Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Android za oko 200e - trilema
STRANA 2 OD 2
miki069 maxxiio, nemanja21 14.10.2011. 12:47 #367593

status: user
broj poruka: 1234
Kultivišite malo rečnik.
Zašto debil?

Čoveku sam preporučio Android 2.3 Motorolu Defy+ za 240e.
Čovek nije ni tražio iPhone.
Pojave se jabučari i troluju.
Dok je ovaca (jabučara) biće i vune.

https://www.bambimobil.blogspot.com

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
quna ... 14.10.2011. 15:54 #367632

broj poruka: 1653
Au sta uradiste, ne moze da prodje tema bez svadje.

Gledao sam svasta po netu i yt i definitivno mislim da cu uzeti Mini i to beli (jes zenskast ali je lepsi) tj ako vec uzimam mislim da je bolja varijanta da idem na Mini Pro, za nijansu je veci i deblji ali dobijam tastaturu za slucaj da kucanje po ekranu bude trapavo, a i za igre dobro dodje, a cena je koliko vidim neznatno veca.

Samo da se danas razjurim po gradu da vidim uzivo pa da presecem...

Naravno, javljam utiske cim ga se dokopam.

i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :
samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: Re: Re: Re: ...... 14.10.2011. 22:11 #367713

broj poruka: 12805
Izvini klinjo, dobro me zasmejavaš sa svojim fanboyizom. Do juče si nam solio pamet a i nešto drugo sa tipičnim školskim primerima napaljenog studenta koji se našao uvredjen što neko raspravlja o Apple marketing a da njega pametnog ne pita...

Nebitno da li je SuperAMOLED ili Plus verzija, oba ekrana su golim okom bolja od Iphona4, što samo potvrdjuje da nisi ni jedan ni drugi video pored Iphona kad lupetaš gluposti misleći da se plus i obična verzija mnogo razlikuju...

::Pećinski neandertalac bi da se modernizuje preko noć
Pa nema ti spasa, ali pokušaj.

::Sledeći put slobodno bolduj `glup sam`, nećeš pogrešiti sasvim sigurno
Dobro je što shvataš svoje činjenično stanje, boldovaću te sledeći put.

Pošto tvoj fanboyizam ti ne dozvoljava da razmišljaš kao normalan potrošač, evo ti i primera sa GSMArene:

The SuperAMOLED technology is superior to LCD, especially on hand-held where its relatively shorter life span doesn’t really count.

Pogledam onda ove slike i stvarno nemam šta dalje da pričam o tome koji je ekran bolji:

http://bit.ly/oy2Vtk

http://bit.ly/qWmkOM

Na snimku se jasno vidi da Galaxy S ima jači kontrast i pozadinsko osvetljenje, kao i duboke crne što se dobija GAŠENJEM pixela po potrebi. http://bit.ly/oQKQNt

Samo ti i maxxio kao dežurni Apple trolovi možete da tvrdite takve gluposti i da ih trljate sebi u oči.

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

:: Ajde što nemaš pojma o čemu pričaš, nego pored toga pokazuješ i svoj prostakluk. Koliko si patetičan pokazuješ i time što zadovoljavaš svoju sujetu nazivajući me, zamisli, studentom, klincom i fanboyem. Da je to sve bar tačno, pa da i na sve to ne zaključim da si običan priglupi trol u pokušaju..
::
:: Ne može da se poredi ekran sa Super Amoled+, a ovde se priča o običnom amoledu, ha ha ha... Pećinski neandertalac bi da se modernizuje preko noći, ne ide to tako. Sledeći put slobodno bolduj `glup sam`, nećeš pogrešiti sasvim sigurno
:: :: Fanboy, ne kenjaj majke ti studentske. Nisi video dalje od tog iphona, ne može da se poredi ekran sa Super AMOLED+... NE MOŽE
:: ::
:: :: To što tvoj klinački mozak to ne registruje jer nema logoa jabuke na telefonu je problem lične prirode..
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
:: :: :: :: Palio sam ga pored iPhone4 i egal su u kvalitetu ekrana
:: :: :: 480x800 AMOSHIT vs 640x960 LED IPS - egal? I dont think so.
nemanja21 Re: Re: Re: Re: Re: ...... 14.10.2011. 22:52 #367724

broj poruka: 1227
:: Nebitno da li je SuperAMOLED ili Plus verzija, oba ekrana su golim okom bolja od Iphona4, što samo potvrdjuje da nisi ni jedan ni drugi video pored Iphona kad lupetaš gluposti misleći da se plus i obična verzija mnogo razlikuju..
O retarde dal je moguce da si opet ispao glup... Imao si toliko vremena da se edukujes i ti opet odvalis glupost. Ko prica o razlici izmedju plus i obicne verzije nesreco, dal je moguce da si toliko ogranicen jebote...
:: ::Pećinski neandertalac bi da se modernizuje preko noć
:: Pa nema ti spasa, ali pokušaj
:: ::Sledeći put slobodno bolduj `glup sam`, nećeš pogrešiti sasvim sigurno
:: Dobro je što shvataš svoje činjenično stanje, boldovaću te sledeći put
:: Pošto tvoj fanboyizam ti ne dozvoljava da razmišljaš kao normalan potrošač, evo ti i primera sa GSMArene
::The SuperAMOLED technology is superior to LCD, especially on hand-held where its relatively shorter life span doesn’t really coun
:: Pogledam onda ove slike i stvarno nemam šta dalje da pričam o tome koji je ekran bolji
:: http://bit.ly/oy2Vt
:: http://bit.ly/qWmkO
:: Na snimku se jasno vidi da Galaxy S ima jači kontrast i pozadinsko osvetljenje, kao i duboke crne što se dobija GAŠENJEM pixela po potrebi. http://bit.ly/oQKQN
:: Samo ti i maxxio kao dežurni Apple trolovi možete da tvrdite takve gluposti i da ih trljate sebi u oči

Ovo su tek epske gluposti, al dobro ima vremena naucices. Ova povratna sprega opisnih prideva koji su upuceni tebi je svojstvena jednoj grupi ljudi, ali naravno nema poente da ti otkrivam to, posle ces ti opet imati materijala da trolujes.

Ovo je moj zadnji post na forumu, adminu je upucena molba da mi obrise nalog, zaista nemam snage da se preganjam sa tobom, previse si lud, sta da ti kazem. (to mozes da smatras i kao kompliment, obzirom kakve te vrline, ili bolje receno mane krase)
Ako sam napolju duzan da imam posla sa raznim isfrustriranim pacenicima, ovde to zaista nisam.

Ajd u zdravlje, a tebi maxxio nek je sa srecom. Naravno i svima ostalima koji i kad su u pravu i nisu, drzali diskusiju na normalnom, civilizovanom nivou, a ima vas dosta.
Daum ... 14.10.2011. 23:06 #367727

Tebi treba neko za ruku da te vodi da bi utuvio u lobanju to što govoriš?

Tužno je samo koliko Apple ovčice dobiju tunnel vision kad kupe neki njihov proizvod. Do te mere da se koriste avatari i negira realnost jer im ne ide na ruku.

Pogodi ko je ovo rekao ↓↓↓ (hint: Apple ovčica)
:: Ne može da se poredi ekran sa Super Amoled+, a ovde se priča o običnom amoledu, ha ha ha...

I naravno, slika se ponavlja, kad si bez argumenata povlačiš se iz rasprave, a imaj na umu da si prvi počeo na forumu sa psovkama, cinizmom i generalnim napušavanjem svega što nema logo jabuke na sebi.

Piči ti, nisi bitan ionako... sa Apple ovcama ionako ne može normalno da se polemiše da ne izgore.

nemanja21 Re: ... 14.10.2011. 23:15 #367732

broj poruka: 1227
Ušao si u diskusiju samo da bi mene prozivao, iako ne znaš ni koliko ima generacija amoleda postoji, a meni pričaš šta sam ja video... Glup si čoveče svi to vide, nego neće da imaju posla sa idiotom.
A da ja sam posle fanboy, a sad si i priznao da si preveo diskusiju na lični nivo jer sam ti dirao tvoje plastične igračkice.. Izvini, neću više, kao što sam i rekao.
LOL, nisam ni očekivao da ću od lika zvani kompleks-vodoinstalater da čujem kako mu je žao što odlazim.
Na sledeći tvoj trol post ne odgovaram, ne brini se, biće tvoja zadnja(za zadnjeg).

Daum Re: Re: ... 14.10.2011. 23:30 #367734

:: Ušao si u diskusiju samo da bi mene prozivao, iako ne znaš ni koliko ima generacija amoleda postoji, a meni pričaš šta sam ja video...

Zar stvarno dozvoljavaš svojoj psihi toliko da misliš da si toliko bitna figura na ovom forumu da ja ulazim u diskusiju zbog tebe??? O bože...

::Glup si čoveče svi to vide, nego neće da imaju posla sa idiotom
Opet dozvoljavaš svojoj niskoj inteligenciji da uopšte imaš ideju sa kim pričaš i još govoriš u tudje ime i psuješ. Ti si glup što uopšte potežeš neko `znanje` o AMOLEDu, a pričamo o SuperAMOLEDU. Ja sam glup što uopšte se prepirem sa tobom.

:: A da ja sam posle fanboy, a sad si i priznao da si preveo diskusiju na lični nivo jer sam ti dirao tvoje plastične igračkice.. Izvini, neću više, kao što sam i rekao
Ne znam do koje granice tvoje budalaštine sve idu, jer nigde ne vidim da sam priznao bilo šta. Već sam rekao da si počeo na forumu sa prozivkama i psovkama. Odgovori na tvoje budalaštine su čisto zabavnog karaktera. Koje plastične igračkice? Kome diraš? Što ne pogledaš svoj prvi post u ovoj temi pa mi reci kako je to normalan odgovor, objektivan i primeren.

:: LOL, nisam ni očekivao da ću od lika zvani kompleks-vodoinstalater da čujem kako mu je žao što odlazim.
:: Na sledeći tvoj trol post ne odgovaram, ne brini se, biće tvoja zadnja(za zadnjeg)

Vodoinstalater? Čak i kad se normalna diskusija vodi misliš da ćeš nekim izmišljotinama nešto da postigneš?
Smešno je što i dalje sebi dozvoljavaš da na ličnom nivou govoriš ko je kakav a da pritom ne koristiš psovke.
To su kompletni primeri iz udžbenika psihologije da imaš poremećenu psihu, samim tim potvrdjuješ sve što si očigledan rob brenda, da ne navodim, znaš ti sam već kog.

S(m)iri strasti i normalno polemiši pa nećeš morati da dolaziš u situaciju da se nerviraš toliko da psuješ sve oko sebe...

Uzdravlje...

skar ode tema u Qrac 14.10.2011. 23:55 #367744

broj poruka: 3992
uzmi galaxy i9001 il s5830 Ace...

max888 Re: ode tema u Qrac 15.10.2011. 01:16 #367757

broj poruka: 241
U 3ca! xD

maxxio Re: maxxiio, nemanja21 15.10.2011. 02:48 #367768

broj poruka: 665
Nemoj mnogo da se praviš lud i naivan, dobro znaš da se bambidebil ne odnosi na tebe lično, nego na ćumeze kao što je bambimobil koji po ovom nesrećnom Srbistanu uvaljuju neupućenima muda za bubrege na način na koji si ti pokušao da poturiš onu LiMo kršinu postavljaču teme.
Kad već nije tražio iPhone već Android, zbog čega mu onda nudiš LiMo telefon, pa ga još bezobrazno reklamiraš poredeći ga sa... iPhone-om???
Naravno da će za takve koji lovom u mutnom pecaju mušterije svi koji otvoreno raskrinkavaju njihove šibicarske fore biti `jabučari`, `trolovi`, `ovce` itd.
Btw, u tvom sistemu vrednosti ovce bi trebalo da budu izuzetno poštovane, jer od takvih živite svi vi bambi-pajapatak-mikimaus-mobil ćumezi, inače bi prodavali gaće i čarape po buvljacima.

:: Kultivišite malo rečnik
:: Zašto debil?
:: Čoveku sam preporučio Android 2.3 Motorolu Defy+ za 240e
:: Čovek nije ni tražio iPhone.
:: Pojave se jabučari i troluju
:: Dok je ovaca (jabučara) biće i vune
:: https://www.bambimobil.blogspot.co
maxxio @ Daum 15.10.2011. 02:48 #367769

broj poruka: 665
Ako ne voliš Apple, zbog čega si redovan na svakoj temi gde se isti pomene?
Ako ti smetaju `psovke, napušavanje i cinizam`, zbog čega ih sam koristiš ponajviše?
Ako smatraš da je navođenje rezultata ozbiljnih testova koje su sproveli ljudi više nego kvalifikovani za takva poređenja `trolovanje`, kako onda nazivaš gomile svojih postova punih subjektivnih tvrdnji, hejta, navijačkih strasti i ad hominem prozivki?

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647713.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs