom biznismenu`.

http://www.mojdom.rs/ http://www.youtube.com/watch?v=g3sJB2tcoJY
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmat

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
lxixl Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hehe 08.08.2011. 11:40 #350558

broj poruka: 58
Lepo je to sto zaradjujes i od qr.ca i palca (ja zaradjujem od ozbiljnijih stvari) ali ti se i divim sto znas kako i na sta pucam pare, kao i to da li mi se ista vraca od tih potrosenih para ili ne... .]
Nemoj pogresno da me shvatis ali veruj u sta hoces, na kraju krajeva ti si popio plavu pilulu ne ja .]

:: Ne, ovaj ne, dečko siiilno grešiš, porez MORA da se plaća, ja zarađujem od potrošnje svega i svačega dok ti samo pucaš pare na sve i svašta i ništa ti se od toga ne vraća, radiš za pare dok je kod mene kontra, kapiraš, moji računi za mob. su sve manji a zarada od mt:s-a sve veća... i od Nis-a... i od q*rtza... i od paltza... i od Elektro Disss... e, s`njima se još pregovara...
:: BIRAJ: ili ćeš da se probudiš, pilula ima za sve i besplatne su, ili ostatak života do mizerne penzij
:: radiš za NIKAD dovoljnu platu
:: Now Playing: Rage Against the Machine - WAKE U
:: Not 4 Every1
:: :: :] pa da mi se ne vrati kako bih ga inace platio.. a to sto placas drzavi i koliko ona uzima sto preko poreza, PIO-a i ostalih izmisljenih doprinosa i dazbina (do skoro izmisljeni porez na upotrebu mobilnih telefona, popularni PUMT), to je u stvari pravi ma3x...
:: :: :: Jesi i bićeš dokle god ti se kad god platiš neki račun bar 1 deo para ne vrati u džep...
:: :: ::
:: :: :: @INXS: (dobar ti nick) Nisam jedini, 300-400 izađe iz džepa al` se 1.000-2.000 vrati s`tim što država uzme 54.7% penziono+socijalno nema rada na crno, zdravstveno imam u svojoj firmi...
:: :: :: A sad najozbiljnije: daj mail od drugarice da je ne kolju više, YBT?!!
:: :: :: Not 4 Every1
:: :: :: :: ma jok, ja odavno nisam u ma3xu .
:: :: :: ::
:: :: :: :: :: Pilula je mešavina crveno-roze boje i uzelo je preko 100k ljudi u Srbiji, tačnije 102.908 do pre 10sec.
:: :: :: :: :: - besplatne su, `oćeš jednu?
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: Not 4 Every1
:: :: :: :: :: :: brate ti si uzeo plavu pilulu priznaj! :
:: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: :: ...samo nikako direktno s`njima ne sklapati ugovor već preko zini da ti kažem koga - baš sam ( * )!?!
:: :: :: :: :: :: :: - računi su mi 300-400din., pre`plata 60din. i na sve to imam još i 10% popusta - VIP će osvojiti tržište juučeee...
:: :: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: :: Narode, ja znam da je u ma3xu lepo ali vreme je da se probudite
:: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
sSHarK Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hehe 08.08.2011. 13:01 #350580

broj poruka: 990

Koje su to ozbiljne stvari, ako su ti hrana, piće, garderoba, nafta, net, mob. etc. ne_ozbiljne

- Neo, buRRazeru, jes`to ti?! Pa 102.955 ljudi samo tebe čeka!!!

mt:s rOOleZ

Not 4 Every1

:: Lepo je to sto zaradjujes i od qr.ca i palca (ja zaradjujem od ozbiljnijih stvari) ali ti se i divim sto znas kako i na sta pucam pare, kao i to da li mi se ista vraca od tih potrosenih para ili ne... .
:: Nemoj pogresno da me shvatis ali veruj u sta hoces, na kraju krajeva ti si popio plavu pilulu ne ja .
:: :: Ne, ovaj ne, dečko siiilno grešiš, porez MORA da se plaća, ja zarađujem od potrošnje svega i svačega dok ti samo pucaš pare na sve i svašta i ništa ti se od toga ne vraća, radiš za pare dok je kod mene kontra, kapiraš, moji računi za mob. su sve manji a zarada od mt:s-a sve veća... i od Nis-a... i od q*rtza... i od paltza... i od Elektro Disss... e, s`njima se još pregovara...
:: :: BIRAJ: ili ćeš da se probudiš, pilula ima za sve i besplatne su, ili ostatak života do mizerne penzij
:: :: radiš za NIKAD dovoljnu platu
:: :: Now Playing: Rage Against the Machine - WAKE U
:: :: Not 4 Every1
:: :: :: :] pa da mi se ne vrati kako bih ga inace platio.. a to sto placas drzavi i koliko ona uzima sto preko poreza, PIO-a i ostalih izmisljenih doprinosa i dazbina (do skoro izmisljeni porez na upotrebu mobilnih telefona, popularni PUMT), to je u stvari pravi ma3x...
:: :: :: :: Jesi i bićeš dokle god ti se kad god platiš neki račun bar 1 deo para ne vrati u džep...
:: :: :: :: @INXS: (dobar ti nick) Nisam jedini, 300-400 izađe iz džepa al` se 1.000-2.000 vrati s`tim što država uzme 54.7% penziono+socijalno nema rada na crno, zdravstveno imam u svojoj firmi...
:: :: :: :: A sad najozbiljnije: daj mail od drugarice da je ne kolju više, YBT?!!
:: :: :: :: Not 4 Every1
:: :: :: :: :: ma jok, ja odavno nisam u ma3xu .
:: :: :: :: :: :: Pilula je mešavina crveno-roze boje i uzelo je preko 100k ljudi u Srbiji, tačnije 102.908 do pre 10sec.
:: :: :: :: :: :: - besplatne su, `oćeš jednu?
:: :: :: :: :: :: Not 4 Every1
:: :: :: :: :: :: :: brate ti si uzeo plavu pilulu priznaj! :
:: :: :: :: :: :: :: :: ...samo nikako direktno s`njima ne sklapati ugovor već preko zini da ti kažem koga - baš sam ( * )!?!
:: :: :: :: :: :: :: :: - računi su mi 300-400din., pre`plata 60din. i na sve to imam još i 10% popusta - VIP će osvojiti tržište juučeee...
:: :: :: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: :: :: Narode, ja znam da je u ma3xu lepo ali vreme je da se probudite
:: :: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647713.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs