Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Samsung Galaxy Ace?
STRANA 2 OD 2
Mikishon89 Re: Samsung Galaxy Ace? 25.11.2011. 03:43 #379559

status: user
broj poruka: 2416
Znali neko koje su slušalice kompartibilne za ovaj telefon,probao sam od nokie n95 8gb ali se jako slabo čuje,kada skinem onaj kontroler štali je već čujese malo bolje ali nije to to ,inače uz fon mi nisu došle slušalice, ako neko zna bio bih mu zahvalan.

http://www.speedtest.net/result/1592544302.png

Mikishon

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
lxixl Re: Re:.... 25.11.2011. 07:41 #379568

broj poruka: 58
tacno je ali ce morati da prodje malo vise vremena da pronadjes odgovarajuci rom kojim ces biti zadovoljan jer mnogi bi hteli da se nazivaju developerima, pa svako pravi custom rom (bar je kod galaxy I tako)...
recimo moj samsung galaxy s (ne s II nego s I) ima 6x bolje performanse sa custom romom od fabrickog (kako ga zovu stock rom), (koji sam ruku na srce i ja malo prilagodio sebi i svojim potrebama)
a evo recimo uporedi performanse i rezultate ..
rezultati su sa razlicitim cgpu clockom a isao sam do 1.6ghz potpuno stabilno... (fabricki je 1ghz)

p.s. 3d ima mnogo veci skor, ali kernel koji koristim ima neku foru da u tom bench programu koji je star dosta doduse (zove se quadrant), ne prijavljuje pravilno fps, inace sve 3d igre idu preglatko.. (cak i emulirane sa sony original iso diskova) :)

http://imageshack.us/g/412/screenshot1322096367786.png/

:: i znaci da necackam mecku,kaze mi burazer da ako rutujem fon da cu dobiti bolje performanse sa drugim romom dali je to tacno
:: ja nebih cackao macku da ga nebih brikova
::
:: http://www.speedtest.net/result/1592544302.pn
:: Mikishon
lxixl Re: Samsung Galaxy Ace? 25.11.2011. 07:49 #379569

Meni recimo se punio galaxy S brze preko punjaca nego preko kompa (iako koriste isti micro hdmi konektor), ali ne mislim da je to nesto zbog cega bi trebao da se brines.. Samsung i5800 se puni skoro duplo duze od mog telefona iako ima slabiju bateriju po kapacitetu.. kapiram da je sve vezano sa kolicinu struje koju telefon vuce jer ima ljudi koji prave custom romove koji vuku vecu struju kako bi se brze punili telefoni ali bi to mozda skratilo zivot bakteriji telefona... tako da.. uzivaj kao sto rece vec neko... :)

:: Uzeo sam ovaj tel preko Telenora i prvo sto sam primetio to je da se puni nekih 3 sata,dali je normalno da se telefon puni 3 sata,nznm sta se desava kada dodje do 100% i dalje pise punjenje baterije u toku tako sat vremena odpriike
:: Hvala Unapred
:: http://www.speedtest.net/result/1592544302.pn
:: Mikishon
lxixl Re: Re: Re: Re:.... 25.11.2011. 08:11 #379571

pre 2 godine kada sam se dvoumio izmedju hd2 i galaxy s-a ipak je po mom misljenju prevagnuo galaxy mnogo vise nad HD2.. da li je bolji ili ne stvar je subjektivnog dozivljaja, bench rezultata i/ili ubedjenja samog korisnika u prethodno navedeno.. kada je izasao galaxy II smatrao sam ga nepotrebnim jer je ovaj i dalje prejak za sve sto treba a i ne treba da uradi, logicniji prelaz mi je galaxy Note koji ima rez ekrana 1280*800 i 2500mAh bateriju spram 800*480 i 1650mAh od SII.. (iako je veci za 2cm ali to je sad bla bla nesto drugo)

poenta? pa ... lepe stvari ne vrede kao neke manje lepe iako nisu preterane razlike u mogucnostima... lepi telefoni (HD2) imaju slabije performanse u odnosu na neke manje lepe (galaxy s)... i glupo je raspravljati oko toga ciji je bolji i zasto... HD2 je skroz ok fon ali ja licno tezim sto boljem iako mozda nije najlepsi izbor meni licno sto ne znaci da je moj izbor pametniji (meni jeste)... (kao sto bih rekao da je iphone recimo sminkeraj, a baziran je na istoj tehnologiji procesora kao i galaxy samo oslabljen i da mrzim popaljenost za njime ali to su sad vec neke mobilno rasisticke teme za neko drugo mesto) :)

postoje cinjenice i dokazi ali ne treba prehvaljivati svoga konja jer nije svima bitno da bude sto bolje.. (po principu ne odgovara svakoj zeni sto veci.... muskarac) :)

p.s. ko se nadje uvredjenim nista nikome nije direktno upuceno a ni indirektno... ovo je samo moje misljenje koje mozda mnogima nece biti ni bitno niti merodavno...

:: Telefon koji je izasao pre 2 godine i ti meni kazes da ga nije vreme pregazilo? Superiorniji je zato sto moze da se custom-izuje? Zbog cega je jos bolji
:: To sto ga ti imas ne znaci da je najbolji telefon, pojavili su se i bolji telefoni posle njega
:: Ne pada mi na pamet da se raspravljam oko telefona, a i totalno mi je nebitno to sto neko nema isto misljenje kao i ja. Telefon cu koristiti maksimum 6 meseci, pa cu uzeti drugi. Ne vezujem se za telefone i ne hvalim svoje po svaku cenu
:: HTC HD2 je mator telefon i tu nema sta da se raspravlja. Bio je nekad extra telefon, i sada je dobar, ali vreme polako cini svoje
:: ``They call me... Prophet``
:: :: Ne zna drug tacno koliko se puni, ali kaze kad dodje do 100% pise da je napunjen, ne kao kod tebe
:: ::
:: :: @scyter- znam da te je pogodilo to sto je daum rekao za hd7, ali to ne znaci da mozes da odvalis da je hd2 pregaizilo vreme (i neinformisanosti o 720p necu ni da govorim). Hd2 je najsvestraniji telefon trenutno, imam i android i wp7 i oba rade fenomenalno. Superiorniji je od hd7 iako je izasao ranije, bas zbog kostumiziranja. Sa odgovarajucim romom ima 576Mb rama
:: :: LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600
:: :: ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll
:: :: :: i znaci da necackam mecku,kaze mi burazer da ako rutujem fon da cu dobiti bolje performanse sa drugim romom dali je to tacno
:: :: :: ja nebih cackao macku da ga nebih brikova
:: :: ::
:: :: :: http://www.speedtest.net/result/1592544302.pn
:: :: :: Mikishon
skar re 29.11.2011. 15:47 #380863

broj poruka: 3992
mozda je galaxy bolje resenje samo radi super amoleda :D
sto rece Snoopy,moze da se menja OS po zelji,evo Ja sam pre neki dan pukno WP7 u HD2,dobijes mango,koji je usput i otkljucan sto nisam uspeo uraditi na Mocartu...
HD2 je i dalje jedno od najboljih resenja za prave poznavaoce...bez uvrede
jos kad bi mi Snoopy poslao neki odlican NAND Android ROM bio bih zahvalan :D :D jer je onaj SD,a moja kartica je Class 2!

Tristram Re: re 29.11.2011. 16:40 #380874

broj poruka: 1872
Čujem da je ovaj među najboljima
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=769026

Ima i guide odma ispod

:: mozda je galaxy bolje resenje samo radi super amoleda :
:: sto rece Snoopy,moze da se menja OS po zelji,evo Ja sam pre neki dan pukno WP7 u HD2,dobijes mango,koji je usput i otkljucan sto nisam uspeo uraditi na Mocartu..
:: HD2 je i dalje jedno od najboljih resenja za prave poznavaoce...bez uvred
:: jos kad bi mi Snoopy poslao neki odlican NAND Android ROM bio bih zahvalan :D :D jer je onaj SD,a moja kartica je Class 2
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs